Şimdi Ara

asıl erdogan giderse yandınız.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
321
Cevap
5
Favori
24.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
155 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • uzuleceksiniz ama gercek şu..


    erdogan dunya tarihinde ulkesine en cok hizmet etmis en tecrubeli en birlestirici liderlerden biridir.

    bu ulkede yasayip bu ulkeyi sevmeyenler bile bunu iyi bilirler


    herkes o gitsin diyor bunca hizmete ragmen yok mok diyen yalan soyler...yazayim...ASİL O GİDERSE YANDİNİZ GİTMESİN DİYE DUA EDİN O BU İSİ BİRAKİRSA TURKİYENİN DOSTU OLMAYANLAR MEYDANİ BOS BULURSA NELER OLACAGİNİ BU ULKENİN GECMİSİNİ BİLENLER COK İYİ BİLİR BİLMEYENLER İYİ ARASTİRSİN..


    halk iyi birine zamani gelince ulkeyi emanet eder.o parti bu parti çünkü halk kendi için doğru olanı görebilir.bu sebeple hala o var.alternatifi şu an yok....gerçekten yok.


    dh de ulke ve dunya gundemi bolumu acmak bu ulkenin dusmanlarini konusturup durmaktan ileri gitmiyor uc bes tik ugruna buna gerek yok zaten kazaniyorsunuz fazlasi bos.

    biliyorsaniz tabii...


    gecen cocuk yasta birine basarisindan dolayi odul veriyor cocugun ona oyle bir bakisi var ki...sanki karsisinda dusman ulke lideri var...artik beyni nasil yikanmissa..


    ama yemez...ona oy verenler internette gezmiyorlar ondan burada yazdiklariniz halka ulasmiyor ancak bir kac bilincsiz cocuk inanir bu provokasyonlara...


    DUSUNUN....BU ULKENİN DUSMANLARİ ERDOGAN İ SEVMEZ......NEDEN.


    gencler turkiyenin gecmisine baksin ve ulkeyi nereden nereye getirdigini gorsun onun bunun lafiyla kendinize yol cizmeyin.


    zaten bu ulkenin basina ne geliyorsa halkin arasina karisip insanlari birbirine karsi kiskirtanlardan geliyor..benden duymus olma o sana bunu dedi bu sana sunu dedi aslinda bir sey diyen de yok ki.


    kurban eti dagitanlari isidci bunlar diye öldürmek


    cocuguna bir seyler ogreten ogretmeni kursuna dizmek


    sehrine yol yapmaya gelen iscileri kacirip araclarini yakmak


    devletten gelen paralari orgute yollamak


    dinci onlar diye ayirmak


    hizmet edeni kotulemek


    ulkeyi bolmeye calismak vs


    eger su an ugrastiginiz kisiler gercekten basa gelebilseydi o bastakiler milletin yuz milyarlarca dolarini yurutup hizmet yerine harac olarak kabul ederdi...nereden mi biliyoruz gecmisten dedik ya hepsini bu millet gordu.


    hoca giderse paralari kim kapar ulke sirlarini uc kurusa kim satar iki milyon suriyeli insani kim olume terkeder bu ulkenin dostlarina kim yardim eder bu ulkedeki halklari kim ayirmaz dusunun.


    bu ulkenin adi türkiyedir cunku bu ulkeyi kurmak icin 300 milyon turk tarih icinde sehit olup bas vermistir bunun saygisindan boyledir.bu sayede hepimizin bir vatani var..surasi benim diyorsun demeden once biraz dusun...sen buralari almak icin 300 milyon bas verebilirmisin diyelim verdin buna ragmen rahat huzurlu bir ulke kurabilirmisin


    bence adil bir isim...lider rizeli o da ayırsaydı ve pen rizeliyum haçan çay cumhuriyeti kuralım mı deseydi...bu sebeple tüm halkları ayırmayacak bir lider şarttır.özal da kürttü ama bu ülkeye en çok hizmet etmiş diğer liderdir..beraberce.kardesce.ve dusunun hangi turkiye halkından olursa olsun başa gelen hizmet eden lider o lideri mutlaka birileri indirmeye çalışmıştır..amerikanı rus u neden.


    bu ulke ve halklari bir arada dunyadaki en guclu ulkelerden birini kurmustur hic bir halki birbirinden ayrilmaz birbirinize on yargiyla bakmayin once birbirinizi anlayin ve huzurlu yasamanin en degerli sey oldugunu bilin.


    iste bu yuzden tek bir halki dusunen tum halklari dusunmeyen ayirici bir lider bu ulkeye hayir getirmez cevre ulkelere bakin.erdogan in tecrubesine bu ulkedeki dost dusman herkesin ihtiyaci vardir cunku su anda ister begenin ister begenmeyin dunya uzerindeki en tecrubeli liderdir.


    ve ister inanin ister inanmayin ben tarafsizim...ancak soyle bir yaptiklarina bakiyorum bu bolumde yazilan dogru olmayan yazilar bana yanlis geliyor.dedik ya bu bolumdeki gecleri kandiran bile olsa ona oy veren halk teknoloji forumlarinda dolasmaz millet isinde gucunde nafakasinda 


    iste bu yuzden cabalariniz ciliz.


    elbetteki bir gun birakacak ama buraya yazayim yerine biri gelince degerini anlayacak ve gelenler her bu ulkeyi sattiklarinda erdogan i arayacaksiniz.


    buyuk lider her zaman basa gelmez tecrube her seyden kiymetlidir...dogu insani bati insani diye ayrilacaginiza soyle bir cevrenize bakin ve yapilan hizmetleri gorun..goremiyorsaniz körlugunuz sadece kendinizi dusunmenizden ve menfaatinizdendir.kendinizi degil once vataninizi dusunun.


    yasadiginiz vatan guclu bir vatan degilse ne huzurunuz kalir ne maliniz ne de namusunuz.cevrede ornek ulke bol.


    onbinlerce türk kürt alevi bir hiç dava yüzünden dünya üzerinde kardesçe bir arada yasayabildikleri tek ulkede öldü yok olup gitti..boş yere..kardeşlik birlik olmak bir arada durmak güçtür.


    siz baska bir devlet kurabildiniz mi...siz amerikadaki hoca nın paralarından kapabildiniz mi siz solcu ülkeyi görebildiniz mi


    sonuç sıfır


    birbirinize buradan düşmanlık edeceginize bırakın birlikte yasayalım buyuyelim diğer ulkeler ne yaparsa yapsınlar.biz guclu olursak zaten hepimize gucleri yetmez huzurumuz bundan.


    amerika düzen olsa ırak ve suriye petrolünü nereden geçirip akdeniz e akıtacak.yani çalacak..petrol zengini ırak ın insanı açlıktan ölüyor petrol nerede...amerika marsta canlı mı arıyor altın mı...kimse bize dost değil.biz birbirimize dost olmazsak güç olmazsak.


    şu an herkesin hakkını eşit savunacak dışarıda hep dik durabilecek başka bir lider varsa ona oy verin...ama yoksa da kıymetini bilin.


    https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=zM58yKCOU5o


    aşagıya aksini yazan yalan söyler..

    kendi menfaatinizi değil millet menfaatini düşünün..bir ülkede huzur varsa zaten bol bol kazanırsınız sıkıntı yok.


    sözcü gazetesinden...onlar bile konu millet meselesi çocuklarımız geleceğimiz olursa değiştirmeden yazarlar yazmalılar..yazmışlar..sekildeki gibi..burada muhalefet gereksizdir..olay erdoğan meselesi değil burada millet meselesidir..şu anda buradaki kişi bu ülkenin cumhurbaşkanıdır..erdoğan değil...o giderse yurt dışına kaçmış olanlar dönmeyi ve ülkeyi sömürmeyi hayal ediyorlar ama bir şeyi unutuyorlar önceki gibi.....halkı.

    sonuçta sandık dediğin ortada durur...o zamana kadar saygı duymak milletin kararına saygı duymaktır..bu karar o zaman değişirse eger ona da saygı duymaktır...çünkü tüm halktan büyük güç yoktur eğer o halk birlik olmayı biliyorsa.eğer ayrı ayrı duruyorsa orada huzur da olmaz mutlulukta....anlayana.


    şekildeki gibi.


    asıl erdogan giderse yandınız.


    asıl erdogan giderse yandınız.


    asıl erdogan giderse yandınız.


    adalet yoksa o birilerinin ekmeğine yağ sürersiniz...o birileride verdiğiniz ekmeği değil sizi yer.

    asırlardır dost yaşamış bir arada kalmış kardeş olmuş bu ülkede yaşayan birbirine saygısı olan herkes adına...diğerleri yazsın silsin dursun son kararı her zaman halk verir.

    edit...

    buradaki bir çok sözü kendi tarafına çekmeye çalışanlar olacaktır işleri bu..ve evet 300 milyon turk en çok sayı onlarda burada tam 1000 yıldan bahsediyoruz binlerce savaş yüzbinlerce olaydan..bu bedeli anlamayanlara acalım.

    bu vatan için kendini feda eden halkları tam sayarsak sayısal bakımdan akıl almaz sayılar çıkabilir..sadece 1. dunya savasında ölen bu vatandan sadece anadoluda 1.5 milyon kişidir.bu sayı önceki sınırlarda 3 milyon u bulur bu topraklarda ölen düşman askerleri ingilizi fransızı rus u bu sayıya dahil değil yaralılarda 1984 ten beri terör mücadelesinde 50 000 e yakın kişi kaybedilmiştir..savaşlar savaşlar savaşlar...bedeller bedeller bu ülke kolay kurulmadı...türkler kürtler boşnaklar filistinliler araplar ermeniler farslar afrikalılar macarlar lazlar rumlar ermeniler gürcüler azeriler romanlar isim türkiye olsada her milletin burada hakkı var ve konuşmaya hakları da ancak biz ayrılacağız dendi mi diğerleri izin vermez vermemiştir bu da görülmeli sayalımda sayalım mı..bu ülke bir vatandır şu anda içinde kimler yaşarsa yaşasın..üstte yazdığımız halklara bakarsak davamız onlara bu yüzdendir..geçmişte bu ülke için bedel ödedikleri için..çanakkalede savaşan ve ölen binlerce filistinli yi bugun unutursak burada huzur içinde yaşıyorsak haklarını vermemiş oluruz.her halka bu yüzden eşit yaklaşılması doğrudur şu andaki gücümüzün kaynağı da budur bunu kim yapıyorsa doğru liderde odur.bunu yapmayanlar başta olursa geçmişte yaşadığımız kötü anılarda silinmez.

    birliğimizin kıymetini bilin....her zaman...sandık açılır ve kapanınca herkes susar...huzurun anahtarı tekrar sandık açılana kadardır....o sandığı halk açar ve ancak halk kapatır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 20 Şubat 2021; 4:6:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Onunla var olmadık, o yokken de yok olmayacağız.

    Bu ülkeyi o kurmadı. Yokluk içinde o var etmedi. Sanayisini, demiryollarını, karayollarını, bugüne getiren kurumlarını, düzenli ordusunu, reformlarını Atatürk getirdi. Atatürk ün yokluğuna bile bu kadar korkmamıştır sevenleri. Bu neyin korkusu.

    Ülkenin başına sıradan biri bile geçse birşey olmaz hatta iyiye gider. En azından halkı bu kadar kutuplaştırmaz, ortamı germez. Ülkenin kurumları normal işleyişine döner.

    En basiti bir damat gitti, gittiği günden beri altın, dolar ve Euro düşüyor, az da olsa fiyat artışları yavaşlıyor. Bir de asıl o gitse neler olur çoğumuz biliyor. Aklınızı, iradenizi, vicdanınızı başkalarına satmayın. Herkes dillendiremese de az ya da çok gidişatın kötü olduğunun onun da sebebi olduğunun farkında.

    Korku masallarını bırakın, ülkemize, bayrağımıza, devletimize, demokrasiye, özgürlüğe, eşitliğe, adalete, ailenize en önemlisi de kendinizin ve çocuklarınızın geleceğine sahip çıkın, savunun.

    ülkeyi nereden nereye getirmiş diyorlar birde yine en başa döndük çürük sebze kuyrukları tanzim kuyrukları iş bulamama ülkede satılmadık yer kalmadıki zaten ülkeyi başkalarımı yönetiyor yoksa erdoğan mı ülkede tek satılmayan şey toprak kaldı ki ileride topraklarıda sattığını görürsem şaşırmam aslında bir nevi Topraklarda satılıyor araplara ülke nerdeyse Türkiye arap cumhuriyeti oldu


    Allah o kadar büyük ki ülkeyi kurtardık cehapenin elinden diyorsunuz ama şimdi Aynı şeyleri yaşıyorsunuz alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste sözü cidden gerçek bir söz aynı duruma düştü yine iktidar :)


    Kendi halkına küfür eden kendi askerine Kelle diyen bir cumhurbaşkanı kim şimdi ayrıştırıcı


    Ayrıca bu ülkeyi son 70 yıldır sağ partiler yönetmiyor mu chp'nin 1950 den sonra tek başına iktidar olmadığıda bir gerçek hayır 2002'ye kadar sanki sadece chp yönetmiş ülkeyi cidden komiksiniz


    Peki pkk gibi ciddi bir düşmanın varken aman tanıması nedir peki akp'nin bu kansızlar girip rahatça ülkenin topraklarından asker veya polis kaçırabiliyor ve sınırdan elini kolunu sallayarak geçebiliyor ise bu Hükümetin nasıl bir zaafiyet içinde olduğunu ve yönetemediğini gösterir


    islam islam diyorsunuz ama Türkiyedeki islamı yok edenin akp olduğunu dahi görmüyorsunuz son 19 yılda deizm ve ateizm artışı nedir peki akp Türkiyedeki islamı bitirme projesidir ve bunuda gayet başarılı bir şekilde gerçekleştiriyor bunu göremeyen yalan konuşuyordur imamların çocuğa tecavüz edip serbest kalması Diyanetin kendi kendine Vahiy getirip Haram olan faizi helal kılması Ensar vakfı rezilliği Dahada bir çok olay var

    uzun yazmışsın fakat bom boş bir yazı olmuş


    sen kaç yaşındasın da ülkenin nerden nereye geldiğinin tespitini yapıyorsun, yoksa a haberden aldığın gazla mı.


    en basit örnek tarihte asker yardımı gönderdiğimiz güney kore nerede biz neredeyiz, şimdiki zamanı 50 yıl önce ile kıyaslamayı bırakın


    şimdiki zamanda diğerleri nerede biz neredeyiz? buna bakabildiğin zaman ülkenin sefalete cehalete tam gaz gittiğini göreceksin.


    tipik siyasetiniz ölümü gösterip sıtmaya razı etmek, işiniz gücünüz topluma korku ve endişe salmak.

  • kendi iyi birine zamani gelince ulkeyi emanet eder.

    Pardon saltanat geri geldi de bizim haberimiz mi yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ülkeyi nereden nereye getirmiş diyorlar birde yine en başa döndük çürük sebze kuyrukları tanzim kuyrukları iş bulamama ülkede satılmadık yer kalmadıki zaten ülkeyi başkalarımı yönetiyor yoksa erdoğan mı ülkede tek satılmayan şey toprak kaldı ki ileride topraklarıda sattığını görürsem şaşırmam aslında bir nevi Topraklarda satılıyor araplara ülke nerdeyse Türkiye arap cumhuriyeti oldu


    Allah o kadar büyük ki ülkeyi kurtardık cehapenin elinden diyorsunuz ama şimdi Aynı şeyleri yaşıyorsunuz alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste sözü cidden gerçek bir söz aynı duruma düştü yine iktidar :)


    Kendi halkına küfür eden kendi askerine Kelle diyen bir cumhurbaşkanı kim şimdi ayrıştırıcı


    Ayrıca bu ülkeyi son 70 yıldır sağ partiler yönetmiyor mu chp'nin 1950 den sonra tek başına iktidar olmadığıda bir gerçek hayır 2002'ye kadar sanki sadece chp yönetmiş ülkeyi cidden komiksiniz


    Peki pkk gibi ciddi bir düşmanın varken aman tanıması nedir peki akp'nin bu kansızlar girip rahatça ülkenin topraklarından asker veya polis kaçırabiliyor ve sınırdan elini kolunu sallayarak geçebiliyor ise bu Hükümetin nasıl bir zaafiyet içinde olduğunu ve yönetemediğini gösterir


    islam islam diyorsunuz ama Türkiyedeki islamı yok edenin akp olduğunu dahi görmüyorsunuz son 19 yılda deizm ve ateizm artışı nedir peki akp Türkiyedeki islamı bitirme projesidir ve bunuda gayet başarılı bir şekilde gerçekleştiriyor bunu göremeyen yalan konuşuyordur imamların çocuğa tecavüz edip serbest kalması Diyanetin kendi kendine Vahiy getirip Haram olan faizi helal kılması Ensar vakfı rezilliği Dahada bir çok olay var




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 19 Şubat 2021; 19:33:17 >
  • Erdoğan gitmez kardeş rahat ol , burada ki çoluk çocuk hepsi hayal görüyor

    18 yıldır ha gönderdik ha gönderiyoruz bu defa tamam diye diye bir hal oldular.

    Yine aynı tekerlemeyi sayıklıyorlar.
    Tayyip in bileğini bükecek adam yok şu ülkede.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Korkutarak oy çekme çalışması güzel ben yedim ilk oyumu reise atıcam.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ariic

    Erdoğan gitmez kardeş rahat ol , burada ki çoluk çocuk hepsi hayal görüyor

    18 yıldır ha gönderdik ha gönderiyoruz bu defa tamam diye diye bir hal oldular.

    Yine aynı tekerlemeyi sayıklıyorlar.
    Tayyip in bileğini bükecek adam yok şu ülkede.

    23 Haziran?

  • Kardeşim cümleye “AKP’li değilim ama” diye başlamanız lazım bir öğrenemediniz şu işi.
  • Onunla var olmadık, o yokken de yok olmayacağız.

    Bu ülkeyi o kurmadı. Yokluk içinde o var etmedi. Sanayisini, demiryollarını, karayollarını, bugüne getiren kurumlarını, düzenli ordusunu, reformlarını Atatürk getirdi. Atatürk ün yokluğuna bile bu kadar korkmamıştır sevenleri. Bu neyin korkusu.

    Ülkenin başına sıradan biri bile geçse birşey olmaz hatta iyiye gider. En azından halkı bu kadar kutuplaştırmaz, ortamı germez. Ülkenin kurumları normal işleyişine döner.

    En basiti bir damat gitti, gittiği günden beri altın, dolar ve Euro düşüyor, az da olsa fiyat artışları yavaşlıyor. Bir de asıl o gitse neler olur çoğumuz biliyor. Aklınızı, iradenizi, vicdanınızı başkalarına satmayın. Herkes dillendiremese de az ya da çok gidişatın kötü olduğunun onun da sebebi olduğunun farkında.

    Korku masallarını bırakın, ülkemize, bayrağımıza, devletimize, demokrasiye, özgürlüğe, eşitliğe, adalete, ailenize en önemlisi de kendinizin ve çocuklarınızın geleceğine sahip çıkın, savunun.


  • gitmesin tabi. atanamayan öğretmenler intihar ederken, genç işsizler intihar ederken ülkeyi daha yazı yazamayan adamlar yönetsin. gitmesin tabi... rabbim başımızdan eksik etmesin. elhamdülillah rabbül alemin amin.

  • Blok konusu bildiğin. Konu sahibinden başlayalım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam kanka yanalım biraz yav. Açlıktan ölmekten, sürünmekten iyidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cümleler yazmaya gerek yok. Koskoca Sultan Süleyman öldü gitti. Koskoca imparatorluk ayakta kaldı asırlarca. Yani biri gidince her şey bitmez.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ariic

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Davutoğlu ve 23 Haziran 2019 ne alaka?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EthanCarter III

    Davutoğlu ve 23 Haziran 2019 ne alaka?

    Alıntıları Göster

    23 Haziran ile Tayyip ne alaka ? Cumhurbaşkanı mı seçtik 23 Haziran da ?

    Alakaya binbir maydanoz

    Ayrıca akp yine 1. Parti oldu.

    İlla muhalefet olacaz diye rezil oluyorsunuzasıl erdogan giderse yandınız. 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 23 Haziran seçimleri öncesi miting düzenleyenlerden biri de Erdoğan'dı tabii cevabını almadan önce gerçekleri görmemek için blok atatrsın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzun yazmışsın fakat bom boş bir yazı olmuş


    sen kaç yaşındasın da ülkenin nerden nereye geldiğinin tespitini yapıyorsun, yoksa a haberden aldığın gazla mı.


    en basit örnek tarihte asker yardımı gönderdiğimiz güney kore nerede biz neredeyiz, şimdiki zamanı 50 yıl önce ile kıyaslamayı bırakın


    şimdiki zamanda diğerleri nerede biz neredeyiz? buna bakabildiğin zaman ülkenin sefalete cehalete tam gaz gittiğini göreceksin.


    tipik siyasetiniz ölümü gösterip sıtmaya razı etmek, işiniz gücünüz topluma korku ve endişe salmak.

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.