Şimdi Ara

Anker Soundcore Life Q30 Kullanıcı Deneyimi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
1
Favori
8.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gunesindostu

    Ali expresde malesef pahalandi... turkiyede fiyatlar ucuk en az 850



    fiyatlar dusese bende almayi dusunuyorum



    Alıntıları Göster

    Aliexpress te sadece Türkiye içim fiyatı arttı, ülke değiştirince yine 70 dolara düşüyor.



    Anker Türkiye baskı yaptı, alideki official Anker magazasına.


    klasik bir ithalatçı pisliği.

  • gimmeluck kullanıcısına yanıt

    E güzel haber bu. TL yi değiştirip, Dolar üzerinden satın alınabilir o zaman...

    Gerçi siz para birimini değil de, gönderim ülkesini usa yaptığınızda rakamın düştüğünü kastettiiz sanırım...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocean72 -- 19 Mart 2021; 10:3:38 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ocean72

    E güzel haber bu. TL yi değiştirip, Dolar üzerinden satın alınabilir o zaman...

    Gerçi siz para birimini değil de, gönderim ülkesini usa yaptığınızda rakamın düştüğünü kastettiiz sanırım...

    aynen, benim Rusya adresi de kayıtlı ali hesabımda, onu seçince direkt 70 dolara düşüyor

  • Q30 için bir sorum var.

    Kulaklık takılı ve kullanıyorken, müzik dinlerken vs. (Çift cihaz bağlı iken) ses açma tuşuna bir kez bastığımda sesi sıfırlıyor tamamen. sonraki tıklamalarda artmaya başlıyor. Bu sizde de böyle mi? Bir ayarı mı var Yoksa benimkinde bir sorun mu var?


    Evet bu şu an için genel bir sorun olarak görünüyor...


    Volume buttons on Q30 muting my device after switching from previous device - SUPPORT - Soundcore Collective




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocean72 -- 20 Mart 2021; 11:50:25 >
  • Yeni yazılım ile (v2.1) bu sorun çözülmüş.

  • Q10 dan q30 a geçen varsa deneyimini yazabilir mi?, kulaklığın mikrofon kalitesini aşırı beğendim aktif gürültü önleyici vs bunlarda çok hoş. Halihazırda q10 kullanıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ocean72

    Merhaba

    Benim Q30 da bugün geldi. Cihazdan memnun kaldım.
    Şarj aleti olarak eskiden kullandığım iphone 4 e ait küçük ince 5V 1A lik adaptörü kullandım. Sorunsuz çalıştı.

    Huawei Mate20 Pro telefonumu ve Apple TV 4K yı birlikte bağladım. Birbirlerine geçiş olsun, genel çalışması olsun sorunsuz.. Bu 2 Cihaz aynı anda bağlanma olayı çok faydalı.

    Ekolayzır ayarları olarak da, "Akustik" olanı seçtim. Daha yüksek, güçlü ve doyurucu bir sonuç verdiğini gördüm (Bana göre tabi). Sizin seçimleriniz nasıl?


    Anker Soundcore Life Q30 Kullanıcı Deneyimi

    aliexpresten benimki yeni geldi. İlk defa anc kulaklık kullandığım.Dısardaki sesleri sıfırlamıyor ama baya bi kesiyor....Anc ile dısarıyı duymadan muzik dinlemek zevkliiii...youtube music veya tidaldan kaliteli olarak dinlemeye calısıyorum...Spor için ideal değil iyice sıkmıyor ama rahat... Bende akustik modunda kullanıyorum.Muziğe göre bazen değiştiriyırum.Özel ekolayzır ayarları var onları deneyeceğim...





  • Arkadaşlar ürünü bu gün aldım. Şöyle bir sorun var. Lg 4K tv ye bağlıyorum ses kopuk kopuk geliyor. Bir kaç dakika normale dönse de yine kopuk kopuk geliyor ve tv bağlantıyı koparıyor. Tv'ye olan mesafem 4.5mt. Arada engel sayılmasa da sehpa var. Denemek için kulaklığı tv nin yanına bıraktım hiç kopmadan sorunsuz çalışıyor ama koltuğa geçince yine kopuyor...
    Sorun ne olabilir?
  • Bende de samsung tv de dediğiniz sorun olmuştu, yani belli bir mesafeden dinleyicince seste kopmalar.. sırf bu yüzden satmak zorunda kalmıştım. Tv için almayı düşününlere duyurulur.

  • Arkadaşlar, Q30 kulaklık aldım. Ancak kulaklıkta bir dip ses hissediyorum. Hiç ses gelmemesi mi gerekiyor, yoksa bir miktar normal mi? İlk defa böyle bir kulaklık kullandığım için sormak istedim. Bir sorun varsa geç olmadan iade edeceğim çünkü.
  • ANC açıkken dip ses geliyor ve normal, anc kapalıyken olmaması lazım.

  • Anker Q30 vs HD458BT sorsam, yanıtlayabilecek olur mu?


    Kullanı amacı: Karma = PC başı oyun, telefonda müzik, PC'de müzik, kablolu kullanım-kablosuz kullanım, dizi-film içerik tüketme vs.

  • Hocam merhaba 458 bt modelini kullanmadım ama Q30 u yaklaşık 7 aydır kullanıyorum ben gayet memnunum pil ömrünün uzunluğu olsun, mikrofonu olsun, ses kalitesi olsun fiyatının hakkını veriyor. Kablolu olarak hiç kullanmadım. Çoğunlukla pc de kullanıyorum (ağırlıklı olarak youtube, müzik, bazen oyun) oradada bir sorun yaşamadım. Cs gibi sesin önemli olduğu oyunları oynamadığim için gecikme değerlerine çok dikkat etmedim ama video falan izlerken bir gecikme hissetmiyorum.(Benim bilgisayarim bluetooth 5.0 sizin daha eski bir sürümse farklı sonuç alabilirsiniz ama zaten kabloyla bağlarsanız gecikme kalmaz diye düşünüyorum.)
    Olumsuz yanları:
    1- Kulaklığın üstündeki tuşların yazıları silinmeye başladı +, -, Anc, On-off yazıları gibi.
    2- Kulaklık biraz terletiyor ama çıkarıp 30 saniye bekleyip takarsan o gün ilk defa takmışsın gibi oluyor.
    3- Kulaklığı ilk aldığımda 1 tık ağır gelmişti (eskisi kabloluydu) ama bluetoothların çoğu içinde pil olduğu için böyleymiş alıştığım için beni rahatsız etmiyor ama uzun kullanımlarda belki biraz rahatsız edebilir.
    Olumlu yanları:
    1- Olumsuz yazdıklarım dışında her şey.
    Not: Beklentiniz 3-4 bin liralık kulaklıklar kadar yüksek olmasın ama ben kendi kategorisinde, kendi fiyat aralığında başarılı bir model olduğunu düşünüyorum.




  • Nokia-3310 N kullanıcısına yanıt

    Çok teşekkür ederim yanıtınız için. Ben aslında 458BT ile Q30 arasında kalmıştım. İkisinin de üzmeyeceğini biliyorum ancak terleme mevzusu, hafiflik, kafaya baskı, kısaca konfor olarak Sennheiser biraz daha rahatmış gibi geliyordu bana. Ancak enteresan bir durum oldu :) Çok yakın bir dostumda Arctis 3 var, biliyor benim gaming kulaklık almayacağımı, film-müzik vs. ile gaming headsetlerin kapışamayacağını o da biliyor ama konfor sevdiğinden2 sene önce Arctis 3 almıştı. Benim Q10 daha iyi ses veriyordu öyle diym. Bir anda gaza geldik kendine de bana da Arctis Pro aldırdı :) Kargoda henüz deneyemedik ancak umarım 458BT veya Q30 almadığıma pişman olmam. Arctis Pro için mottolarımı yıkıp sipariş verebilmemin sebebi; gerçekten gaming kulaklık gibi değil de ses kalitesi orta-üst seviye müzik kulaklıkları gibi dendiği için aldım. Çok inceleme izledim okudum riske girip sipariş verdik. Arctis PRO, muhtemelen 458BT'den de Q30'dan da daha konforludur, çünkü kafa bandı çook rahat + pedleri kumaş. Ses olarak da dip bass ve midler çok iyi ise, PC başında hem oyun, hem müzik, hem dizi-film gibi işlerim için beni tatmin edeceği beklentisi ile beklemedeyim bakalım. Aynı satıcıdan aldık 2 gün önce, benimki bugün kargolandı, arkadaşımınkini hala bekliyoruz.





  • Arctis kulaklıklar genel olarak gerçekten başarılı ve asıl amacı bilgisayarda kullanılmak olduğu için sizin için de daha iyi bir seçim olmuş olabilir. Hayırlı olsun umarım memnun kalırsınız :)
  • Nokia-3310 N kullanıcısına yanıt

    Bugün indirime girince Q30 da satın aldım :) Arctis Pro ve Q30 ile amatör de olsa hem PC başı her kullanım, hem müzik bazında tatminkar kalite de deneyim yaşayacağımı umuyorum. İki farklı kulaklık biraz pahalıya patladı ama 1 kere alıp tam alma kafasında hareket ettim.

  • Hayırlı olsun. Q30 ile ilgili sorununuz olursa yardım etmeye çalışırım. Biraz kullandıktan sonra ikisinin farkları nedir hangisi daha iyi bununla ilgili fikirlerinizi de paylaşmanızı bekliyorum.
  • Nokia-3310 N kullanıcısına yanıt

    2 gün önce elime ulaştı ancak kafa bandı sürgüsünden tekinde sorun çıktı. Resmen hüsrana uğradım, mecbur Sanal BT'e gönderdim değişim talep ederek, artık ne çıkar sonuç bilemiyorum, çok uğraştım HB ile kavga ettim falan yok değişim diye bir şey yok yani Anker Dist.'inin insafına kaldı bakalım, dün kargoladım.

  • nuada kullanıcısına yanıt

    Sony android tv de sorun yok

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.