Şimdi Ara

Honda Jazz 2010 Otomatik Düşük Km

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Araç evin ikinci aracı olduğu için çok kullanılmamıştır. Bizden önceki bütün sahipleri tanıdıktır (Benim tanıdığım, aldığım kişinin tanıdığı vs...) ayrıca önceki sahiplerinin hepsi öğretmendir. 

    Aracı eşim kullanıyor, aldığımda 95 bin km de idi 1.5 yılda 96.500 km oldu. Bakımlarını düzenli yaptırdım daha 2 ay önce bir bakım yaptırdım. Muayeneden 0 hata ile geçti. Hayatımda ilk defa bir aracım muayneden kusursuz geçti. 22 ay muayne sıkıntısı da yok.

    Şanzıman yürürü 4 4 lük araçta hiç bir sorun yok. 11 yaşında araba olduğu için bazı kusurları var tabii. Bunlarıda açıkça belirteceğim.


    Araçta 9.500 tl gibi bir hasar kaydı var. Bunun sebebi ise aracın yağmurda 30cm lik bir su giderine düşürülmesi. İlgili bütün parça değişimleri serviste yapıldığı için böyle bir rakam vardır yoksa belki de 1000-2000 tl ye yapılabilecek ön takım, radyatör gibi parçalar değişmiş trmer de parça sorgulu arama yaparsanız tek tek bütün parçalar da geliyor zaten. Alırken yaptırdığım eksper raporu da fotolarda görülebilir. Arabanın kaputunda bagajında gözle görülür çizikler vardır. Sol dikiz aynası motoru arızalı tamir mümkün değil değişmeli. Orjinali 1.500 TL civarı fiyattan düştüm. Ayna böyle de kullanılıyor.


    2017 ve üzeri otomatik vitas 70 bin km geçmemiş B SUV araçlar ile takas olabilir.

    Plaka 16 SNB 33

    Aracı model yükseltmek için satıyoruz.


    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-honda-jazz-2010-otomatik-dusuk-km-906412954/detay/








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.