Şimdi Ara

Apple'ın üçüncü nesil AirPods kulaklık modelinin fotoğrafları sızdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Apple'ın üçüncü nesil AirPods kulaklık modelinin fotoğrafları sızdı



    Üçüncü nesil olduğu iddia edilen AirPods kablosuz kulaklıkların fotoğrafları yayınlandı. Görseller sadece kulaklığın kendisini değil aynı zamanda şarj kutusunu da gösteriyor.



    Ayrıca Bkz.Instagram'a yeni bir özellik geliyor: Kullanıcının gelecekteki tüm hesaplarını engelleme



    Genel olarak, fotoğraf ve render görüntüsü, Apple'ın yeni nesil kulaklıkları hakkında bilinenlerle uyuşuyor diyebiliriz. Bloomberg daha önce yeni AirPods'ların daha kısa sap ve silikon uçlara sahip olacağını bildirmişti. Pro sürümünde bulunan aktif gürültü engelleme özelliğine sahip olmayacağı da söyleniyordu.



    Apple'ın üçüncü nesil AirPods kulaklık modelinin fotoğrafları sızdı



    Piyasaya çıkış tarihi belli değil



    Kaynaklar, yeni kulaklıkların AirPods Pro'da halihazırda mevcut olan basınç sensörü ile donatılacağını yazıyor. Bu sistem, uzun süreli kullanımın verdiği rahatsızlığı ortadan kaldırmak için kulaktaki basıncı eşitlemek için tasarlanmış. Şarj kutusuna gelince ise köşeleri AirPods Pro modeline kıyasla daha az keskin olacak. Ayrıca bir şarj LED göstergesine sahip olacağı da dikkat çekiyor.



    AirPods 3, AirPods Pro gibi dokunmatik kontrollere de sahip olabilir. Her kulaklığın bir dokunmatik yüzeye sahip olacağı bildiriliyor. Ayrıca kulaklık modelinin 5 saatlik pil ömrüne sahip olacağı da sızan bilgiler arasında. Apple'ın yeni nesil AirPod'ları ne zaman piyasaya süreceği ise henüz belli değil.




    Kaynak:https://www.engadget.com/apple-airpods-third-generation-leak-205121774.html







  • Apple'ın üçüncü nesil AirPods kulaklık modelinin fotoğrafları sızdı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silikon kullanmayı sevmeyen de sevsin mi artık, neden her modeli böyle ki. Umarım silikonsuz olur ya da tam kulakiçi olmayan ufak bir slikon falan yaparlar.
  • Ipad pro’nun yaninda hediye verseler gene guzel olur
  • Kulakiçi silikonlular berbat kulağımı çok rahatsız ediyor böyle güzel ilk modeldeki gibi
  • manesnuc kullanıcısına yanıt
    anc'nin işe yaranası için silikon şart.
  • multipoint'in gözünü seveyim.jabra bence hala rakipsiz

  • Airpods 2 nin tasarımını seviyorum silikonlu hiçbir model hoşuma gitmiyor bu belki pro 2 olabilir değil ise birçok kullanıcı airpods 2 de kalacağından eminim. Silikonluk kulaklıklar hem rahatsız edici hemde gündelik hayatta kulağınızda olması müzik çalmasa bile duyma çevredeki sesleri engellediği için pratik deği.
  • th9 T kullanıcısına yanıt
    İşte silikon istemiyorum çünkü bundan önce her yıl sony'nin 40₺'lik kulakiçi kulaklığını alırdım, her yıl tek kulaklık bozulurdu. Silikonu o zamanlarda beri sevmiyorum rahat gelmiyor bana. Samsung İcon x 2018'de kullandım, o zamanlar bütçem ona yetiyordu ama airpods 2. Nesil'i 2019 mart/nisan gibi alınca oh be dedim. Ses izolasyonu maalesef iyi olmuyor, kulakiçi diğer kullandığım kulaklıklarda neredeyse full ses dinlerdim ama varsın olmasın. Huawei'nin bir özelliği var, ters ses falan veriyor az buçuk çalışıyor sonuçta. Ben öyle olsun isterdim, zaten beatsler genelde kulakiçi bildiğim kadarıyla. Ben en azından anc sunmasa bile yeni teknoloji ile sızan görüntülü bir kulaklık isterdim. Silikonsuz gibi duruyor sanki o yüzden.
  • Bu tür kablosuz kulaklıkları pek sevmiyorum özellikle beyaz olanları erkekleri küpeli gibi gösteriyor. Bir de sürekli kulağa kaçacak veya evdeki küçük çocuk yutacak gibi bir endişe yaratıyor, bendeki teknolojik bir psikoz olsa gerek.

  • manesnuc kullanıcısına yanıt
    silikonsuz istemeniz mantıklı fakat apple bu,senede en fazla 2 ürün çıkarıyor ve airpods pro'da silikonsuz bir yapı sunmaz gibi geliyor bana ama umarım olur.
  • th9 T kullanıcısına yanıt
    Evet pro modeli çok büyük ihtimal silikonlu devam edecektir ama 3. Nesil için hala umut var, teşekkür ederim.
  • Çevreci yaklaşım sergilemek için kutuya tek kulaklık koyacaklarmış
  • İlk nesil çıkan tasarım daha iyiydi
  • manesnuc kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimalle ikinci neslin fiyatı düşer ve satmaya devam ederler. Zaten silikonsuz kulaklık ancak AirPods kadar güzel ses verebilir. Daha geliştirebileceklerini sanmıyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.