Şimdi Ara

Xiaomi Amazfit Verge Akıllı Saat 569₺ A101

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
4.495
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 20 TL çekle 549 TL ye geliyor. Piyasada en uygun 650 den başlıyor


    Amazfit Verge Akıllı Saat - Mavi

    https://www.a101.com.tr//elektronik/amazfit-verge-akilli-saat-mavi/


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Beyazı oyuncak gibi duruyor haberiniz olsun. Birazda kasası kalın. Diğer rengi biraz daha iyi.

  • kullanıcı yorumlarını alabilir miyiz?

  • Çek ve masterpass ile 500 tl ye aldım
  • DoĞu_KaN kullanıcısına yanıt

    masterpass ın hangi kampanyası hocam ?

  • PowerNowa kullanıcısına yanıt
    O kampanya bitti hocam forumda konusu vardı, ocak ayındaydı
  • 20 tl kodunu linkten alabilirsiniz:

    https://getdiscount.herokuapp.com/search/A101

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıkalı 2 yıldan fazla olmuş hala alınır mı sizce?

  • Almadan önce forumda konusunu bir inceleyin. Bzaı özellikleri sizi çok memnun ederken bazı özellikleri sizi üzebilir. 2. el piyasası da biraz yavaş.

  • Selamlar,

    Full sarjla kaç gün kullanabiliriz saati? Haylou LS01'de 1 aydan fazla süre dayanıyor. Bu saate geçip geçmeme arasında kararsız kaldım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumdaki konusundan alıntı;
    selamlar. birkaç gün önce verge aldım ve çok çok memnunum. saat üzerinden gelen mesajlara klavye ve quick reply ile cevap verebiliyorsunuz. nasıl olduğunu anlatacağım.

    ama ondan önce Samsung ile kıyas yapılmış, biraz ondan bahsedeyim. 1.5 yıl Samsung Gear s3 Frontier kullandım. beni hayatımda bu kadar yoran ve üzen bir elektronik cihazım olmadı. elektronik şans işi derler doğru. cihazı aldım 6 ay sonra şarjı hiçbir sebep olmaksızın 1 günde bitmeye başladı. servise verdim, değişim yapıldı. gelen sıfır cihazda da 3 ay sonra aynı problem oldu. yine servise verdim, batarya değişti. hiçbir fark yok. saati masanın üzerine koyuyorsun 1, bilemedin 1.5 gün sonra şarjı tamamen bitmiş oluyor. buraya yazabileceğiniz her şeyi denedim. hatta Tizen versiyonu bile downgrade yaptım, nafile. en son home butonu da bozuldu. duruyor şimdi kenarda.

    verge'den önce bir de amazfit stratos aldım. transflective ekran güzel, saatin görünüşü çok hoş. fakat ekranı kullanmak için tuşa bastığınızda görüntü çok kötü. o arka plan ışığı yanında demode ve zayıf duruyor. ayrıca telefonla görüşme yapılamaması da bir handikap benim için. telefonu evin içinde bir yere koyup tüm işinizi saatten görmek müthiş bir rahatlık.

    gelelim verge'e. birkaç gün önce uygun fiyat ile hb'dan sipariş ettim. etmeden önce çok ama çok araştırdım. markalar özellikleri azar azar ekleyip satıyorlar. böylece kar arttırıyorlar. verge bu noktada istisna. nasıl derseniz,

    1. şarjı yoğun kullanım ile dahi 4 günü çıkarabilen,
    2. telefon görüşmesine imkanı sağlayan
    3. bildirimleri gösteren
    4. amoled ekranı olan

    başka bir akıllı saat YOK.

    ticwatch'tan garmin'e, honor'dan huawei'ye kadar, hatta adı sanı duyulmamış markaları bile araştırdım. çoğunun şarjı 1 günde bitiyor. şarjı uzun gidenlerde can sıkıcı eksiklikler var. huawei GT size sadece bildirim gösteriyor. uyku kalp ritmi vs bunlar standard zaten. saat ile etkileşime geçemiyorsunuz. telefonla konuşma vs yok. Ticwatch pro gayet dolu fakat 1-2 günde şarjı bitiyor. Galaxy watch'ta ise Gear s3'te olduğu gibi birkaç aylık kullanım sonunda şarjın 1-1,5 günde bitme şikayeti başladı. ingilizce olarak galaxy watch battery drain şeklinde aratırsanız göreceksiniz.

    verg'ün handikaplarına gelince,
    1. tasarım zayıf
    2. ekranı (yani dokunmatik kısmı) stratos, gear s3, ticwatch pro vs gibi saatler ile aynı olmasına rağmen kasası küçük. bu da saati kolda küçük ve zayıf gösteriyor.
    3. malzeme kalitesi zayıf. bildiğin plastik.
    4. kayış ince ve kalitesiz duruyor. değiştirilmesi avantaj gibi görünebilir fakat bağlantı noktalarına bakarsanız bunun o kadar da kolay olmayacağını görürsünüz.

    bu 4 madde dışında tüh denilebilecek bir özelliği yok. bu 3'üncü akıllı saatim ve ne istediğimi çok iyi bildiğim için bunu aldım. benim için batarya ömrü en önemli etmen. ama bunun yanı sıra bir çok kişinin olmasa da olur dediği saatten konuşma özelliği de benim için çok iyi. evin içinde özgürce dolaşmak benim çok hoşuma gidiyor kişisel tercih tabii..

    gelelim verg'ü nasıl daha akıllı yapabiliriz'e. benim için yukarıdaki 2 maddenin dışında üçüncü büyük ihtiyaç da saat üzerinden whatsapp mesajlarına hızlı cevap verebilmek. verge bunu fabrika çıkışı desteklemiyor. ama bu sadece bir yazılım olayı aslında. yazılımın ismi watch droid. amazfit pace, stratos ve verge'e yüklenebiliyor. herhangi birinde bunu kullanabilirsiniz. isterseniz önce play store'dan inceleyin. saate bir servis ve telefona bir app yüklemeniz gerekiyor.

    yapmanız gerekenler:
    1. saati bilgisayarınıza bağlayın
    2. şu linkten saat için olan apk'yı indirin:https://drive.google.com/open?id=1IGNfscedUA_rZOHb2K7jbJjzkW97ChRx (bu link uygulamanın play store üzerindeki linki. güvenli)
    3. bir apk installer ile watch-10.1.21.10.apk dosyasını saatinize yükleyin
    4. telefona play store üzerinden watch droid'i indirin. (assistant değil).
    5. saati ve telefonu baştan başlatın. bluetooth'ları açın
    6. saatin uygulama menüsünden watch droid'i bulup çalıştırın. bu ekrandayken, telefondaki ugulamayı açın ve saat ile eşleştirin.
    7. premium paketi mutlaka alın. her şeyi kendinize göre ayarlayın. tadını çıkarın..

    mesaj gelince ekranı aç/açma, font büyüklüğü ayarlama, hızlı cevap verme vs gibi harika özellikler var. bu özellikleri de ekleyince, saat şu an kasa hariç piyasadaki en iyi saat bence.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_amazf%C4%B1t-stratos-ak%C4%B1ll%C4%B1-saat-1189225.html

    597 TL. Biraz eski model ama şık saattir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • careemm kullanıcısına yanıt

    ben 3 gunu geçiremiyordum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PowerNowa kullanıcısına yanıt

    Sırasıyla Mi band 1s, mi band 2, amazfit verge, haylou ls 05 ve şu an mi band 4 kullanmış biri olarak. Verge çok ayrı bir yerde. Ekran harika herkes kasasını kötülüyor ancak köyde yaşadığım için öyle bir handikapını görmedim. Niye değiştirdin derseniz ekran bir gün gidiverdi ve garanti kapsamında para iadesi aldım.

    Bana tek kötü tarafı şarj süresiydi 5 günü görmüştüm gereksiz uygulamaları kapatarak.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mecnunumm M kullanıcısına yanıt

    beni de sarjı düşündürüyor. amazfit bip den geçeceğim sarj konusu düşündürüyor. 2-3 gün gidecekse az baya. en azından 1-2 hafta gideydi iyiydi =)

  • Şarj konusuna niye bu kadar takılıyorsunuz ki anlamıyorum. Saati kolunuzdan çıkarıp standine koymak bu kadar mı zor geliyor. Elimizden düşürmediğimiz telefonu her gün şarj ediyoruz çok mu zor geliyor? Sanki işkence gibi bahsediyorsunuz şarj olayını bu kadar büyütmenizi anlamıyorum. Apple şirketi series 6'yi çıkarıyor düşünmüyorlar mı sizce şarjı uzun gitsin vs diye? 1 gün gidiyor şarjı. Saat aynı zamanda aksesuar olduğu için şirketler öncelikli olarak estetiğe önem veriyorlar. Bir akıllı saat tüm özellikleri ile 1-2 günü çıkartıyorsa yeterli bence. Duşa girerken zaten saatle girmiyorum en kötü o zaman koyarsın dolar. Verge'i kullanmadım ancak görünüş olarak hiç estetik durmadığını söyleyebilirim.

  • https://www.a101.com.tr/elektronik/amazfit-verge-akilli-saat-mavi/

    Sepette 50 TL indirim var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M i M kullanıcısına yanıt

    1 yıldır Honor Watch gt2 kullanıcısıyım.

    • hemen hemen çoğu bildirim açık en az 10 gün şarj gidiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.