Şimdi Ara

Eski tablet ekranını kontrolcü çalıştırır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar elimde rpi 3b+ var bi de vestelin lite 3 tabletinin 7 inç ekranı var. Dokunmatik olmayacak onu söyleyeyim tabletin ana kartında sorun vardı zaten garantisi gg

    o değil de ben bunu 40-50 pinlik kontrolcülerle kontrol edebilir miyim? Laptop ekranlarına bunu yaptıkalrını gördüm ama böyle bişey varmı? Eğer ekran kontrolcüsünü bulursam kendim kasa yapıp rpi ile birlikte çalıştırcağım.

    (NOT: kontrolcü rpi shield vb. olmayacak ekran tek başına da çalışabilecek şeklinde)




  • up

  • Merhaba, şarj etmeyen bir 2DS'im var. Problemi atmış bir sigortaya kadar takip ettim. Ancak yedek bir sigortam yok, bu yüzden bağlantıyı bir tel parçasıyla kısa devre yapmayı tercih ettim. Şimdi her şey çalışıyor ve pil şarj oluyor.


    Benim endişem - F1 sigortası (kısa sigorta bağlantıları) olmadan 2DS kullanmak ne kadar riskli? USB'den 3DS'ye şarj kablosuyla orijinal veya USB güç adaptörlerinden başka bir şeye bağlamayacağımı düşünürsek - herhangi bir risk var mı?


    Sigorta gerçekte hangi durumlara karşı koruma sağlar ve kısa devre yapmış bir 2DS / 3DS çalıştıran oyunlarınıza zarar verebilir misiniz?omegle xender




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasinvadi48 -- 11 Şubat 2021; 13:12:13 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.