Şimdi Ara

Ev telefonu taahhütü hakkında İSS değişikliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Haziran ayında Türknet'e geçmek istiyordum fakat şöyle bir durum var. Türk Telekom internet taahhütü haziran ayında, sabit ev telefonu taahhütü 08/2022'de bitiyor. Acaba haziranda iptal etsem cayma bedeli ne kadar çıkar?


    edit: Ayda 28 TL küsür ev telefonu ödüyorum. En mantıklı yol hangisi olur? Ben en azından 08/2022'ye kadar interneti 1 yıllık taahhütle Türk Telekom devam ediyim dedim ama 1 yıllık taahhüt yokmuş.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matrixx7 -- 22 Şubat 2021; 16:34:23 >



  • Haziran gelince interneti kapattıracaksın. Sonra turknete yalın internte başvurusu yapıp ev telefonunu hiç ellemeden turknetten internet alacaksın. Ama sakın geçiş yaptırmaya kalkma geçiş olmuyor. Önce interneti kapattırıp sıfırdan başvuru yapman gerekiyor

  • miskindvd kullanıcısına yanıt

    Ben haziranda evrakları gönderip türknete geçiş yapacaktım. Tarife internet + sabit ev telefonu beraber değilmi zaten?

  • Matrixx7 kullanıcısına yanıt

    İnternet 85 lira, eğer telefon da isterseniz ekstra 3TL alıyorlar 88tl fatura geliyor. Ama telefon tamamen isteğe bağlı.

  • miskindvd kullanıcısına yanıt

    Tamamiyle türknete geçmek istiyorum.

  • Matrixx7 kullanıcısına yanıt

    Bekleriz efenim, sorularınızı bana özelden sorabilirsiniz. Ayrıca arkadaşını çağır kodumu kullanarak 1 ay bedava internet kazanabilirsiniz

  • miskindvd kullanıcısına yanıt

    Geçme sebebim fiyattan dolayı. Ayrıca 24 mpbs kullanıyorum 35'e geçmem hem daha iyi olacak hem de fiyat olarak. Bulunduğum konumda sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. Pingim genelde 6-7-8 çıkıyor. Türknete geçince ping de artış olur mu?

  • Matrixx7 kullanıcısına yanıt

    Turknete geçince ping düşüşü oluyor. Ttnet kullanıcıları avrupa serverlarında 55-60 ms ping alıyor. Turknet kullanıcıları 50 civarında. Çünkü Turknetin kendi yurtdışı çıkışları var ve Ttnet superonline gibi firmalardan çok daha güçlü.

  • miskindvd kullanıcısına yanıt

    Çok iyi olacak Türknet e geçmem.

  • senin yerinde olsam eğer telefonun PSTN ise turktelekomdan asla vazgeçme..o telefon bir nevi güvenlik anahtarın..bırak orda kalsın..iptal ettiğinde bi sorun olduğunda falan portun güvence altında kalır

  • uzil kullanıcısına yanıt

    Maalesef ev telefonu günümüzde port anlamına gelmiyor. Sistem şu şekilde işler ev telefonu varsa üzerine intarnet sinyali bindirilir. Yani sistemde turuncu beyaz kablo kullanılır. Yalın hatlarda mavi beyaz kablo kullanılır. Bilginiz olsun.

    Düzenleme: Ha birde port olmasa bile istediğiniz zaman ev telefonu bağlatabilirsiniz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E2D77F344 -- 10 Mart 2021; 20:3:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Matrixx7 kullanıcısına yanıt

    Türk.net e geçince pinginiz arta bilir özellikle İstanbul'dan uzaksanız. Davet kodu vermek için sallayanlara itibar etmeyiniz. Bende türk.net kullanıyorum ayrıca haberleşme mühendisiyim. Türk.net sunucuları İstanbul da bulunur bu sebepten uzaklaştıkça ping artar. Ama bazı noktalarda ciddi oranda ping düştüğünü gördüm.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgiler güzel teşekkürlerEv telefonu taahhütü hakkında İSS değişikliği  ama şu konuyu netleştirelim o zaman..ev telefonu sinyali hangi dolaptan geliyor..bunu neden yazdım..bizim eski telefon kutusu yani saha dolabını komple yeni saha dolabına(TİP-7) taşıdılar ve VDSL gelmiş oldu(taşıma esnasında ev telefonu sinyali kesildi tabi)..eski dolabı da söküp attılar..bu portun olmaması kabinde yer kalmaması mı yoksa telekomun ana şebekesinde mi yok..?eğer kabinde olmaması ise ev telefonu sizin güvenceniz çünkü artık buradaki portlardan biri ev telefonu oldukça size ait demek değil mi?



    Ev telefonu taahhütü hakkında İSS değişikliği



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzil -- 10 Mart 2021; 20:36:52 >




  • İstanbulda oturuyorum ama yapa desteklemiyor vae ile kaldığım yerden devam edeceğim.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.