Şimdi Ara

TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.491
Cevap
46
Favori
154.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Genel sanırım benim bağlantıda gitti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jayus

    Şı anda hizmet yok, genel bir problem mi
    Merhabalar,

    Genel problem bulunmamaktadır,

    Sorun yaşamanız durumunda müşteri hizmetlerimizden destek alabilirsiniz.
  • TBTNET kullanıcısına yanıt

    Buradan destek alamıyor muyuz?

  • admestos kullanıcısına yanıt

    Eski gönderilerinize de bakıp yorumlamak gerekirse SNR Margin değeriniz düşük olduğundan hız size ulaşmıyor.Burada TBTNET'lik bir durum yok.Altyapınız kaldırmıyor ve kopmalar yaşıyorsunuz.Eski hızınız da zaten tam sınırda geliyormuş yakın zamanda kablonuzda işlem olup olmadığını bilmemekle birlikte 8.1 e düşmüş.Internetin sorunsuz olarak çalışabilmesi için önerilen SNR değeri 10 ve üstü olması gerekiyor.Santral'e uzaklığınız 100metre'nin altındaysa Arıza Kaydı bırakmanız gerekir.

  • Birkaç defa arıza açmamıza rağmen TT saha ekipleri kontrole gelmeden müşteri istemiyor şeklinde arızayı kapatmışlar. Elitt hizmet kapsamında kayıt açılınca gelmek zorunda kaldılar ve arızanın saha dolabı ile ankastre arasındaki bağlantıdan kaynaklı olduğunu olduğunu söylediler. Normalde eve gelip kontrol etmeleri gerekiyordu ama gelmediler. Saat 13.40'a randevu vermişlerdi. Aynı gün saat 09.00 da internetim kesildi bir süre tekrar geldiğinde hızımın 88 mbite yükseltildiğini gördüm max hız da 116 mbiti SNR 12 db gösteriyordu. 12.30 da internetim tekrar kesildi ve bir süre sonra tekrar geldiğinde hızım 99 mbit olmuş max hız 114 mbite düşmüş SNR 8-9 db arası gidip geliyordu. CRC hatası veriyordu arada. SNR yi şuan 10 db sabitledim hızım 96 mbit oldu CRC hatası da azaldı. Bir süre bu şekilde deneyeceğim. Telekom ekinin söylediği saha dolabında ankastreme gelen kablo havadan geliyormuş ve çok eskiymiş. Eğer kopmalar devam ederse tekrar arıza kaydı açtırmamı söyledi, kablo ekibini yönlendireceklermiş.


    Santrale olan uzaklığım altyapı sorgusunda 60 mt görünüyor. Ancak modem görünen hat zayıflamasına bakarsak saha dolabına uzaklığım 490 mt görünüyor. Burda da bir gariplik var tabiki. Saha dolabı evime çok yakın ama telekomun kablosu nereleri dolaşıp geliyorsa artık modemde mesafe uzak görünüyor.



    Buradan öncelikle Enes Bey'e ve @TBTNET MH çalışanlarına ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum.





  • selamlar, geçen gün isteğim üzerine biraz hızım düşürülmüş fakat ben hala randıman alamıyorum hızımı 10 mbit daha düşürebilirseniz çok iyi olacak, snr marjin değeri artmaya başladı 100 mbit e çıkardığınız zaman snr margin 11 db de idi, biraz daha hız düşümü yapılabilirse 50 mbit i görür kanımca 100 mbit den vazgeçtim 50 mbit bile bulunduğum yere gelebilse çok iyi olur; iyi çalışmalar...




    TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET
  • dreamblue35 D kullanıcısına yanıt

    bu değerler ile bir sorun yaşamazsınız bu hızda kullanabilirsiniz

  • hocam bu gün 50 mbit dosya indirdim ilk defa... az daha snr margin değeri artarsa dengesizlikten kurtulacak internet; başka internet servis sağlayıcılarına kaç mbit alırım diye test yaptırdığımda sitelerinde 50 mbit alabilirsiniz diye ibare geliyor yani modeme aldanmamak lazım...

  • Merhabalar sayın yetkili; Gün içerisinde telefon ile 2 defa talepte bulunmama rağmen olumlu bir geri dönüş alamadığım gibi ilerleme de kayedemedim malesef. Modem arayüzümde yer alan 56mbit hızın 60mbit'e sabitlenmesini tarafınızdan rica ediyorum. Ayrıca hattımda gerçekleşen DSLAM kilidinin de siz sağlayıcım aracılığıyla Türk Telekom tarafından kaldırılmasını talep ediyorum. Bir çok defa teşebbüs etmeme rağmen DSLAM kilidini saha dolabından kaldırtmayı başaramadım.


    Nihayetinde birbirimizin memnuniyetini saygı ve anlayış çerçevesinde sürdürebilmek adına yapabilecekleriniz ve kullanılabilirlik çerçevesinde ''istek/düzeltmelerde'' bulunabiliriz öyle değil mi? Teşekkürler. Saygılar.


    Müşteri no: 2101830

  • BoDuR B kullanıcısına yanıt

    Merhabalar,


    Hattınızı kontrol ettiğimizde güncel hız 79Mbps tanım görünmektedir.


    modeminize ulaşan maximum değer iletilmektedir.


    Dslam kilidi bulunmamaktadır.


    TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TBTNET

    Merhabalar,


    Hattınızı kontrol ettiğimizde güncel hız 79Mbps tanım görünmektedir.


    modeminize ulaşan maximum değer iletilmektedir.


    Dslam kilidi bulunmamaktadır.


    Modeme ulaşan değeri nasıl arttırabiliriz peki? Ayrıca dslam kilidi olup olmadığını ben nasıl anlayabilirim?

  • 100 mgbt olmasi gereken hizim 1 aydir 42 mgbt ustune gecmiyor hat degerlerim duzgun bir aydir cozum bulunamiyor artik ilgilenin lutfen. musteri no 2104701
    TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EryiğitOguz -- 12 Mayıs 2021; 19:33:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün iyice dikkatimi çekti ve kontrol ettim farklı bir net sağlayıcı ile indirme hızını. normal kullanımda fazla bir şey hissedilmiyor fakat dosya indirirken sıkıcı oluyor. sorun indirme merkezli olabilir dedim ve indirmeyi durdurup alt kata bağlandım hızları benimkinin yarısı ve kullanıcıda olabilir o anda ona rağmen hız katladı 500kb lerden 3.5mb lere tekrar kendi netime döndüm yine düştü. ayrıca belirteyim 3 saat ara ile tekrar denedim sonuç yine aynı. Galiba bu hız testleri hikaye sanırım. ben kablo ile kullanıyorum.

    TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET


    TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kipir -- 15 Mayıs 2021; 12:46:17 >




  • @TBTNET Belgelerimi kargoyla gönderdim ama günlerdir bekliyorum bağlantımın yapılması için. Ayrıca sistemde ve altyapımda fiber olmasına rağmen fiber yok dediler ilgilenir misiniz?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: kipir

    bugün iyice dikkatimi çekti ve kontrol ettim farklı bir net sağlayıcı ile indirme hızını. normal kullanımda fazla bir şey hissedilmiyor fakat dosya indirirken sıkıcı oluyor. sorun indirme merkezli olabilir dedim ve indirmeyi durdurup alt kata bağlandım hızları benimkinin yarısı ve kullanıcıda olabilir o anda ona rağmen hız katladı 500kb lerden 3.5mb lere tekrar kendi netime döndüm yine düştü. ayrıca belirteyim 3 saat ara ile tekrar denedim sonuç yine aynı. Galiba bu hız testleri hikaye sanırım. ben kablo ile kullanıyorum.


    ben de aynı sorun yaşıyorum





  • osmmb O kullanıcısına yanıt

    Aynı durum indirme uygulamalarında da var, sanırım yoğun saatlerde kısıtlama yapıyorlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @TBTNET eski operatör hattımı iptal etti. Hattımı aktif edip, kullanıcı adı ve şifre bilgilerini gönderirseniz sevinirim.

  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.