Şimdi Ara

BluTV'ye S Sport kanalları eklendi: Premier Lig, Bundesliga, F1, NBA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
2
Favori
4.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • On numara

  • Ek paket yapan TurksatKablo, duy gelişmeleri

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • harika haber az daha ssport yıllık üyelik alıcaktım böylece gerek kalmadı.

  • faseww F kullanıcısına yanıt

    Hocam kredi kartına taksitle 12.5'a geliyor aylık zam olsa bile 15 olur bence çok iyi.

    BluTV'ye S Sport kanalları eklendi: Premier Lig, Bundesliga, F1, NBA
  • blu tv üyeliğimi sonlandırmıştım, yakında açacağım sanırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3-4-3 -- 6 Şubat 2021; 15:47:54 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hakikidaredevil

    Gayet kaliteli yapımlar var hocam sıfır bir izlemek falan sizin zevksizliğiniz diye yorumladım :d

    Katılmakla birlike,


    Yarım kalan aşklar, saygı gibi diziler türkiyenin çok üstünde yapımlar var. 01 izlemekte ne bileyim.. çukur izle aynı şey?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bucephalas

    Katılmakla birlike,


    Yarım kalan aşklar, saygı gibi diziler türkiyenin çok üstünde yapımlar var. 01 izlemekte ne bileyim.. çukur izle aynı şey?



    Alıntıları Göster

    yarım kalan aşklar konusu sıradan olan bir dizi. sadece türkçe içerik olması nedeniyle çok ilgi çekici olmuş başka bir numarası yok. burak deniz'in oyunculuğu ve genel olarak başrol kız dışındaki herkesin oyunucluğu çok iyi. finali zaten bence çok kötü. bütün blu tv dizileri aynı kaderi paylaşıyor zaten.


    yk aşklar dizisi yabancı dizi olsaydı açıkçası açıp izlemezdim bile. bu dizinin atası olabilecek good place var mesela. izlenecekse o izlenir. birbirlerinden farklı işler tabii ama ölüm, ölüm sonrası yaşanan olaylar olarak bakacaksak benzerler.


    ayrıca sıfır bir çukur ayarında bir dizi değil kesinlikle. çok daha kaliteli bir iş. keko dizisi denebilir ama olayı bu zaten. dizi keko öyküsünü anlatıyor. dizide oynayan karakterler gerçek hayatın içinden insanlar. neredeyse hiçbiri oyuncu değil. gerçekte de kriminal tipler olmaktan son anda kurtulmuş birçoğu. bu sebepten de çok gerçekçi bir iş olmuş o yüzden yer yer komik, gülünç hataları olsa da genel olarak daha kaliteli bir iş. seyirciyi aptal yerine koyan sahneler çok az.


    yk aşklar tr'nin üzerindeyse bu dizide kesinlikle tr'nin üzerinde emin olabilirsiniz. tekerleğin içinde dönerek ateş etme sahneleri yok. çok daha gerçekçi çatışma sahneleri bulunuyor. show tv dizileri gibi aynı mahalleler, aynı platoların olduğu aynı fabrikadan çıkmış bir dizi değil. az bölümü 40 dakika süresi ile öne çıkan bir yapım.


    elbette bizler de got, vikings, mad men, black sails, bordwalk empire, brba, succession, sopranos gibi dizileri izliyor ve zaten bu dizilerin hiçbir türk dizisi ile kıyaslanamayacak derecede kaliteli, özgün, yaratıcı ve über içerikler olduğunu biliyoruz ve bir sıralama yapacak olursam ilk 10'u geçtim ilk 50'ye bile bir tane türk dizisi koymam fakat burada "ıyğğ o neğ ya çükür gibi" yorumlar biraz bana fazla "beyaz yaka iticiliği ve ön yargısı" gibi geliyor. türü sevmemiş olabilirsiniz, diziyi sevmemiş olabilirsiniz fakat farklı ve özgün türk yapımı dizi diyorsanız ve gerçekten samimiyseniz bu dizinin de onlardan biri olduğunu biliyor olmanız lazım. ön yargılı konuştuğunuz çok belli. bunu da hoş karşılıyorum. yapacak bir şey yok.


    sağda solda godfather öven arkadaşlar konu sıfır bir vs. olunca "o ne yağ, suçu övüö. suça özendirö" falan derlre. halbuki godfather nedeniyle abd'de artan mafya sayısı, sıfır bir'in topluma yaptığı etkinin yanında kıyaslanamaz bile. bu iki içeriği kıyaslamak değil tabii ki amacım. sadece topluma etkileri açısından kıyasladım ve hangisinin toplumu daha kötü etkilediği açık. ikisi arasında kalite kaf dağı kadar kalite farkı var fakat sonuç olarak neden biri çok övülüyorken diğeri suça özendiriyor diye yeriliyor onu da anlamıyorum. (sizin mesajınızda böyle bir eleştiri yoktu fakat aklıma gelince ekledim bu tespiti de) halbuki ikisi de suça özendiyor (ki bence ikisi de bunu yapmıyor. sağlıklı bir insan bu iki içeriği izleyip ders alır. mafya olmaz.)


    işin özü insanlarda çakma bir enteleklüellik maskesi var. çoğu insan bugün çok övdüğü, yerlere göklere sığdıramadığı birçok içeriği sürü psikolojisi ile övüyor veya gömüyor. normal şartlarda godfather'ı zerre anlamayacak insanlar fanboy oluyorlar. "ne kadar güzel ağbi, süper falan diil mi yağni" falan diyorlar çünkü grubun dışında kalmamak, dışlanmamak ve geride kalmamak için yapılıyor bunlar. aynı şekilde de bazı içerikler sürü psikolojisi ile topluca gömülüyor bununda sebepleri birebir benzer. neyse yazacak çok şey var ama bu yazdıklarım da anlamak isteyen için çok yeterli zaten sıkıldım yazmaktan iyi günler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamandayolculuketmişadam -- 6 Şubat 2021; 19:54:29 >
  • @zamandayolculuketmişadam


    Boş konuşmuşsun herhalde gerginsin kardeşim. ilk cümleni okuyabildim en fazla birde bloklamışsın beni cevap vermiyim diye, alıntı yapamadım mesajını. Az dışarı çık rahatla.

  • .BUTTERS STOTCH. kullanıcısına yanıt
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .BUTTERS STOTCH.

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster

    Sakin ol 01 adana fanboi genç kardeşim, o dediğin lafları fazlasıyla iade ediyorum :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bucephalas

    @zamandayolculuketmişadam


    Boş konuşmuşsun herhalde gerginsin kardeşim. ilk cümleni okuyabildim en fazla birde bloklamışsın beni cevap vermiyim diye, alıntı yapamadım mesajını. Az dışarı çık rahatla.

    böyle bir cevap alacağımı bildiğim için bloklamıştım. ne diyim ki sen de haklısın. iyi geceler dilerim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamandayolculuketmişadam -- 6 Şubat 2021; 19:54:58 >
  • İyi de böyle saçma sapan şeyler yazarak insanlara cevap hakkı tanımazsan kim seni kaale alıcak? Bu yaptığın egoistlikten başka birşey değil. Benim bilgimi sorgulamak sana düşmedi; benim dediğim diziler türk standartlarının üstünde. Sen adına kanıp önyargıda bulunmuşsun, bir kaç youtube incelemesi izlersen bunun türünün kara mizah olduğunu, aşkla alakası olmadığını anlarsın. Mesajının %90 ı ayt konusunda, demekki ufak bir kardeşimizsin. Sana ipucu vermek gerekirse; 2005te ben burda o saydığın yapımları yorumlayarak, torrentten çekerek (çünkü o dönem dijital yoktu) izliyorduk :) bak ne güzel konuşabiliyoruz değil mi? Saygı görmek istiyorsan, saygı göstericeksin önce. Üniversite sınavında başarılar

  • Ssport Formula 1 in bir çok yarışını daha kendi kanallarından veremiyor ki Blu Tv den versin...

  • blutv kullansam mı


    daha önceden netflix kullandım. sanki daha da kötüleşti.


    tavsiye verin dostlar BluTV'ye S Sport kanalları eklendi: Premier Lig, Bundesliga, F1, NBA 

  • quote:

    Orijinalden alıntı: aniceman

    Ssport Formula 1 in bir çok yarışını daha kendi kanallarından veremiyor ki Blu Tv den versin...

    Ben F1 için almak istiyorum. Ssport benim bildiğim tüm F1 yarışlarını yayınlıyor. Bilmediğim bişey mi var ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BalkanGöçmeniBirBey kullanıcısına yanıt

    Blutv 1-2 sene evvel yaramazdı ama bu aralar içeriği fena değil. Amazon’dan daha zengin. Amazonda izlenmesi gerek 3-5 diziyi izledikten sonra ömrü bitiyor ve yeni bir şey eklenmiyor. Netflix desen yıllardır kullanıyoruz da dizi olarak baydı artık.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuwanda87 -- 7 Şubat 2021; 23:0:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Efsanelerölmezunutmayın E kullanıcısına yanıt

    s sport normal kanallarında vermediği zaman formula 1’i paralı olan plus uygulamasında verdi. İlavetende Tivibu spor da verdi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nuwanda87 kullanıcısına yanıt

    1-2 sene önce blu tv ye kim bu kadar para veriyor ki dedim. galiba bu son 4 aydır içerikleri zenginliştirdi.


    netflix den baydık artık sanki...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Efsanelerölmezunutmayın

    Ben F1 için almak istiyorum. Ssport benim bildiğim tüm F1 yarışlarını yayınlıyor. Bilmediğim bişey mi var ?



    Alıntıları Göster

    Eğer sadece F1 için ise, ben olsam peşinen almam. Çünkü, ssport 1 ve ssport 2 en azından ilk yarışlarda yarışları yayınlasa da maç yayınlarına çatan saatlerde önceliği hep maç yayınları olmuştur.


    Çözüm olarak da atıyorum yarış D-Smart 82. kanalda, Tivibu'da Sport 4 kanalında, TV+ Ekstra'da ve Vodafone TV 15. kanalda yayınlanacak şeklinde son dakika duyuru geçiyorlar.


    Google da motorsport tr f1 (yarış adı) gp si hangi kanaldan yayınlanacak şeklinde arama yaparsanız muhtemelen dediğimi daha iyi anlayacaksınız.


    Not: Ha blutv ye sonradan ssport 1 ve ssport 2 dışında başka kanal ya da kanallar eklenir o zaman durum değişebilir ama kaç yıldır düzelmeyen sorun bu...

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.