Şimdi Ara

Asus RT-AX86U vs Xiaomi AX3600 hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,


    Şuan Xiaomi Mi Router 4A Gigabit Edition cihazı OpenWRT aracılığı ile evde kullanıyorum. Ancak akıllı ev ürünleri ve elektronik cihaz fazlalığı nedeni ile artık trafikle şişme gecikmeler bir cihaz internete giderken diğerinde donma meydana geliyor. En boş halde bile minimum 20 cihaz wifi bağlantısı sağlıyor, bu bahsettiğim 2 cihaz arasında kaldım. Evet Asus'un yazılımı özellikleri daha iyi ekstraları daha fazla ama tam 2 katı fiyat farkı var aralarında teknik olarak sizlerde değerlendirip yorumlarınızı paylaşır mısınız ? İleriye dönük olarak kullanmak istediğim için düzgün ve stabil bir cihaz benim önceliğimdir. Bu arada direk fiber hattı takacağım Xiaomi'de vlan id biraz sıkıntılı olabiliyormuş sanırım. Şimdiden teşekkürler.




  • AX86U donanim olarak daha guclu ve daha zengin girisleri mevcut. Buda daha cok sey yapabilmek demek. Kullanip kullanmayacaginiza bakmak gerek.

    Ama gidipte AX3600 e 1000TL falan verecekseniz bence degmez.

    Her router problem cikartabilir, birisinde stabil calisirken, baska birisinde stabil calismayabilir.

    İkisi icinde olumlu ve olumsuz yorumlar var. Bu yuzden ilk butcenize sonra kullanim amaciniza gore secmek daha mantikli olur.

    @burakcankose

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.