Şimdi Ara

En iyi ofis sandalyesi hangisi ? Gittigidiyor ve İkea hariç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese sağlıklı günler, (Covid sonrası okuduğunuzda bu mesaj yazıldığı günlerde Dünya'da salgın var ve insanlar ölüyor maskesiz sokağa çıkamıyoruz)


    Uzun süreli olarak masa başında çalışıyorum hem iş hemde özel hayatımda(oyun vs) kullanabileceğim kaliteli ve sağlıklı bir ofis sandalyesi arıyorum. Yabancı youtuberlarda vs. gördüğüm sandalyeler Türkiye'de 5000 TL'den başlıyor.


    Önce ucuzdan başladım,


    Gittigidiyordan : https://www.gittigidiyor.com/ev-bahce/berlin-fileli-mudur-koltugu-ofis-koltugu-bilgisayar-koltuk-calisma-koltuk-fileli-koltuk-makam-koltuk_pdp_504495497


    Bu ürünü satın aldım, rahatlık açısından iyiydi ama ürün defoluydu yamuktu sol'a doğru, amortisörü patlamış broadway'e biniyorsunuz gibiydi, iade ettim.


    Biraz daha bahsi arttırdım ve İkea Renberget sandalye aldım: https://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/calisma-alanlari/sandalyeler.aspx?rdf=product


    Dünya'nın en kullanışsız sandalyesi bence. Oturma alanı uzunluğu çok kısa ve uzun süre çalıştığınız zaman (8 saat ve üzeri) arka mahallede isyan çıkıyor. Ve bel ağrısına sebebiyet verdiği için iade ettim.


    Şimdi anladığım kadarıyla ucuz etin yahnisi bu piyasada da geçerli bir durum. 2000 TL'ye kadar bütçe ayırdım alt üstü bir tane sandalye alacağım. Hayatımda en çok kullandığım eşya şuanda ve sağlığım açısından da önerilerinize açığım, teşekkürler.








  • Dağ ofisten aldım 5 aya yamuldu kaldırdım attım, ülkede kaliteli ürün bulmakta kaliteli insan bulmak zorlaşmış anladığım kadarıyla ...

  • bürosit'e bak derim.

  • Paran varsa Herman Miller bak hocam.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.