Şimdi Ara

Normal bisiklet benzeri elektrikli bisiklet

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bir bisiklet almak istiyorum, aslında elektrikli almak istemem ama evimin yakınları çok yokuşlu ve bu ortamda normal bisiklet kullanmak mümkün değil. Sadece yokuşlardan çıkarken elektrikli desteği kullanacağım bir bisiklet arıyorum.


    Gördüğüm elektrikli bisikletlerin tekerleri, vitesi falan elektrikliden oldukça farklı. Bana sadece yokuşlarda nadiren elektriğin devreye girdiği, onun dışında normal kaliteli bir bisiklet kıvamında olan bir bisiklet gerekiyor. Bu sebeple pil ömrünün veya gücünün çok yüksek olmasına da gerek yok. Var mı böyle bir bisiklet?




  • Elektrikli bisikletler genelde tekli aynakollu oluyor. 5 ila 11 vites arası vitesleri oluyor. Tipleri normal bisikletten çok da farklı değil. Altta linkteki Carrarolara bakabilirsiniz.


    https://carrarobisiklet.com/elektrikli-bisiklet//

  • quote:

    Orijinalden alıntı: hwarang

    Elektrikli bisikletler genelde tekli aynakollu oluyor. 5 ila 11 vites arası vitesleri oluyor. Tipleri normal bisikletten çok da farklı değil. Altta linkteki Carrarolara bakabilirsiniz.


    https://carrarobisiklet.com/elektrikli-bisiklet//

    Teşekkürler hocam bunlar da biraz tuzluymuş gözüme kestirdiklerime baktım da. Düzgün bir elektrikli bisiklet için kaç tl'yi gözden çıkarmak gerekir sizce?

  • @Affection and Hatred Hocam nasıl bisiklet istediğinize bağlı. Katlanırlar 7-8 bin TL'ye bulunabiliyor. Daha ucuzları da var ama bu firmalar bisiklet işinde değil. Elektrikli motor işindeler. Yani garanti servis durumu ne olur bilemem. Şehir bisikletleri 10 bin civarından başlıyor. Dağ bisikleleri 14-15 bin civarından.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.