Şimdi Ara

Çürük meyveleri kepçelerle meyve suyu fabrikalarına taşıdılar! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
3.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Kasatka kullanıcısına yanıt

    Orada dimes bu meyvelerden şunları yapıyor


    • Melasa benzer birşey üreterek alkol (kolonya vb), yem, kozmetik ve maya fabrikalarına gönderiyor.
    • Kendi organik bahçeleri için gübre üretiyor.


    Eğer izin alabilirseniz birgün meyve suyu fabrikalarına gidin. Üretime giren meyvelerin paranızla satın alamayacağınız kadar kaliteli olduklarını göreceksiniz. Bir kasa çürük meyve ısıl işleme diğer meyvelerle girdiğinde fermantasyon olur ve meyve suyu değil şarap olur. O yüzden meyve suyu fabrikalarında çürük meyve işlenerek meyve suyu yapılmaz. Doğrudur meyve suyu fabrikalarında akmış kokmuş meyve yığınları görürsünüz ancak bunlar genelde işleme zamanında alınamamış ürünlerdir bozulmuştur yukarda saydığım şeyler için bekletiliyodur.


    Nerden biliyorum ? Bir meyve suyu fabrikasında mühendis olarak çalıştım. Fabrikadan kötü ayrılmış olsam da sektör hakkında karalayıcı konuşamam. Süt, meyve suyu gibi fermante üretim yapan yerlerde bozuk malzemeyle çalışmak nerdeyse imkansızdır.


    Bazı meyve suyu fabrikalarının organik bahçeleri vardır. Bu organik bahçelerde üretilen ürünlerde kimyasal ilaç kullanılmaz. Bunlar sıkılır ve aseptik dolum yapılıp ihraç edilir. 200ml organik meyve suyu zamanında 4$ kadardı. TR de kimsenin bu paraya 200ml meyve suyu almayacağı için daha fazla detay vermeye gerek yok sanırsam.


    Dipnot : Bazen kutulama esnasında ürün hava alabilir, kutu yapışmayabilir veya başka nedenden dolayı üründe bozulma olabilir. Bunları zaten internette şikayet sayfalarında görebilirsiniz ancak bunlar bozuk ürün kullanıldığından dolayı olmaz. Aşağı yukarı her markada olabilecek üretim hatalarıdır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antor -- 23 Şubat 2021; 13:38:36 >




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.