Şimdi Ara

TUS Dershanesi şart mıdır?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2 . sınıf tıp öğrencisiyim, büyük şehirde değilim. Dershane konusunda bilgili olan abilerim yardımcı olabilir mi? Tus time 12 bin fiyat çekiyor tusdata peşin 23 taksitli 26-30 diye gidiyor. Bana biraz yalandan zorunluluk oluşturup milleti sömürüyorlar gibi geldi. Özellikle sadece online olan bir eğitime neden 12 bin lira para veriyorum aklım almıyor. Sınıf geçtikçe hem yararlanma sürem azalacak hem de fiyatlar artıyor. Siz ne dersiniz? Hiç para yedirmiyeyim mi yoksa daha fazla fiyatlar artmadan yazılayım mı?




  • ben 1. sınıfa giderken tusdata 12bindi tustime da 8-10bin aralığınaydı


    ben 3. sınıfın tustime 26 tusdata 30 diyor


    data sene başında falan %35-40 indirim yapıyor onu da bekleyebilirsin hemen de yazaılabilirsin

  • Şart değil tabi ki. Hiç dershaneye gitmeden 4. olan bile gördüm. Dershanelerin kitaplarından, denemelerinden vs yararlan başka bir şey için para ödemenin mânâsı yok. Zaten bu sözde indirim ayağına herkesi tıpış tıpış kayıt ettiriyor manipülasyon yuvaları :D bir tane indirimsiz adam görmedim.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-F7923480B

    Şart değil tabi ki. Hiç dershaneye gitmeden 4. olan bile gördüm. Dershanelerin kitaplarından, denemelerinden vs yararlan başka bir şey için para ödemenin mânâsı yok. Zaten bu sözde indirim ayağına herkesi tıpış tıpış kayıt ettiriyor manipülasyon yuvaları :D bir tane indirimsiz adam görmedim.

    Kendilerine mecburmuş algısı yapıp milleti öyle çekiyorlar gibi geliyor bana da biraz rahatsız oldum doğrusu. Birde sonuçta ben kayıt olsam da olmasam da canlı dersteki adam dersi anlatıp parasını alacak. Derslik olsa anlarım da bilgisayar başından girdiğim derse niye 13 bin lira veriyorum onu anlamıyorum.

  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.