Şimdi Ara

Evlendim diyelim hayatımda ne değişecek,nedie bu evlen evlen telaşı.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar genel itibari ile bakıyorum,seven sevmiyen herkes evlilik derdinde benim yaşım 36 ve hayatımdanda çok memnunum,çok kız çevrem var ve bazen ben bile çekemiyorum evlenenler nasıl bi ömür yaşıyor?


    Evli arkadaşlarıma bakıyorum saç baş kalmamış,habire hep bi sorumluluk derdi ama sorsan evlilik iyidir yaehh diyiyorlar,yarın evlendim nolacak biriyle aynı evde yaşayacam ne getirisi olacak bana? Kimsede garantisi yok o kadar borç harç içine girecem işimiz garanti değil neden bu zorluğa göğüs gereyim yani neden.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Evlendim diyelim hayatımda ne değişecek,nedie bu evlen evlen telaşı.
    Evlendim diyelim hayatımda ne değişecek,nedie bu evlen evlen telaşı.
  • Evlenmeyi hayatlarında bir "level" olarak görüyor çünkü insanlar. Doğdun okudun büyüdün işe girdin ee napalım " evlenelim, çocuğa karışalım". Severek Evlenen insan sayısı çok azdır.


    Evlilik büyük sabır ve sorumluluk gerektirir. Günümüz türkiyesinde Sabır katsaysının düştüğünü düşünürsek evliliklerin çoğu ya mutsuz ilerliyor ya da bitiyor ne yazık ki...


    Evliliklerin %90 ı bana göre çocuk yapmak için oluyor zaten. Elalem ne der baskısı olmasa kimsenin evleneceğini düşünmüyorum.

  • Evlenirsen çocuğun olacak. Eğer mutluysan evlenme , zaten etrafın full kız dolu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NassinGözüm -- 14 Şubat 2021; 12:35:31 >
  • Tahmin bile edemezsin yaşayacağjn mutluluğu , söylediğim tabi tanıdığın , sevdiğin ve anlaştığın biris için geçerli
  • nafaka ödemek gibi bir isteğim yok


    evlilik oranları düşüyor zaten gitgide. 10-20 yıl sonra evlilik olayı çok azalmış olacak.

  • Sistem istiyor ,sistemi ayakta tutan senin çocuk yapıp onlara ucuz işgücü sağlaman ,bir adam yoksulsa fazla çocuk yaptırarak onu hayatı boyunca yoksulluğa mahkum ediyorsun . Çoğu hapishanedeki insan şu 3 -4 çoğugu olup fabrikalarda anasına küfüretsen bile eyvallah diyen işcilerden daha özgür. Bazı salaklar evlenince seks yapacağını sanıyor. Avucunu yalarlar .

    Seks zengin işidir.Fakirler sadece ürer . Karısı çocuk için sadece sıvı trasferıne izin verir. Onuda ödül olarak sunar ona

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayat arkadaşı diyebileceğim birini bulsam evlenirim niye evlenmeyeyim. Olay evlilik değil, kafa dengi birini bulmak. Sevgilin olur çok iyi anlaşırsın üç dört yıl, sonra birbirine karşı yasal olarak sorumlu olmak istersin, mesela beraber para biriktirip araba aldınız, birkaç yıl sonra taraflardan biri öldü, evlilik olmadığı takdirde yasal olarak mirasçı olamadığından parasını verdiğin şey sevgilinin anne-babasına kalacak, böyle bir şey olmasını istemediğin için gider imza atarsın olay biter. Her şey aslında bir imza, taraflar arasındaki bir sözleşme ve mal rejimine karar verilmesi. Düğün falan işin saçmalığı. Yavaş yavaş buraya doğru evrilecek evlilikler. Anne babanın bile bilmesine gerek yok aslında, kız isteme saçmalıkları falan iğrenç şeyler biraz düşününce



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 14 Şubat 2021; 14:19:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seks sınırsız seks sabahlara kadar çılgınlarca delice yüzlerce binlerce milyonlarca kez


  • Ben de 31 yaşında bir bekar olarak yazıyorum. Kendi evli arkadaşlarıma bakıyorum. Özellikle yeni çocuk sahibi olanlara bakıyorum. Gerçekten çok mutlular. Yani kendi parçandan bir çocuk dünyaya getirmek farklı bir duygu olsa gerek. Bu babalık duygusunu tabi biz sadece tahmin edebiliriz. Yaşayanlar nasıl hissediyordur kim bilir.


    Yani kendi adıma konuşayım. Bu hayatta her türlü eğlenceyi,her türlü aktiviteyi yapmış, yurtdışında bir dönem okumuş vs. biri olarak artık hayatta yapacağım çok birşey kalmadı. Şuan hayatımın bir amacı olmadan paramı kazanıyor ve onu da amaçsızca yiyorum. Artık buna farklı bir renk katma zamanı geldi. O da evlenmek ve çoluk çocuğa karışmak ve yeni amaçlar ortaya çıkarmak.

  • Evlilik iyidir ama Eğer zengin değilsen hele ülkemizde bu kadar enflasyon geçim sıkıntısi ile gercekten büyük sıkinti.Yurtdisinda her türlu evlenilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-894D9AB01

    seks sınırsız seks sabahlara kadar çılgınlarca delice yüzlerce binlerce milyonlarca kez


    Başı ağrır

  • kesikparmak kullanıcısına yanıt

    Ya hocam evlilik = resmi tapulu ilişki başka bir artısı yok.


    Evlenmeden önce zina evlenince bir sorun yok.


    Çoluk çocuk dediğinizde her canlının iç güdüsel üreme dürtüsü başka bir şeyi yok yani. Kısır bir döngü neslimiz tükenene kadar bu böyle devam edecek. Bu aptal Dünyaya bir birey daha kazandırmaya niyetim yok o yüzden ben kendi adıma ne evlenmeyi nede çocuk yapmayı düşünüyorum. Bol bol yazılım ve bilim üzerine gelişmek istiyorum tek derdim bu. Rahatsız gibi kod yazabilmek istiyorum nirvanaya çıkayım istiyorum.


    Açıkçası 70 yaşımada gelsem ben doymam bu konuda... Dar bir bakış açısıyla hayatımın hatası olabilecek ve bütün her şeyi bir anda bağlayabilecek evlilik en son istenecek şey benim için.

  • Hocam amaç sekis olayını düzene koymak bunun için evleniyorlar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.