Şimdi Ara

Vallheim’dan rekor üstüne rekor: Steam’in en çok eş zamanlı oyuncuya sahip 5. oyunu oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Vallheim’dan rekor üstüne rekor: Steam’in en çok eş zamanlı oyuncuya sahip 5. oyunu oldu



    Yayıncılığını Coffee Stain Publishing’in yaptığı, geliştiriciliğini se Iron Gate AB’nin yaptığı geçtiğimiz haftalarda çıkış yapan hayatta kalma oyunu Vallheim, başarılarına devam ediyor.



    Ayrıca Bkz.Blizzard etkinliğindeki tüm duyurular: Diablo IV, WoW, Hearthstone ve daha fazlası



    Yalnızca iki gün önce Steam’de eş zamanlı oyuncu sayısında 400.000 oyuncuya yaklaşan Vallheim, dün akşam saatlerinde yeni bir rekor kırdı. Son 24 saat içerisindeki oyuncu sayılarına bakıldığında DOTA 2’yi de geçen Vallheim, o gün içerisinde en çok oynanan ikinci oyun oldu. Birinci ise CS: GO’ydu.



    Sonrasında DOTA 2, ikinciliği kendisinden tekrardan aldı ancak Vallheim ulaştığı 502.387 oyuncu ile Steam tarihinde en çok eş zamanlı oyuncuya sahip beşinci oyun oldu. Geçtiğimiz günlerde de Vallheim’ın, yalnızca 3 haftada 3 milyondan fazla sattığı açıklanmıştı. Steam tarihinin en çok eş zamanlı oyuncuya sahip beş oyununu aşağıda bulabilirsiniz.




    • PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS – 3.257.248

    • Counter-Strike: Global Offensive – 1.308.963

    • Dota 2 – 1.295.114

    • Cyberpunk 2077 – 1.054.388

    • Vallheim - 502.387




    Kaynak:https://www.pcgamer.com/valheim-second-only-to-csgo-as-it-breaks-500k-peak-players-mark/







  • moda akımı diye bir kavram var.

    yarın x çıktsa o da tutar.

    y çıksa o da tutar.

    her zaman bir önceki tarzdaki eksikleri

    bir sonraki oyuna ekleyenler kazanır.

    uzun zamandır. en çok takipcisi olan oyunların

    güncellemeleri sadece yazılım güncellemesi şeklinde

    oyuna yeni özellikler katma anlamıyla fazla bir şey yok

    ama oyuna yeni özellikler katmakta sistemi yavaşca yukarı çekmek gibi

    özetle oyunlar basamak basamak yükseliyor.

  • Abartı bir şeye benzediği yok
  • Merhaba kötü yorum yapan arkadaşlar oyunu oynadınız mı ?

    Oyun globalde 20$, Türkiye'de 32 TRY.

    Oyunun mekaniği, open world mantığı gayet başarılı.

    Ben inşaat, mimarlık gerektiren oyunları (Fortnite'ı bile oynamıyorum) çünkü becerim yok o konuda.

    Bu oyuna bazen diğer oyunlarda bunaldığım için giriyorum. Ama her girdiğimde de 2 saat oynamadan çıkamıyorum (Benimde sizin gibi ön yargılarım var/vardı).

    Ama emin olun bu konuda az bir becerim olsa bende saatlerce oynarım.

    Sonuçta bu oyun belli bir süre oynayıp tüketeceğiniz ana oyununuz olmayacak ama köşede durup dünyanızı geliştireceğiniz ve oynarken zevk alacağınız bir oyun olarak kalacak bence. Özellikle aynı kafada bir kaç arkadaşınız varsa herkesin bir dünyayı geliştirmesi daha zevkli oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madonos -- 23 Şubat 2021; 10:24:57 >
  • Oyun yalan yok güzel. Benim takıldığım nokta oyunlarda sürekli ateist inançların oyunlarda sürekli ön plana çıkarılması. Örneğin 2010 öncesi oyunlar sürekli yunan putlarına saygı sunmayı içeriyordu. 2010 sonrası oyunlarda hep baltık ülkelerinin ateist putlarına saygı duymayı içeriyor. Bu oyunda da inşaat mekaniği işçilik çatışmalar çok keyifli ama bossları ateizm sembolü olan odin e adak adamak için kesilmesini hoş bulmuyorum. Bir oyunda illa neden bunlara hizmet edilmekte. Konusu odin yada zeus olmadan da mükemmel bir oyun olur. Şimdi odin popülariteside bir 10 yıla son bulur, bundan sonraki oyunlarda sürekli buda üzerine odaklanır galiba.
  • isakoc kullanıcısına yanıt
    Ateizmin sembolu Odin mi?, galiba bilgileriniz eksik hayretle okudum.
  • Hala anlayamadığım bu yorumlarda "kısa süreli şişirilmiş balon", "moda/akım oyunu" gibi yorumlar atan arkadaşlar bir oyundan ne bekliyor? Bu mantığa bütün oyunları oturtabilirsiniz birkaç "rekabetçi" oyun haricinde. TLOU moda oyunu yea da diyebiliriz bu düz mantıkla, sonuçta 2-3 ay oynandı şimdi adı bile anılmıyor. CP2077 keza öyle. Ne bekliyorsunuz anlaşılır gibi değilsiniz, üstelik oyun yapması gereken her şeyi yapmış, iyi bir malzeme koymuş ortaya. İnsanlar tabii ki başkasından görüp oynayacak bu oyunu, sanki AAA bir yapımmış da, her yerde bas bas haberleri, reklamları yapılmış da bizim haberimiz yok herhalde. Indie yapımcının (5 kişi üstelik), indie oyunu işte.

    Hayatta kalma, inşa etme, iskandinav mitleri, keşif... şunlardan birine merakınız varsa gerisi gelir zaten.

  • Bütün otoritelerin kabul ettiğine göre Yahudilik Hristiyanlık ve Müslümanlık Ruhani dindir diğerleri buda olur Odin olur Zeus olur bunlar hayali mitolojik kişilerdir ne bir yazılı kitapları vardır ne de peygamberleri, bunlar da olay tamamen geçmiş savaşlarda başarılı olan kişileri zamanla birer yaratıcıya döndürülmüş olmalarıdır. Yani kendi hayal ettikleri yaratıcı ya da yüce kişiler bunun da put yapıp ona tapmaktan bir farkı yoktur haliyle ateizmi simgeler. Genel mantıkta ateizmi hiçbir şey inanmaya ne denir fakat kabul edilmiş Ruhani dinler arasında da bu tür inanışlar putperestlik ler kısaca ateizm olarak adlandırılır. İlla kılavuzuna göre söylemenin de bir manası yok, bir şey değiştirmeyeceği için.
  • isakoc kullanıcısına yanıt
    Gözlerim kanadı okurken

  • UrukHai_ U kullanıcısına yanıt
    La yürü gidin ya. Yani ateizmin savunacağım hakkını yedirmeyeceğim diye çocuk esprileri yapıp durmayın, gelmiş burada hala gözlerim kanadı şöyle oldu böyle oldu. Biz Ruhani dinlere inananlar olarak Odin Zeus buda gibi şeyler reddediyoruz bunu açık açık söylüyoruz. Madem bir oyun yapıyorsun başka insanların inançlarına hakaret edecek karakterler olmadan oyun yaparsın herkes keyiflice oynar. Bir Müslüman olarak bu oyunu oynamaya kalktığımda gidip odine adak mı adayacağım. Sonuçta bir oyun deyip geçilmez bu işler.
  • isakoc kullanıcısına yanıt

    Yahu oynama?


    Adam böyle oyun yapmış diye ( mitolojik tanrılar ) sana ve dinine ( Müslümanım bende ) nasıl hakaret etmiş oluyor?


    Kimsenin afedersin bir tarafına taktığı yok böyle şeyleri, ama bizim millet ( gerçi şu ana kadar sadece seni gördüm) video oyunundan suni gündem oluşturuyor kendince.


    Trollüyorsan da helal olsun. Düştüm valla. Vallheim’dan rekor üstüne rekor: Steam’in en çok eş zamanlı oyuncuya sahip 5. oyunu oldu 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • isakoc kullanıcısına yanıt
    Pagan kültünü kast ettin heralde.
  • Günlerdir abimle beraber keyifle oynuyoruz. Bir oyun beni uzun zamandır bu kadar sarmamıştı. Oyunun boyutunun küçük olması, fakat içeriğinin muazzam derecede ayrıntılı olması ve her köşeden beklenmedik bir şey çıkması beni zevkten dört köşe ediyor resmen. Verdiğim 32 lira gerçekten helal olsun, adamlar iyi iş çıkarmış.
    Crafting çok zor değil, biraz daha tutorial eklerlerse süper olur.
    İnşaat, kolonların ayarlanması yüklerin dağıtılması vs aşırı hoşuma gitti benim.
    Eleştirilecek yanları da var elbet, stamina beni deli ediyor mesela :)

  • İlk başta acır gibi oldum sonra söz konusu kullanıcıyı biraz stolklayınca acımam yerini utanmaya bıraktı. Sallayın yazmayın. Kendisi yazsın baktı ilgi göremedi gider. Oku, gül ve geç. Yazdıkça ve sen onları okudukça gözlerin daha da kanayacak eyy DH ahalisi.

  • çok tanrılı dinler başka bi konu, ruhani dinlerin tek tanrılı olması bambaşka konu şimdi burada bununla ilgili uzun uzadıya yazacak halimiz yok temeline inip. Ateizm hakkında da genel geçer bilgi birikiminiz var bunuda kılavuzuna göre okumaya ne gerek var diyerek belli ettiniz. Eğer ki şuan dünya üzerinde Ruhani dinler nasıl kabul görüyorsa bi o kadarda modern dünya üzerinde Ateizm, Agnostizm, Deizm terimlerinide bilmeniz lazımdır hepsi aynı demek cahilliktir. Siz böyle derseniz yarın bir gün bambaşka biriside çıkar ruhani dinlerde birbirinin aynı der. Ateizm: yaratıcı(tanrı) ve mitlerdeki yaratıcılarında varlığına dair inanç yokluğu demektir. sizin açıklamanızda ki "hiçbir şeye inanmamak" tan kastınız yaratıcı değil din olduğuna görede ifade etmek istediğiniz şey Ateizm değil Deizm'dir bilginize. son olarak "Dünün dinleri bugünün mitolojisidir" sözünüde bilmenizi isterim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frobisher -- 27 Şubat 2021; 0:30:55 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.