Şimdi Ara

YDS Sınav Merkezi emanetçi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben Nisan ayında YDS'ye gireceğim. ÖSYM'nin internet sitesine baktığımda gördüm ki sınav pazar günü yapılacakmış. Hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması olacağı için sınava mecbur tek başıma gideceğim. Bu durumda sınava girmeden önce eşyalarımı nereye bırakabilirim? Sınav merkezlerinde emanetçi oluyor mu?



  • moruk baştan söyleyeyim hiçbir sınav merkezinde emanetçi olmaz. yanında yöresinde bakkal,market vb. esnaf bulabilirsen onların insafına kalırsın.


    içişleri bakanlığı'nın korona ile ilgili genelgesindeki

    https://www.icisleri.gov.tr/koronavirus-ile-mucadele-kapsaminda-sokaga-cikma-kisitlamalari---yeni-kisitlama-ve-tedbirler-genelgeleri


    zorunlu haller maddesinde "ÖSYM tarafından ilan edilen ve diğer merkezi sınavlara katılacaklar ve refakatçileri" şeklinde yazı var. yani sınava giriş belgesinden iki tane çıkarırsın,anne baba kardeş koca kimse yakının bir nüsha ona verirsin sınav merkezine getirip götürebilir. çevirmeye takılırsa da giriş belgesini gösterince tamam derler.





  • Eyvallah sağ olasın. Bu benim için daha iyi oldu.
  • Ama ben daha önce YKS'ye girdiğimde okulun kantini emanetçi olarak hizmet veriyordu. Kantine birakabiliyorduk eşyaları. Belki senin sınava girdiğin yerdeki okulun kantini emanet almıyordur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.