Şimdi Ara

2si1 'İnternetinizi hızlandıran' Teknoloji ve Oyun Programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2si1'de Teknoloji ve Oyun dünyasının öne çıkan konularını tartışmaya, konuşmaya devam ediyoruz. En doğrusunu biz biliyoruz demiyoruz ama lafımızı da esirgemiyoruz. İyi seyirler.





  • Nedense yeni 2si1'e bir türlü ısınamadım. Sanki "Sulu muhabbet" programı gibi. Ciddiyetten uzak her haberde bi espri , komiklik oluyormuş gibi. 1e1'de Erdinç İyikul ile gönlümüze taht kurmuştu , Talha Aynacı'cı ile biraz tempo düşmüş olsa da Enis ile eski günlerine dönen program , Can Sungur ile programı bırakma sebebi olabilecek gibi. CS'ye karşı değil tutum asla severek takip ediyorum kendisini , programlarında da çok iyi muhabbet oluyor ama , burada olmamış gibi.
  • Zaten Elon ülkeler ile anlaşıp izin veriyor ve yer uydusu belli alanda hizmet verebilecek. Fransada 150 milyon dolar lisans için ödedi.

  • bırakın starlinki önce oyunlarda avrupa serverlarında düzgün 40 50 gibi pingler alalım

  • TITAN kullanıcısına yanıt
    Almanyaya uzaklığın 2.500 KM neredeyse, yani ışık hızıyla 8.3 ping alabiliyorsun. Araya cihazlarda girince 40 - 50 zaten en iyi ihtimal; şu anda İzmir'den de ben 49 alıyorum Frankfurt'a; yani şu an zaten olabilecek en iyi durumlardan biri. Gerisi fizik kurallarına uygun olamıyor.


  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nedense yeni 2si1'e bir türlü ısınamadım. Sanki "Sulu muhabbet" programı gibi. Ciddiyetten uzak her haberde bi espri , komiklik oluyormuş gibi. 1e1'de Erdinç İyikul ile gönlümüze taht kurmuştu , Talha Aynacı'cı ile biraz tempo düşmüş olsa da Enis ile eski günlerine dönen program , Can Sungur ile programı bırakma sebebi olabilecek gibi. CS'ye karşı değil tutum asla severek takip ediyorum kendisini , programlarında da çok iyi muhabbet oluyor ama , burada olmamış gibi.

  • Anlamadım 2020 itibariyle şehrin ulaşım sistemi mi çözüldü siz nerede yaşıyorsunuz arkadaş 2020 den sonra bu anlamda çakılan bir çivi yok önceden yıllardır devam eden projelerin bitirilmesi hariç . şehirde raylı sistem yok mu, onu bilmiyorum da siz yukarıda Allah var bunu biliyorsunuz değil mi. Siz Bi 20 yıl önceki raylı sisteme bakın birde 2020 ye kadar yapılan ulaşım ağlarına bakın ulaştırma anlamında son 20 yılı karşılaştırmayı Almanya ile yapın almanyanın 1000 katı çalışma yapılmış neden çünki gerek yok daha önceden yani 80 yıl önce yapılan raylı sistem yeterli peki bundan 20 yıldan daha önce devletin başında olan ve sizin yakın akrabanız olan adamlar bu ulaşıma neden yatırım yapmamış çok akıllı arkadaşlar bunu da sorun birbirinize.

  • Bi dahakine İngililtereye gittiğinde bir avuç tuzla git. Adamlar şehirde çalışıp o şehirde pahalı diye hızlı trenle diğer şehre 15 dakika da yarım saatte gidiyormuş orada bunu söylerken o trenin fiyatını yaz sana bakalım o şehirde kaç kişi aldığı maaş ile her gün o trenle gidip gelebilir yada o bahsi geçen şehirde ki ev kirasının kaç katı paraya denk geliyor bir gün gelecek akıllanacaksınız ama ne zaman her halde bir dahaki İngiltere ziyaretinizde benim önerim i dinleyip bir avuç tuz ile giderseniz o zaman. Ha bu arada teknoloji nereye geldi artık adamlar görünmez uçak yapacak diyorsunuz Türkiye gibi adamların radarlarını kör eden cihaz geliştirdi iz mi otomatikman uçaklarınz görünmez oluyor ve adamlar görmedikleri şeyle savaşamadıkları için geri adım atıyor bunu bütün dünya gördü ama siz de göreceksiniz tuzu unutmayın böyle anlamayan görmeyenlere işe yarıyormuş ben bilmiyorum başına gelenler anlatıyor.

  • 2'si 1 diye girdim "masa" üzerine ne kadar çok konuşulabilir adlı sosyal deney çıktı :) RGB eleştirilerinize sonuna dek katılıyorum, oyuncu deyince üreticilerin aklına pavyonda yaşayan hayatında FPS harici oyun görmemiş fedailer geliyor heralde. Uçakla 500 liraya gidip geldiğin İzmir için otobana sadece geçiş ücreti olarak 2000 lira üzeri vermeyi troller bile savunamaz.

  • Kurtlar mesela iki geyik kavga ediyorsa, asla avlanmak için kavgayı bölmezler. Geyiklerin bir birileri arasında rekabet ederek daha da güç kaybetmelerini beklerler ki böylece daha kolay av olmalarını sağlarlar.

    Rusya burada kurt gibi Çin ile Amerikan geyikleri arasındaki 5 yıl 10 yıl sürecek savaşı izliyor şu anda. ikisinden biri veya ikisi de zayıflayınca Rusya o zaman atağa geçecektir.


    Almanları bu şekilde yendiler. Ruslar geri çekilme taktiği ile Almanları o rusyanın tundralarında soğunda yordular bitkin ettiler.


    Bu stratejidir... Bu savaş sanatıdır yani ...


    Çin hala 40 yıllık MİG motorlarını kullanıyor uçaklarında. Rusya bence bilerek Çin'i şişiriyor ki Amerika gücünü çin üzerine yoğunlaştırsın. Aynı hatayı Sovyetler , Afganistan ile yapmışlardı, Yugoslavya ile yapmışlardı. Bu sefer Kurt olma sırası Rusya'da ...

  • Eski uydu internette, gönderme (bilgi talebi) kara hattından (çevirmeli, adsl vb) cevap uydudan geliyordu. Bu yüzden çok gecikmeli geliyordu ve maliyetli oluyordu. Bu yeni nesilde, her ikisi de doğrudan uydudan yapılıyor.

    Bizde damlalık ile verilmesinin nedeni, ISP'lerin kar marjını yüksek tutmaya çalışmalarından kaynaklanıyor. Çünkü, nüfus göreceli düşük ve izin verilen alt yapı markalarının sayısını az olduğu için kar marjı çok düşük kalıyor (abone sayısı doygunluğu %100 neredeyse)

  • RGB olayı ilk çıktığında çok güzeldi. Marka isimlerini vurgulamak için kullanıldığı şekilde güzel oluyordu, hem abartılı değildi hem de güzel tasarlanıyordu. Şimdi, saçma sapan tasarımlar ile abartılı bir şekilde kullanılıyor.

  • Çok iddialı bir teklif değil; eski banliyö treni Pendik-Kadıköy arasını 25 dakikada alıyordu. Bu tür ulaşım araçları çok faydalı, kaldı ki mesela Adapazarı Ekspresi bu iş içindi...

  • Her şeyi yapabilecek olmak, her şeyi yapmak gerektiği manasına gelmiyor, Amazon gibi büyük firmalar küçük firmaları aldıkça oyun tarafında da arkadaşımız yakında şikayet etmeye başlar. Uydu teknolojileri konusunda bilgili değilim dedi ve sonrasında bir kaç noktada çok yanlış açıklamalarda bulundu.

    Çok da kaliteli bulmadım sohbeti.

  • Bunları izledikçe kahvedeki muhabbetleri özlüyoruz..

  • TncyKrmn kullanıcısına yanıt
    İzlemeyebilirsin biz sevdik.

  • Eeltorm E kullanıcısına yanıt

    sana soracak halim yok her halde izleyip ya da izlememek konusunda.

  • TncyKrmn kullanıcısına yanıt

    Sevdiğin şeyleri izlersin, sevmediklerini izlemezsin bu kadar basit bana sorma tabiiki ama buraya gelip de yapılan emeğe programa laf edemezsin git daha iyisini sen yap seni izleyelim.

  • Yorumlarindan muhabbetlerinden ayri olarak. Can sungur baya karizma bir adam. Yuvarlak gozu birazcik cekik olsa tam Japon samuraylari gibi. Kodum mu incitmeden ikiye bolerim ifadesi var.   


    Nacizane benim görüşüm.Bir gaf yaptiysam kusura bakmasin.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.