Şimdi Ara

Mouse'u oynatınca kasadan gelen cızırtı sesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeni aldığım pc'de tuhaf bir sorunla karşılaştım. mouse'u hareket ettirdiğim zaman kasadan elektrik cızırtısı gibi bir ses geliyor. ses sadece mouse'u oynatınca geliyor başka şekilde herhangi bir ses yok. var mıdır çözümü ? tüm parçalar garantili, servislik durum varsa gönderebilirim.




  • genel teknik ismi "PSU coil whine" güç kaynagı bobinleriyle alakalı yakın zamanda 1-3 ay psu açılmayınca bana hak vereceksin =) yeni bir güç kaynagı ile değiştirmek dışında aslında pek yapılacak mantıklı bir şey yok gibi kalkıp psu parçalarını lehimlemeye falan kalkmazsan  kasaya akımkorumalı priz yada regulatör görevi gören bir kaynak baglarsan psu direk kapandığında içinde biriken akımlardan bir nebze korunabilirsin.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: CIZIK

    genel teknik ismi "PSU coil whine" güç kaynagı bobinleriyle alakalı yakın zamanda 1-3 ay psu açılmayınca bana hak vereceksin =) yeni bir güç kaynagı ile değiştirmek dışında aslında pek yapılacak mantıklı bir şey yok gibi kalkıp psu parçalarını lehimlemeye falan kalkmazsan  kasaya akımkorumalı priz yada regulatör görevi gören bir kaynak baglarsan psu direk kapandığında içinde biriken akımlardan bir nebze korunabilirsin.

    Bana daha çok ses gpu'dan geliyor gibi geldi. Sisteme herhangi bir zararı olmazsa bu şekilde kullanırım çıkan ses çok yüksek değil, akım korumalı priz de kullanıyorum. Bozulursa da garantileri var o zaman mecbur göndereceğiz.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.