Şimdi Ara

Money Whale Oyunu İle Para Kazanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Money Whale Oyunu İle Para Kazanmak


    Merhaba arkadaşlar sizlere bugün gerçekten para kazandıran bir oyundan bahsetmek istiyorum. Oyunumuzun adı Money Whale. Temel amacı aynı türden iki hayvanı birleştirerek bir üst leveldaki hayvanın seviyesine yükselmek. Level atladıkça oyundan para kazanıyorsunuz. Tabi oyunun en üst level'ı olan Balinaya ulaştığınızda referansınız olan arkadaşlarınızında katılımıyla beraber, günlük 15-30 dolar bandı arasında para kazanabilirsiniz. En üst seviye olan kırmızı balina günlük 50 dolar kazanç sağlıyor. Ama bu konuda dürüstçe şunu söyleyebilirim, kırmızı balinayı alabilmek için biraz fazla uğraş göstermeniz gerekebilir.


    Neticede bu bir oyun ama kimseyede emek harcatmadan günlük 50 doları bonus diye cebine koymuyorlar. Oyun firması kendi içinde bulunan reklamlar aracılığıyla para kazanıyor. Bizede oyunda ilerleme kaydetmemiz için o reklamları izleterek coin sağlıyorlar. Bu coinler sayesinde level atlamak için hayvan alıp birleştiriyoruz bunun olması içinde dolayısıyla karşımıza çıkan reklamları izliyoruz. İnternette sıklıkla denk gelen reklama tıkla para kazan mantığından çok çok farklı bir yapısı var. Bildiğimiz clickpad sahtekarlıkları yok. Oyunda Türk oyuncular çoğunlukta ve günden güne popüleritesi artıyor.


    Kendi referanslarınız sayesinde oyunda daha hızlı ilerlemek ve daha çok para kazanmak mümkün. Bana göre tek eksi tarafı paramızı Dogecoin olarak hesabımıza geçiyor olması. Bunu gerçek paraya çeviriyoruz ama işlem Dogecoinden dolayı iki aşamalı oluyor.


    Arkadaşlar oyunun detaylı anlatımı kendi içinde bulunan Rules kısmında bulunuyor. Ben henüz 4 gün önce oyuna başladım ve 17'nci Level olan Sheep Levelına ulaştım. Biraz gayretle bu seviyedeyim, sizlerde oyuna ilgi duyar ve mobil cihazlarıınızda boş zamanlarınızda oyunu oynamak isterseniz aşağıya bıraktığım referans kodumla kayıt olabilir, kendinize ek gelir sağlayabilirsiniz. İyi oyunlar herkese...



    My invitation code: 671304








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.