Şimdi Ara

Arçelik´ten kişiye özel laptop

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • http://pizzapc.arcelik.com.tr/Default.aspx

    adresinden bazı özelliklerini kendimizin belirlediği bir notebook sahibi olabiliyoruz

    ekran,işlemci,sabit disk, bellek ve işletim sistemimizi belirleyebiliyoruz güzel bir özellik ekran kartınıda belirleyebilsek iyi olurdu



  • Fiyatı da uygun gibi geldi:) güzelmiş ya :)
  • düşünce güzel ama maalesef donanım seçeneği sınırlı...
  • evet işlemci tek çeşit ramlar 2 gb olmuyor, ekran kartı seçeneği göremedim ama zamanla o da olacaktır beklemek lazım:), şu an var kullandığm bir laptop ilerde 1-2 sene sonra bakarız:)
    quote:

    Orjinalden alıntı: foxhound

    düşünce güzel ama maalesef donanım seçeneği sınırlı...
  • ben şahsen bu atağı Vestel'den bekliyorum.
    malum amerikada HP, DELL, Toshiba gibi firmalardan desktop toplar gibi notebook siprarişi verilebiliyor.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: foxhound

    düşünce güzel ama maalesef donanım seçeneği sınırlı...


    +3,14

    Fiyatı da uygun değil. Piyasada o fiyatlara daha PERFORMANSLI makineler var. Toplama sihirbazından daha çok seçim aracına benziyor. Size uygun hangisiyse onu seçin gibisinden
  • +1907

    Haklısın, biraz seçenekler zorunlu seçenek gibi duruyo
    quote:

    Orjinalden alıntı: malkafa


    quote:

    Orjinalden alıntı: foxhound

    düşünce güzel ama maalesef donanım seçeneği sınırlı...


    +3,14

    Fiyatı da uygun değil. Piyasada o fiyatlara daha PERFORMANSLI makineler var. Toplama sihirbazından daha çok seçim aracına benziyor. Size uygun hangisiyse onu seçin gibisinden


  • seçenekler zamanla çoğalacaktır bence. bunu yapan daha gelişmişinide yapar
  • Arçelik güz€l bir atak yapmış pazara bakarsak çok iyi bir gelişme.
  • burda ekran seceneklerinde 14,1 icin anti-glare yazilmamis acaba yokta ondan mi yazilmamis
  • 14.1" neden 1024*768 çözünürlükte, artık o çözünürlük kaldı mı!!
  • ahahaha kusura bakmayın ama ben bu kişiye özel notebooka gülmekteyim hayır ben bile daha kişiye özelim o derece. Bu sistemi misal zaten monster uyguluyor ve gerçekten kişiye özel diyebiliriz. İşlemci-ram-harddisk-işletim sistemi(makine üzerinde değiştirilebilen şeyler bunlar zaten) ha keşke yurt dışındaki gibi ekran seçeneği de olsa ama intel vbi programlarında mevcut değil ekran değişikliği ama olsun bu haldeyken bile arçelikten daha iyi
  • dün komşumun arçelik laptopuna wireless kartını tanıttım da, ne yaparsa yapsın arçelik uzak durulması gereken bilgisayarların başında geliyor! buna karar verdim.. bir laptop hiç mi kendini kaliteli olarak göstermez ya! adamlar şarj adaptorunu bile alakasız bir markadan temin ediyorlar, kasa kalitesinden bahsetmeyecegim bile..
  • Konu başlığına biraz dikkat edince bizim yanlış şeyler hakkında konuştuğumuzu anladım arkadaşlar. Arçelik doğru bir şey söylüyor ve herkese KİŞİYE ÖZEL NOTEBOOK satıyor. Bunun neresi yanlış ki?

    Kendi aldığım laptopu başkası mı kullanacak? "Bak bunu ben kendime aldım, sen istediğin gibi ayarlarıyla oyna, istediğine sat, istediğine ver" mi diyeceğiz? HAYIR. Benim aldığım şey bana özel olur.

    Biz sloganı yanlış anlamışız Adamlar doğru söylüyor.

    Laptopunu kullanmadım ama uzun yıllar önce komşumuzun bilgisayarı cortlamıştı(tahmin edersiniz ki arçelik). Orasını burasını kurcaladıktan sonra çözemedim. Açtım içini, pili çıkartıp bekledim. Taktım. Açtım bilgisayarı, ooooo canavar gibi çalışıyor. Kurdum bi win98. Tekrar açılırken dikkat ettim 800MHz yazıyor açılışta CPUya. Faturaya baktık. O da ne? 1GHz (o zamanlar daha yeniydi onlar). O zaman anladım ne numaralar döndüğünü. Birkaç kişide daha baktım. Gerçekten de kimisi 800 kimisi 1. Ama hepsinin faturasında 1 yazıyor. O günden beri kimseye önermem.

    İşte arçelikle benim hikayem de bu

    Kasasına çok dikkat etmedim ama monsterın kasasına benziyor (asus s96 mıydı neydi).
  • düşünce olarak güzel bi olay.....
  • Ekran kartları dandik. 14,1" de 1024x768 var. benim telefı,onumda bile şimdi 352x416 çözünürlük var. Türk insanına 8400den yukarı ekran kartını layık görmeyen ve hatta onboard ekran kartlı laptopları üreten tüm yerli firmaları kınıyorum. Biz elin yabancısı değil kendi kanından canından insanlarız. Madem bi iş yapıyorsun niye Türk insanına yakışanı yapmıyorsun. Bu konuda monster dışındaki tüm yerli firmalara
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Rodman

    düşünce olarak güzel bi olay.....


    doğru soyluyorsunda pahalı geldi bana biraz
  • ilahi Arcelik :D :D . Bu fikri one atan kisi, 5 dakka gidip bi Dell sitesine baksinda.Konfugirasyon olusturmadaki sinirsiz secenekleri gorsun. Ya hic yapmayin, yapicaksiniz da elle tutulur bisi yapin baru. Web sitesinin tasarimi bile igrenc, ucuza is bu kadar oluyo tabi.

    Edit: Kurban arkadasim sana e mail gonderdim. Kargoda herhangi bir sorun yok. Ozel mesajina cevap vermeyisimin nedeni de, forum ozelliklerinden kaynaklaniyo. Dun 2. el forumuna girmemistim,sadece notebook forumunda takilinca,mesajiniz var penceresi acilmadi ve mesaji farketmedim.Ta ki bugun online olana kadar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pianokey -- 7 Haziran 2007; 18:52:46 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: alex1978

    ilahi Arcelik :D :D . Bu fikri one atan kisi, 5 dakka gidip bi Dell sitesine baksinda.Konfugirasyon olusturmadaki sinirsiz secenekleri gorsun. Ya hic yapmayin, yapicaksiniz da elle tutulur bisi yapin baru. Web sitesinin tasarimi bile igrenc, ucuza is bu kadar oluyo tabi.

    geçenlerde pm attım cevabı gelmedi telinde kapalı devamlı harddisk ne oldu kargoya verdinmi haber bekliyorum
  • Intel Core 2 Duo T7200 işlemcili makineye Vista Home Basic alabiliyorsun işe bak ya. Tabi ellerinde iyi ekran kartı yokki.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.