Şimdi Ara

insanlara tahamül edemiyorum fakat yalnız hissediyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • adam akıllı arkadaşım yok, dostum yok, zor zamanlarımda yanımda olacak seviyede kimseyle ilişki kuramadım. Milletin lise arkadaşları var, ilk okul arkadaşları var, mahalle arkadaşları var ve hepsiyle 10+ yıldır samimiler artık arkadaşlıktan öte bi ilişkiye geçmiş onlarınki. Benim liseden 2 arkadaşım var hala konuştuğum fakat hep aramızda bi duvar var. En ufak bi yanlışımda sileceklermiş gibi hissediyorum. Zaten biri arasam nadiren açar yada uzun süre geri aramaz, mesajlarıma geç döner falan filan. Diğeri başka arkadaşı müsait oldumu direk bana posta koyar onla buluşmaya gider. Sonra mahalleden bi arkadaşım var. 6 senedir samimi olmamıza rağmen onlada ilişkimiz çöp gibi. Aramız son zamanlarda açılmaya başladı onlada, en çok konuştuğum arkadaşım buydu. Oda bana değer vermiyor buna eminim şu son zamanlarda yaptıkları şeylerden sonra. Çağırsam bahane bulur gelmez fakat kuzeni çağırdımı koşarak gider falan filan. Üniden 1 arkadaşım var fakat oda eski lise arkadaşlarıyla takılıyo onlada fazla bişey yapamıyorum. Bok gibi bi hayatım var bütün gün evde tek başıma bilgisayarda takılıyorum, içimden hiç bişey yapmak gelmiyor, 1 tane arayan soran yok




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Monoman -- 12 Şubat 2021; 0:2:27 >



  • Yaş?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 ay geçmiş ama 22 hocam

  • Hayatın gerçeği :((

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arayan soran olması için sizin de arayıp sormanız gerekir, maalesef insanlarımız sizin kadar düşünceli değil yani kimse kimseyi yahu bu nasıldır diye arayıp sormuyor anca işi düşünce KANKAAA NASSİN YAUUV diye girişiyorlar. Benim de aradığım “dostluk” bulmak biraz zor.
    İliskileri tek taraflı yürütmek arkadaşlık da olsa bir zaman sonra yorucu olabiliyor.
    Öncelikle depresif halinizi çözmemiz lazım, bunun için önerim İyi Hissetmek kitabı olacaktır kendi kendine düşüncelerini çıkmazdan çıkarmana yarar çalışmalar ilaç tedavisi kadar etkili olduğunu gösteriyor, bir sürü psikolog da danisanlarina öneriyor. Şu andaki tanıdığınız insanlarla iletişim kurmak istemiyorsanız da farklı insanlarla tanisabileceginiz ortamlara girmelisiniz, eğer oyun oynuyorsanız Discord sunucularına bakabilirsiniz, pandemi olduğu icin kurs vs oneremiyorum.
    Halledersiniz gibime geliyor ama forum olarak buradayız gelin burada dertleşelim.
  • furkanta_resmi kullanıcısına yanıt

    cevap için teşekkürler hocam deneyeceğim yazdıklarınızı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum insanlarin geneli boyle isi dusmeyen aramiyor.
    Sadece senin arkadaslarin boyle degil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.