Şimdi Ara

Evlenmeye meyilli arkadaşlar bi gelin.Kadınlarla içli dışlı olan birisi olarak konuşuyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
3
Favori
7.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim,çok yakışıklı bi adam değilim ama çevremde,işyerimde kız arkadaşım baya vardır içli dışlıyımdır burda amacım kimseyi kötülemek değil.


    Çevremdeki kadınlar herseyini benimle paylaşır sevgilileri,ayrılıkları friendzone olurum ara sıra ve çokta sevgilim olmuştur,size şunu anlatayım geçen bi kız arkadaşımla sohbet ediyordum 4 yıllık sevgilisinden ayrılmış ve üzgündü neyse konuştuk moral verdim derken bi baktım 1 hafta sonra yeni birini bulmuş e hani sen üzgündün:) bi nefes alın yahu falan neyse işte konuştuk ettik o ayrıldığı eleman,tekrar buna geri dönmeye çalışıyor ve oda eskisi dönerse yenisine ne diyecem diyip duruyor:)


    Geçende yemekhanedeyim kız arkadaşlar aralarında sohbet ediyor,bi arkadaş nişanlanacak takılan takıları anlatıyor sanırım 7 milyar civarı takı takılmış ve kız daha bu başlangıç diyiyor:))


    Başka bi kız arkadaşta evli ama hayatının çok rutin geçtiğini söylüyor,erkek dediğin biraz hırpalamalı sert olmalı diyiyor:))

    SiZe farklı üç kişiyi anlattım şimdi bunlarla evlenenler evlilik çok güzel diyip gezecekler ben bu forumda bekarları küçümseyip evlenip nice pişman olanlar gördüm.Ben aile yapısına karşı değilim ama değermi mesela neden evleneyim.


    Evlilik bi kumarsa gidin idda oynayın belki kazanırsınız paranızı ikiye katlarsınız:)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Kızla evli değilsin, sevgili değilsin 13 sene boyunca hala onu seviyorsan eziksin. Muhtemelen etrafındaki tek kız oydu o yüzden ona aşık oldun. Başka kızlarla birlikte olup mutlu olmak varken seni sevmeyen, seni reddeden birisine bunca sene boyunca aşık olmak nedir ? Etrafında birkaç güzel kız olsa takıldığın o kızı çoktan unuturdun. O yüzden senin yasağının aşk değil yoksunluk aslında
    Gerçek aşkı SADECE DUYGUSAL ERKEKLER YAŞARLAR.


    NOT: Artık 9 yıl oldu o kızı sevmiyorum ama acı anılar asla unutulmuyor. Yani üzüldüğün o eski günler. İyi günler kolay unutuluyor nedense.


    Kendi yazımdan alıntıdır. 11 yıllık tecrübemin özeti.


    Kadınlar gerçek aşk acısı çeken bir erkeği neden anlayamaz ve neden hep erkekler mağdur ? Gerçekler


    Çünkü gerçek aşk acısı derin bir yaradır. Eğer bir insan aşk acısını hızla atlatabiliyorsa, o kişiye gereken değeri vermemiştir. Erkekler kalbinde kapanmamış yaralar ile en olmadık anlarda o unutamadıkları gerçek aşkın kadınını hatırlar. Gerçek aşk bitmez, zamanla o kederle yaşamaya alışırsınız.


    Alıntı. Yorum bir kadına ait.

    Erkekler kendilerine iyi hissettirmiş hiçbir şeyi unutmazlar. Aramızda hafif bir yakınlaşma olan birine 4 sene önce 'lütfen aklımdan çıkar mısın ?' yazmışım bugün bile anlatır. Ben erkeklerin hep ruhsuz olduğunu düşünürdüm ama babam ilk aşkının rahmetli olduğunu duyduğu gün 4 yıl yaşlandı. Çocukluk aşkının öldüğünü duyduğu gün cenazesine gitti. Döndüğünde demli çayını titrek ellerinde sıkıp - 10 derece Ankara ayazında hüngür hüngür ağlıyordu.

    Biz kadınlar emeklerimize üzülüyoruz. Haksızlığa uğramamıza. Ben kimsenin cenazesine gidip ağlamayacağım. O sırada çoluk çocuk ne oldu derdinde olacağım. Birinin ölümüne ömrümden ömür gitmeyecek. Ağlayıp aşımızı vurulup sonra kötü anısını bile hatırlamıyoruz. Ben hiç üzerinden 2 yıl geçtiği halde eski aşkını anlatan bir kadın tanımadım.


    Çıkaracağımız sonuç

    Kadınlar genellikle kendi seçimlerinin kurbanı olurlar. Erkekler elde edemedikleri için üzülürler ve bu aşk acısı yıllar boyu hatta bir ömür sürebilir.

    Fakat zamanla etkisi azalıyor. Kadınlar ise sadece kaybettikleri emek için üzülürler ki o da genellikle pek uzun sürmez. Kadınların sahiplenme güdüsü erkekler kadar gelişmemiş olup, bir sevgiliye sahip olmanın ve bunun gerçek manada tam neyi ifade edeceğini bilemezler ve onlara gerçek kıymet verenleri anlamakta tereddüt ederler. Gerçek aşkı (o duyguyu) yaşamayı beceremediklerinden inanmakta zorlanırlar. Bu yüzden duygusal bağın, geçmişi önemsemenin ne kadar önemli olduğunu ancak biz erkekler biliriz. Yıllarca saf acıyla, o inançla, yaşamış biri bunu asla inkar edemez.

    Kadınlar gerçek aşkı işte bu yüzden hor görürler. Biz birine delilercesine aşık olmuşsak, bunu kendi gelecekleri (planları) için bir tehdit olarak algılıyıp, böylesine büyük hatalara düşürürler kendilerini. Oysa acı çekmiş, sevgiye hasret birinin kime ne zararı olabilir. Sevgiyle beslenmiş kalpten kimseye kolay kolay zarar gelmez. İşte tüm bu yanlış anlaşılmalar hep kendi yüzlerinden.


    Belirteyim ! Cinsiyet ayrımcılığına yönelik her hangi bir niyet kesinlikle gütmüyoruz.


    Kızlara diyeceklerim

    Aşkın hasretiyle yıllarca (eskiden) yanıp kavrulmuş bir abiniz, kardeşiniz olarak tüm samimiyetimle söylüyorum. Lütfen alınmayın ve mesajımızı dikkate alın.

    Unutmayın, aşık bir erkeğin kalbi çok hassas ve kırılgandır, şefkat ve güven ister. Dostça yaklaşmanız büyük önemle arz edilir. Seven birini, saygıyla, hoşgörüyle ve anlayışla karşılayın. Mağdur etmeyin. Duygularıyla ve onuruyla oynamadan sizinle konuşmasına müsade edin ve anlamaya çalışın. Adil davranın ve sebepsiz bahanelerle üzmeyin. Suçsuz, aşık bir erkeğın kalbini kırmak ona hayatta yapılacak en büyük haksızlık olur.

    Gerçek aşkta gereksiz kışkançlık ve ayrımcılıklara yer yoktur. O masumiyetin en SAF halidir. Düşündükçe içinizi eritir, mütevazi bünyeye büründürür sizi ve ASLA menfaat gütmez. Benliğinizi bir kişiye adayarak tüm inanç sisteminizi ona göre şekillendirir ve o kişiye yönelik sonsuz güven ve saygı vaat eder.

    Yine de tüm olumsuzluklara rağmen eğer sizleri bu şekilde sevebiliyorsak, demek ki sandığınız kadar vicdansız, kalpsiz değilmişiz. Gerçek aşk, gerçek sevgi vicdanda yatar, ne ödünç alınır ne de verilir. Onu hiç kimse, hayattaki hiç bir şart sizden alamaz. Özünde ADİLDİR ve SARSILMAZDIR.


    Sevginin, sevmenin kıymetini iyi bilin, çünkü er yada geç yine ona muhtaç kalacaksınız.



    Gerçek aşk özünde adanmışlık ve bağımlılıktır. Birini delilercesine sevip benliğinizi yücelterek, kendi "yansımanızı", parçanızı sevdiğiniz kişide bulup, benimsemektir. Gerçek aşk saf sevginin ve masumiyetin sarhoşluğuyla uysallaşarak tüm olumsuz düşüncelerden arınmaktır.


    Ya sonra..

    Bir şeyler ters gittiğinde tüm kişiliğinizi kaybedersiniz ama hala umutlusunuzdur ve pes etmeye hazır değilsiniz, fakat gerçek hayattan gitgide uzaklaşırsınız. Bir süre sonra acı, sessizlik ve DİPSİZ bir boşluğun içinde bulursunuz kendinizi.

    Artık değişim zamanı gelmiştir ve BÜYÜK bir arayış içindesiniz. Yeni hedefiniz tüm eksik parçaları arayıp bulmak ve kendi benliğinizi tamamlayıp yeniden şekillendirmektir. 11 yıllık tecrübeme dayanarak söylüyorum, en zor kısım budur.


    Sevmek kolay değil fakat unutmak ilerleyen zamanla tam bir kabusa dönüşebilir.



    Kız hakkında özet


    Sınıfta beraber iken bazen konuşurduk, arkadaşça. Spor saatlerinde yanyana voleybol falan oynardık, baya eğlenceliydi. Onu ilk başlarda sanki bir kardeş gibi benimsemiştim, sınıf arkadaşımdı sonuçta. 

    Bu güne dek hiç kimseyle paylaşmadıgım bir gerçek var. Aslında ilk dikkat çekici hareketi o yapmıştı bana ve bu davranış beni ileriki yaşantımda derinden etkiledi. 

    Çok iyi hatırlıyorum, yıl 2001 idi. Sınıftayız kız baya neşeliydi. Ben arka sıradayım, ona bakıyorum, kız bir anda kediler gibi gerinip kafasını ve ellerini geriye bana (yüzüme) doğru uzatıp anlaşılmayan bir takın şeyler mırıldadı. 

    İşte o tatlı gülüşü, neşeyle parlayan o çocuksu gözler, o yüz, o enerji beni sarıvermişti. 

    Sonra da tüm inanç sistemim ona bağlandı. Bu meğer dönüşü olmayan bir felaketle sonuçlanacakmış ama farkında değilmişim. Ne olacağını nerden bilebilirdim ki, onu o kadar çok seveceğimi. 

    Ona sevdiğimi söyledim, teklif ettim ama sanırım kalbimden geçenleri tam anlayamadı. 

    Neyse okul bitmişti ve tatildeyiz. Kızın aynı kasabamızda başka bir okula başlayacağını öğrendim ve ikna etmek için bir son şansım olabileceğini düşünmüştüm. 

    Gel zaman git zaman lise başladı. Bir kaç tanıdıktan kız hakkında bilgiler gelmeye başladı kasabayı terk etmiş diye. Duyduklarıma inanamadım. 

    Kızın yaşadığı evi biliyodum bizim eski okula yakın. Bir gün sonra direk evinin kapısına gittim. Çıktım 3. kata zili çaldırıyom kimse yok. Yarım saat kadar aralıklı olarak hep çaldım açan yok. Sonra öğtendim ki daireyi satıp annesiyle bize yakın bir kasabaya taşınmışlar (kızın babası yoktu, bende öyle). 

    Okuldaki eski öğretmenlerimden hangi okula yazıldığını öğrendim. O kadar çok sevmiştim ki. Yemek yerken kıvrılıp bebek gibi sessizce titreyerek içim içim ağlardım. Can evim topaç gibi olurdu. Bunlar çok saf çok masumane duygulardı. İçim eriyordu, yemekler zehir, gözlerim sel olurdu. 

    Bindim otobüse okulu buldum. Güvenlikçilere ve nerdeyse tüm personele sordum ama böyle bir öğrenci yok dediler. Yani yalan değildi gerçek. Onun için her şeyi yapmaya aklıma koymuştum. İnsan dahi öldürebilirdim mutlu olması için ama olmadı işte. Onu sonsuza dek kaybetmiştim ve sonra da kendi benliğimi. 

    Yıllarca hiç bir ize rastlayamadım. Beklide ölmüş olabilir kim bilir ama umarım iyidir ve onu sevecek birileri vardır. Çok tatlı, kibar ve zeki bir insan canlısıydı. 


    Şu an genel anlamda mutluyum ama keşke o yaşadığım acıları da unutabilseydim diyorum. Çok denedim, çok uğraştım ama olmuyor işte. 

    Onu en son 2002'de görmüştüm. Netten bir ara baya araştırdım ama hiç bir iz bulamadım, ölü mü diri mi belli değil. Ölmüş olduğunu bilsem gidip mezarını ziyaret ederdim. O derece çok sevmiştim, annemden, hatta kendi canımdan bile. 

    Artık eskisi kadar (delilercesine) sevmesem de o kız kalbimde sonsuza dek bir dost olarak yer edinmiştir. Kim bilir dünya küçük, belikde bir gün yine yollarımız kesişir ve oturup dostça bunları konuşuruz. Onu bir zamanlar nasıl sevdiğimi anlatırım gülüp geçeriz ama aramızda asla bir şey gerçekleşmez çunkü artık bunu kaldıracak kapasitede değilim. 100'lerce kez "ölüp dirildim" ben bir daha ölemem. Yıllar boyu yaşayan bir ölü olmanın yorgunluğunu atıyorum ve şu an kafam daha rahat. 

    Şu sözümü sakın unutmayın, ölene kadar hep öğreniyoruz hep olgunlaşıyoruz fakat genel karakter çizgimiz asla ama ASLA değişmiyor.


    Konu linki

    https://forum.donanimhaber.com/kadinlar-gercek-ask-acisi-ceken-bir-erkegi-neden-anlayamaz-ve-neden-hep-erkekler-magdur-gercekler--145952126
  • Evlilik sorumluluktur EVLAT, bunun ERKEĞİ KADINI olmaz. TROLLÜĞÜNÜ ötede yap.

  • Ygs lysde ilk 10 bine girecek kadar zeki ve bos islerle ugrasmayan iqsu düşük olmayan kizla evlenmem net

    Hayattaki tüm kötülükler cehaletten kaynaklanir senin saydigin arkadaslarinin hepsi cahil malesef yoksa boyle bilincsizce yasamazlar

    Aşk degil tatmin arayan tipler onlar 1 haftada insan askini unutur mu lan ben 13 senedir ayni kizi seviyorum


    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: hamza5806

    Ygs lysde ilk 10 bine girecek kadar zeki ve bos islerle ugrasmayan iqsu düşük olmayan kizla evlenmem net

    Hayattaki tüm kötülükler cehaletten kaynaklanir senin saydigin arkadaslarinin hepsi cahil malesef yoksa boyle bilincsizce yasamazlar

    Aşk degil tatmin arayan tipler onlar 1 haftada insan askini unutur mu lan ben 13 senedir ayni kizi seviyorum

    13 senedir aynı kızı sevmen ezik olduğunu gösterir




  • quote:

    Orijinalden alıntı: dsaewq

    13 senedir aynı kızı sevmen ezik olduğunu gösterir

    Alıntıları Göster
    Ne alaka muhterem ben duygusal bir insanım önüne gelenle birlikte olmanın alfalik olduğunu düşünmüyorum istedigim olmayacaksa hiç olmasın kafasindayimdir sadece bu konuda değil her konuda

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diyiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hamza5806

    Ne alaka muhterem ben duygusal bir insanım önüne gelenle birlikte olmanın alfalik olduğunu düşünmüyorum istedigim olmayacaksa hiç olmasın kafasindayimdir sadece bu konuda değil her konuda

    Alıntıları Göster
    Kızla evli değilsin, sevgili değilsin 13 sene boyunca hala onu seviyorsan eziksin. Muhtemelen etrafındaki tek kız oydu o yüzden ona aşık oldun. Başka kızlarla birlikte olup mutlu olmak varken seni sevmeyen, seni reddeden birisine bunca sene boyunca aşık olmak nedir ? Etrafında birkaç güzel kız olsa takıldığın o kızı çoktan unuturdun. O yüzden senin yasağının aşk değil yoksunluk aslında




  • Sen kadınlar üzerine bilirkişi misin arkadaşım mesela beni tanıyor musun yada dünyanın başka yerindeki bir kadını ?


    Her insan aynı değildir her kadında aynı olamaz sizin etrafınızdaki kadın ve erkekler çürükse herkes mi öyle olmak zorunda. Çoğu insan evlenmek için evlendiği için bu durumu yaşıyor yıllarca arkadaş olduğun sonra sevgililik evresine geçtiğin uzun zamandır tanıdığın biriyle bunları yaşamak daha düşük ihtimal

  • dsaewq D kullanıcısına yanıt
    Evlat sen belli gerçekten aşık olmamışsın. Aşırı sevme mevzusu tamamen duygusallık ölcütüyle alakaladır, kimi az sever kimi ÇOK. Ben 11 yıldan fazla unutamadım (2001 - 2011 dönemi) ve o süreç içinde beraber olduğum 1 kız ve iki kadın daha oldu ama aşırı çok sevince yine de kolay unutamıyor insan. Unutmak için, geçmişte baya çılgın şeyler denemiştim ama sonradan en iyi ilacın zaman olduğunu fark ettim. Aşk bir hastalıktır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CerseiLannister

    Sen kadınlar üzerine bilirkişi misin arkadaşım mesela beni tanıyor musun yada dünyanın başka yerindeki bir kadını ?


    Her insan aynı değildir her kadında aynı olamaz sizin etrafınızdaki kadın ve erkekler çürükse herkes mi öyle olmak zorunda. Çoğu insan evlenmek için evlendiği için bu durumu yaşıyor yıllarca arkadaş olduğun sonra sevgililik evresine geçtiğin uzun zamandır tanıdığın biriyle bunları yaşamak daha düşük ihtimal

    Bilirkişiyim uzmanım evet tüm illeri gezdim her şehirden kızla tanıştım değişen tek şey şiveleriydi,senin dediğin gibi beraber olan kadınlar yıllar sonra sıkıldım da diyebiliyor.


    Bunu kadın için demiyorum erkek içinde diyiyorum zaten yanılgı şu herkes aynı değil diyip evlenip o insanında aynı çıkması ve bitane çıktı herkes aynı değil diyip tekrar evlenip yine aynı sonuca geliyosun ters bi döngü içinde oluyosun


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: hamza5806

    Ne alaka muhterem ben duygusal bir insanım önüne gelenle birlikte olmanın alfalik olduğunu düşünmüyorum istedigim olmayacaksa hiç olmasın kafasindayimdir sadece bu konuda değil her konuda

    Alıntıları Göster

    Benden tavsiye önüne gelen fırsatları değerlendir sen burda aşığım diyosun belki o şimdi sevgilisiyle gezip tozuyor,biraz kendinize saygınız olsun özgüveniniz olsun


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Catcheee C kullanıcısına yanıt
    Boş yere nasihat verme bi işe yaramaz, bende geçmişte çok acı çektim. Bırak zamanla kendisi unutur zaten.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Quantum Limit

    Boş yere nasihat verme bi işe yaramaz, bende geçmişte çok acı çektim. Bırak zamanla kendisi unutur zaten.

    Yok yazık yani 13 yıldır aşık üzülmüş halen o kadar şeye rağmen çoğu erkek şunu algılayamadı kardeşim kadınlar kendilerini önemsemeyen adamı severler yaf çevremde var kızın sevgilisi geç yazıyo diye deliriyolar sizde öyle olun aga


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Catcheee C kullanıcısına yanıt
    Gerçek aşkı SADECE DUYGUSAL ERKEKLER YAŞARLAR.


    NOT: Artık 9 yıl oldu o kızı sevmiyorum ama acı anılar asla unutulmuyor. Yani üzüldüğün o eski günler. İyi günler kolay unutuluyor nedense.


    Kendi yazımdan alıntıdır. 11 yıllık tecrübemin özeti.


    Kadınlar gerçek aşk acısı çeken bir erkeği neden anlayamaz ve neden hep erkekler mağdur ? Gerçekler


    Çünkü gerçek aşk acısı derin bir yaradır. Eğer bir insan aşk acısını hızla atlatabiliyorsa, o kişiye gereken değeri vermemiştir. Erkekler kalbinde kapanmamış yaralar ile en olmadık anlarda o unutamadıkları gerçek aşkın kadınını hatırlar. Gerçek aşk bitmez, zamanla o kederle yaşamaya alışırsınız.


    Alıntı. Yorum bir kadına ait.

    Erkekler kendilerine iyi hissettirmiş hiçbir şeyi unutmazlar. Aramızda hafif bir yakınlaşma olan birine 4 sene önce 'lütfen aklımdan çıkar mısın ?' yazmışım bugün bile anlatır. Ben erkeklerin hep ruhsuz olduğunu düşünürdüm ama babam ilk aşkının rahmetli olduğunu duyduğu gün 4 yıl yaşlandı. Çocukluk aşkının öldüğünü duyduğu gün cenazesine gitti. Döndüğünde demli çayını titrek ellerinde sıkıp - 10 derece Ankara ayazında hüngür hüngür ağlıyordu.

    Biz kadınlar emeklerimize üzülüyoruz. Haksızlığa uğramamıza. Ben kimsenin cenazesine gidip ağlamayacağım. O sırada çoluk çocuk ne oldu derdinde olacağım. Birinin ölümüne ömrümden ömür gitmeyecek. Ağlayıp aşımızı vurulup sonra kötü anısını bile hatırlamıyoruz. Ben hiç üzerinden 2 yıl geçtiği halde eski aşkını anlatan bir kadın tanımadım.


    Çıkaracağımız sonuç

    Kadınlar genellikle kendi seçimlerinin kurbanı olurlar. Erkekler elde edemedikleri için üzülürler ve bu aşk acısı yıllar boyu hatta bir ömür sürebilir.

    Fakat zamanla etkisi azalıyor. Kadınlar ise sadece kaybettikleri emek için üzülürler ki o da genellikle pek uzun sürmez. Kadınların sahiplenme güdüsü erkekler kadar gelişmemiş olup, bir sevgiliye sahip olmanın ve bunun gerçek manada tam neyi ifade edeceğini bilemezler ve onlara gerçek kıymet verenleri anlamakta tereddüt ederler. Gerçek aşkı (o duyguyu) yaşamayı beceremediklerinden inanmakta zorlanırlar. Bu yüzden duygusal bağın, geçmişi önemsemenin ne kadar önemli olduğunu ancak biz erkekler biliriz. Yıllarca saf acıyla, o inançla, yaşamış biri bunu asla inkar edemez.

    Kadınlar gerçek aşkı işte bu yüzden hor görürler. Biz birine delilercesine aşık olmuşsak, bunu kendi gelecekleri (planları) için bir tehdit olarak algılıyıp, böylesine büyük hatalara düşürürler kendilerini. Oysa acı çekmiş, sevgiye hasret birinin kime ne zararı olabilir. Sevgiyle beslenmiş kalpten kimseye kolay kolay zarar gelmez. İşte tüm bu yanlış anlaşılmalar hep kendi yüzlerinden.


    Belirteyim ! Cinsiyet ayrımcılığına yönelik her hangi bir niyet kesinlikle gütmüyoruz.


    Kızlara diyeceklerim

    Aşkın hasretiyle yıllarca (eskiden) yanıp kavrulmuş bir abiniz, kardeşiniz olarak tüm samimiyetimle söylüyorum. Lütfen alınmayın ve mesajımızı dikkate alın.

    Unutmayın, aşık bir erkeğin kalbi çok hassas ve kırılgandır, şefkat ve güven ister. Dostça yaklaşmanız büyük önemle arz edilir. Seven birini, saygıyla, hoşgörüyle ve anlayışla karşılayın. Mağdur etmeyin. Duygularıyla ve onuruyla oynamadan sizinle konuşmasına müsade edin ve anlamaya çalışın. Adil davranın ve sebepsiz bahanelerle üzmeyin. Suçsuz, aşık bir erkeğın kalbini kırmak ona hayatta yapılacak en büyük haksızlık olur.

    Gerçek aşkta gereksiz kışkançlık ve ayrımcılıklara yer yoktur. O masumiyetin en SAF halidir. Düşündükçe içinizi eritir, mütevazi bünyeye büründürür sizi ve ASLA menfaat gütmez. Benliğinizi bir kişiye adayarak tüm inanç sisteminizi ona göre şekillendirir ve o kişiye yönelik sonsuz güven ve saygı vaat eder.

    Yine de tüm olumsuzluklara rağmen eğer sizleri bu şekilde sevebiliyorsak, demek ki sandığınız kadar vicdansız, kalpsiz değilmişiz. Gerçek aşk, gerçek sevgi vicdanda yatar, ne ödünç alınır ne de verilir. Onu hiç kimse, hayattaki hiç bir şart sizden alamaz. Özünde ADİLDİR ve SARSILMAZDIR.


    Sevginin, sevmenin kıymetini iyi bilin, çünkü er yada geç yine ona muhtaç kalacaksınız.



    Gerçek aşk özünde adanmışlık ve bağımlılıktır. Birini delilercesine sevip benliğinizi yücelterek, kendi "yansımanızı", parçanızı sevdiğiniz kişide bulup, benimsemektir. Gerçek aşk saf sevginin ve masumiyetin sarhoşluğuyla uysallaşarak tüm olumsuz düşüncelerden arınmaktır.


    Ya sonra..

    Bir şeyler ters gittiğinde tüm kişiliğinizi kaybedersiniz ama hala umutlusunuzdur ve pes etmeye hazır değilsiniz, fakat gerçek hayattan gitgide uzaklaşırsınız. Bir süre sonra acı, sessizlik ve DİPSİZ bir boşluğun içinde bulursunuz kendinizi.

    Artık değişim zamanı gelmiştir ve BÜYÜK bir arayış içindesiniz. Yeni hedefiniz tüm eksik parçaları arayıp bulmak ve kendi benliğinizi tamamlayıp yeniden şekillendirmektir. 11 yıllık tecrübeme dayanarak söylüyorum, en zor kısım budur.


    Sevmek kolay değil fakat unutmak ilerleyen zamanla tam bir kabusa dönüşebilir.



    Kız hakkında özet


    Sınıfta beraber iken bazen konuşurduk, arkadaşça. Spor saatlerinde yanyana voleybol falan oynardık, baya eğlenceliydi. Onu ilk başlarda sanki bir kardeş gibi benimsemiştim, sınıf arkadaşımdı sonuçta. 

    Bu güne dek hiç kimseyle paylaşmadıgım bir gerçek var. Aslında ilk dikkat çekici hareketi o yapmıştı bana ve bu davranış beni ileriki yaşantımda derinden etkiledi. 

    Çok iyi hatırlıyorum, yıl 2001 idi. Sınıftayız kız baya neşeliydi. Ben arka sıradayım, ona bakıyorum, kız bir anda kediler gibi gerinip kafasını ve ellerini geriye bana (yüzüme) doğru uzatıp anlaşılmayan bir takın şeyler mırıldadı. 

    İşte o tatlı gülüşü, neşeyle parlayan o çocuksu gözler, o yüz, o enerji beni sarıvermişti. 

    Sonra da tüm inanç sistemim ona bağlandı. Bu meğer dönüşü olmayan bir felaketle sonuçlanacakmış ama farkında değilmişim. Ne olacağını nerden bilebilirdim ki, onu o kadar çok seveceğimi. 

    Ona sevdiğimi söyledim, teklif ettim ama sanırım kalbimden geçenleri tam anlayamadı. 

    Neyse okul bitmişti ve tatildeyiz. Kızın aynı kasabamızda başka bir okula başlayacağını öğrendim ve ikna etmek için bir son şansım olabileceğini düşünmüştüm. 

    Gel zaman git zaman lise başladı. Bir kaç tanıdıktan kız hakkında bilgiler gelmeye başladı kasabayı terk etmiş diye. Duyduklarıma inanamadım. 

    Kızın yaşadığı evi biliyodum bizim eski okula yakın. Bir gün sonra direk evinin kapısına gittim. Çıktım 3. kata zili çaldırıyom kimse yok. Yarım saat kadar aralıklı olarak hep çaldım açan yok. Sonra öğtendim ki daireyi satıp annesiyle bize yakın bir kasabaya taşınmışlar (kızın babası yoktu, bende öyle). 

    Okuldaki eski öğretmenlerimden hangi okula yazıldığını öğrendim. O kadar çok sevmiştim ki. Yemek yerken kıvrılıp bebek gibi sessizce titreyerek içim içim ağlardım. Can evim topaç gibi olurdu. Bunlar çok saf çok masumane duygulardı. İçim eriyordu, yemekler zehir, gözlerim sel olurdu. 

    Bindim otobüse okulu buldum. Güvenlikçilere ve nerdeyse tüm personele sordum ama böyle bir öğrenci yok dediler. Yani yalan değildi gerçek. Onun için her şeyi yapmaya aklıma koymuştum. İnsan dahi öldürebilirdim mutlu olması için ama olmadı işte. Onu sonsuza dek kaybetmiştim ve sonra da kendi benliğimi. 

    Yıllarca hiç bir ize rastlayamadım. Beklide ölmüş olabilir kim bilir ama umarım iyidir ve onu sevecek birileri vardır. Çok tatlı, kibar ve zeki bir insan canlısıydı. 


    Şu an genel anlamda mutluyum ama keşke o yaşadığım acıları da unutabilseydim diyorum. Çok denedim, çok uğraştım ama olmuyor işte. 

    Onu en son 2002'de görmüştüm. Netten bir ara baya araştırdım ama hiç bir iz bulamadım, ölü mü diri mi belli değil. Ölmüş olduğunu bilsem gidip mezarını ziyaret ederdim. O derece çok sevmiştim, annemden, hatta kendi canımdan bile. 

    Artık eskisi kadar (delilercesine) sevmesem de o kız kalbimde sonsuza dek bir dost olarak yer edinmiştir. Kim bilir dünya küçük, belikde bir gün yine yollarımız kesişir ve oturup dostça bunları konuşuruz. Onu bir zamanlar nasıl sevdiğimi anlatırım gülüp geçeriz ama aramızda asla bir şey gerçekleşmez çunkü artık bunu kaldıracak kapasitede değilim. 100'lerce kez "ölüp dirildim" ben bir daha ölemem. Yıllar boyu yaşayan bir ölü olmanın yorgunluğunu atıyorum ve şu an kafam daha rahat. 

    Şu sözümü sakın unutmayın, ölene kadar hep öğreniyoruz hep olgunlaşıyoruz fakat genel karakter çizgimiz asla ama ASLA değişmiyor.


    Konu linki

    https://forum.donanimhaber.com/kadinlar-gercek-ask-acisi-ceken-bir-erkegi-neden-anlayamaz-ve-neden-hep-erkekler-magdur-gercekler--145952126



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quantum Limit -- 6 Şubat 2021; 12:55:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Giderim limit çözerim daha iyi. Yıl 2021 aşka inanan mı var.


    Not: erkeğim. İkinci üniversitemi okuyorum. belki evlenirim belki evlenmem kader kısmet.

  • Üstte detaylıca belirttim, YAŞAMAYAN BİLMEZ ve herkes aşık olamaz. Aşık olmak herkese göre değil ve buna siz dahil değilsiniz. Ayrıca aşıkta mantık olmaz, bu içgüdüsel bir davranıştır, sahiplenme güdüsü.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dsaewq

    Kızla evli değilsin, sevgili değilsin 13 sene boyunca hala onu seviyorsan eziksin. Muhtemelen etrafındaki tek kız oydu o yüzden ona aşık oldun. Başka kızlarla birlikte olup mutlu olmak varken seni sevmeyen, seni reddeden birisine bunca sene boyunca aşık olmak nedir ? Etrafında birkaç güzel kız olsa takıldığın o kızı çoktan unuturdun. O yüzden senin yasağının aşk değil yoksunluk aslında

    Alıntıları Göster
    Bu da bir fikirdir saygı duyarım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.