Şimdi Ara

Silinsin lütfen (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
385
Cevap
21
Favori
72.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Silinsin lütfen

    bende bu dosyalar gözüküyo reis sıkıntı olurmu birde bende dlc ler yok türkçe yamayı yükleyince oyundan atiyor o patch dosyasınıda bende hiçbir dlc yok seçeneğini işaretledim ona rağmen oyuna girince atıyor




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efe279 -- 25 Aralık 2021; 13:27:36 >
  • Yamayı yükledim. Oyun 5-10 dakikada bir donuyor. Çözümü varmıdır?

  • Efe279 E kullanıcısına yanıt

    İlk sayfada ne yapılması gerekiyorsa yazdım kardeşim çoğu kişi kurulumu eski yapıyor ve çoğu kişide ek paketler yok. Kurulumu ilk sayfada yazdığım gibi yaparsanız hata verme şansı yok.

  • Merhabalar türkçe yamayı düzgün şekilde kurdum fakat türkçe karakterler gözükmüyor yardımcı olabilirseniz sevinirim.

  • Yanlış bir işlem sonucu Türkçe karakterlerde sıkıntı yaşamaya başladım. Bununla ilgili sorumu soracağım ama daha öncesinde belki başkalarının da işine yarayabilecek bir bilgi vermek istedim.


    Notebookum eski olduğu için zaman geçirecek eski oyunlara sarayım dedim ve New Vegas ile Fallout evrenine girdim. New Vegas bittikten sonra da Fallout 3'e başladım ve sıkılmadan saatlerce oynuyorum. Hem New Vegas hem de Fallout 3 eski oyun olmasına rağmen arada kasmalar yaşıyordum. Meğer bunun sebebi NVidia 960m ekran kartı yerine Intel HD 4600 ile oynamaktan kaynaklanıyormuş. Türkçe karakter sıkıntı ile uğraşırken oyunun launcherında ekran kartının Intel olduğunu görünce jeton bayağı bir geç düştü anlayacağınız :)


    Her neyse Graphic adapter bölümünde NVidia ekran kartım gözükmüyordu ben de bunu biraz araştırınca çözümünü bir reddit postunda buldum. Windows 11 kullanıyorum ve oyunda artık Nvidia ekran kartımı seçerek kasma sorunlarından kurtuldum. Yapmanız gerekeni kısaca açıklamak gerekirse Windows ayarlarına gidip System>Display>Graphics ekranına ulaşın. Orada Fallout 3 exe'si büyük ihtimal olacaktır yoksa siz browse app diyerek Fallout3.exe dosyasını ekleyin ve ayarlardan High Performance'ı seçin. Ama işimiz bununla da bitmedi. Aynı işlemi FalloutLauncherSteam.exe dosyasını içinde yapın. Launcher'ı çalıştırdığınızda display adapter olarak Intel yerine NVidia ekran kartınız gözükecek.





  • Şimdi gelelim yama ile ilgili yaşadığım soruna. İlk başta Türkçe yamayı ve hatta yandex diskteki UnOffical Patch'i de yükleyerek oyunu Türkçe oynadım. Ama bugün yanlışlıkla başka bir oyun yerine FallOut 3 oynunun dosyalarını doğrula dedim. Eee tabii ki steam bazı dosyaları tekrar indirdi ve Türkçe yama gitti. Doğrulama işleminden sonra oyunu hiç çalıştırmadım ve tekrar yama dosyalarını oyun klasörüne attım. Hatta unofficial update'i de tekrar kurdum en son olarak. Yukarıdaki mesajda yazdığım gibi sadece ekran kartı ayarını değiştirerek oyuna girdim ama ana menüde ı gibi Türkçe karakterlerin olmadığını gördüm. En büyük korkum save dosyalarında sıkıntı olmasıydı ama oyunu load edip kaldığım yerden bir yarım saat daha oyunu oynadım. Yani oyunda bir hata çıkmadı ama diyaloglarda ş,ı gibi harfler gözükmemeye başladı. Oyundan çıktım ve unoffical patchi kurmadan sadece yama dosyalarını tekrar attım ama sonuç değişmedi.


    Özetle ı,ş,ğ gibi Türkçe harflerle sıkıntı yaşayan oldu mu ?


    Edit : Belgelerimdeki ini dosyasında Fonts bölümü eskiye dönmüş, yamadaki kısımla değiştirince sorun çözüldü.

    Silinsin lütfen



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barkar -- 13 Ocak 2022; 17:46:4 >




  • Bende oyuna girerken atıyor.

  • Arkadaşlar Merhaba


    Ben oyunu oynamak istiyorum fakat Steamden kurduğumda hata veriyor bir türlü oyuna giremiyorum. Uyumluluk olaylarının hepsini denedim olmadı. Yıllardır bu yama ile uğraşan arkadaşlarımız bir çözümünü biliyordur diye düşündüm. Eğer çözebilirsem yama ile oynamak istiyorum. Yamanın ne kadar iyi veya kötü olduğu çok umrumda değil keyif versin yeterli.


    Cevaplarınızı bekliyorum.

  • Dostlar bu yama şu an düzgün çalısıyor mu? herkes farklı bir şey söylemiş ona göre oynayacagım?

  • Oyunu daha önce silip tekrar yüklememe rağmen çalışmamıştı. Ama 1 kere daha silip tekrar yükleyince çalıştı anlamadım. Şuan 3 saattir yamayı kullanıyorum bir sıkıntı gözükmemekte.

  • Uzun bir zaman sonra çeviriye yeniden devam edilyorum. MS06 Onlar görevinin V2 çevirisine başlanmıştır. Yama ile ilgili bir sıkıntısı olan buradan yazabilir.

  • Doom4627 kullanıcısına yanıt

    Onlar dediğin görev karıncalar ile ilgili ise ben o görevde herhangi bir problem yaşamadım.

  • Devrik cümleler ve bazı yerlerde yanlış çeviriler var. Adam akıllı baştan çevirilmesi şart.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Her şeye rağmen yıllardır bu projeyi bırakmadığın için teşekkürler.

  • helal olsun ne diyim ki size ücretsiz yapıyorsunuz karşılıksız sayenizde türkçe olarak oynuyoruz nasıl zevk alıyoruz biliyormusunuz siz Allah razı olsun

  • MS04 Onlar V2 görevinin çevirisi süreci %75 e gelmiştir. Uzun zamandır özel hayatım nedeniyle yüklenemiyorum. Anlayışınız için teşekkür ederim.

  • MS04 (Onlar) V2 görevinin çevirisi süreci tamamlanmıştır. Toplamda 927 satır 53.498 kelime çeviri yapılmıştır.

  • Doom4627 kullanıcısına yanıt

    hocam yamayı çalıştıramadım bir türlü girişteki yükleniyor kısmı türkçe oldu fakat ana menü türkçe değil ilk intro girişi türkçe fakat ilk baştaki doğum kısmında konuşmalar türkçe değil daha fazla ilerlemedim zaten neden olabilir oyunum orjinal steam

  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.