Şimdi Ara

Dikkat! Pert Olan Eski Aracım Sahibinden'de! 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
3.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2020 Haziran ayında Pert olan aracıma ilan açarak 2 parça değişen demiş arkadaş fakat kazın ayağı öyle değil, potansiyel dolandırılma tehlikesine karşı uyarıda bulunmak istedim .


    Arac pert olmadan onceki kazadan önce perde hava yastıkları açmıştı. Motor ömrünü tamamlamak üzere üflüyor idi en son , direksiyon kutusu arızalı vs.vs


    Araç Plakası: 59 ADL 835

    59ADL835

    İlan Linki : https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-temiz-audi-a4-901082816/detay


    Dikkat! Pert Olan Eski Aracım Sahibinden'de! 2
    Dikkat! Pert Olan Eski Aracım Sahibinden'de! 2
    Dikkat! Pert Olan Eski Aracım Sahibinden'de! 2
    Dikkat! Pert Olan Eski Aracım Sahibinden'de! 2
    Dikkat! Pert Olan Eski Aracım Sahibinden'de! 2
    Dikkat! Pert Olan Eski Aracım Sahibinden'de! 2
    Dikkat! Pert Olan Eski Aracım Sahibinden'de! 2







  • bu aralar ne kadar çok ifşa çıkıyor böyle, satıcı arkadaş büyük ihtimal kopartacı

  • quote:

    Orijinalden alıntı: zotacing

    Bu mesaj silindi.

    Hocam araç satılabilir fakat alıcıyı kandırmamak gerek sonuçda, sigorta şişirmesi falan yazması artı 2 KEZ ağır hasarlı aracı normal fiyatına satmaya çalışması görünce konuyu açayım dedim.

  • araba tamirden değil fabrikadan çıkma gibi olmuş, iyi ustalık yapılmış. arabadan çok anlamayan kolay aldanır. ahlaksızlık diz boyu. Dikkat! Pert Olan Eski Aracım Sahibinden'de! 2 

  • quote:

    Orijinalden alıntı: zotacing

    Bu mesaj silindi.

    Ben forumda yalanciligi savunan gormedim. Neden boyle dusundun ki?


    Evet yandas var, muhalefet var, fanboy var, marka fanitigi var cikipta yalanciligi savunacak bence yok. Ha troll falan vardir tabi geyik olsun diye yazan o olabilir.

  • Pardon da sıçayım sizin sigorta şişirmenize, ulan herkes aynı şeyi yazıyor. Sigorta şişirmesi diye, adamlar da salaktı her şeyi şişirip aracı perte çıkarıyor. Kim uydurdu bu yalanı, hadi uydurdu buna inananlar kimdir, kafası çalışmaz mı?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: deserthawk

    Pardon da sıçayım sizin sigorta şişirmenize, ulan herkes aynı şeyi yazıyor. Sigorta şişirmesi diye, adamlar da salaktı her şeyi şişirip aracı perte çıkarıyor. Kim uydurdu bu yalanı, hadi uydurdu buna inananlar kimdir, kafası çalışmaz mı?

    Ben de anlamıyorum bunu, 3,5 yıl önce fiesta bir aracım vardı, neyse ufak bir kazaya karıştık, kaput düzeltilip boyanacaktı. Özel bir servise götürdüm 1.000 - 1.200 tutar dedi, kaskodan eksper geldi 800 TL onarım fiyatı verdi ve servis o fiyata onardı.


    Ha ne olur aracı yetkili servisinde yaptırırsın, yetkili servis düzeltilecek çoğu parçayı yenisiyle değiştirir belki o zaman rakam büyür ama bu da zaten sigorta şişirmesine girmiyor.

  • konuya onursal galericimiz atrixx'i alalım. Dikkat! Pert Olan Eski Aracım Sahibinden'de! 2 

    kesin bu arkadaşı da savunacak bir şeyler bulur.

  • şimdi yazacaklarımı yanlış anlamayın:


    aslında satıcı dürüst olsa, bu fotoğrafları paylaşsa, airbaglerin patlak olduğunu söyleyip ilana koysa, bence bu arabada ağır bir kaza yok. bu haliyle binilebilir. şasede, ön arka tekerlerde taşıyıcılarda bir şey yok. ama bu fiyata olmaz. 50 bin liraya alınır binilir.

  • Ben satıcı arkadaşa fazla kızamadım.Çoğu şeyi yazmış kendi topladığını bile söylemiş.Bu tip araba alacak kişi zaten şişirme hasar kaydının ne anlama geldiğini bilir.Patlayan hava yastıklarınıda tabir etmişse bu araba güvenle binilir.İyi toplamış.


    Tek sıkıntı fazla para istemesi.. O fiyata ondan alan kişi ebbedi satamaz 70 bin liraya..

  • Sigorta şişermesi yazıyorsa ilanı kapatır, söver geçerim. Sitenin yerinde olsam bu ilanları yayınlamaya izin vermezdim

  • Sigorta şişirmesi olayını Sami Tarcan canlı yayında açıkladı.

    48. Dakikadan itibaren izleyebilirsiniz.

    https://www.youtube.com/watch?v=co0-Jvh63mU&feature=youtu.be
  • Hasar kaydı sorgulanırken 10 liraya yakın para almasını biliyorlar ama perte çıkan yada hasar durumu olduğundaki resimleri sorgulayanın görebileceği bir uygulama yapmasını bilmezler 🤬
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deserthawk

    Pardon da sıçayım sizin sigorta şişirmenize, ulan herkes aynı şeyi yazıyor. Sigorta şişirmesi diye, adamlar da salaktı her şeyi şişirip aracı perte çıkarıyor. Kim uydurdu bu yalanı, hadi uydurdu buna inananlar kimdir, kafası çalışmaz mı?

    Hocam aslında var böyle bir şey. Yetkili servis orijinal parçalarla değişim yaparken, muşamba gibi olmuş kaputu değiştirirken sanayide basıyorlar macunu kaportaya, airbagi de yalandan tamir edip çıkmalarla üç beş bir şey uyduruyorlar, hooop yetkili servisin yarısına düşüyor fiyat. Bizim saflar da seviniyor ne güzel yarısına düştü fiyat diye.


    Piyasasına baktım, malum sitede pertleri 70-75 bandında satılırken orijinalleri 90-95 bandından gidiyor. İlandaki araç da neredeyse hasarsız fiyatına satılıyor. Bunu savunanlar diyorlar ya "Ne yapalım, çöpe mi atalım?" Zaten kimse çöpe atın demiyor ama sen pert kayıtlı bir aracı hatasız fiyatına satarsan ve araç hatasız dersen sopayı hak ediyorsun demektir. Eğer direnç atma vs gibi oyunlara girmeyip orijinal parçalarla değişilmişse, şase ve podyalarda işlem yoksa alınır binilir.





  • BayGlock kullanıcısına yanıt
    Hocam satıcı arkadaşı ilanı yeni koyduğunda bizzat kendim aradım dedigi şey araçta 400 tl hasar kaydı var sorgulama yaptıktan sonra ben bilmiyordum arac tanıdığım kişisinin vs vs gibi şeyler söyledi ve ilk söylediğini araci bizzat kendim yaptırdım ufak tefek düzeltme boyaları var demişti sonuç bu konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim bu işlerde pek tecrübeli degilim burda görmem bana cok faydalı oldu...
  • yaşoo Y kullanıcısına yanıt

    İyide pek bişey gözükmüyor resimlerde pert nasıl yapmışlar? Sigortadan para almak için mi ?

  • O kadar işten anlamayan insanlar birikmiş yorum yapıyor çok üzücü. 1cisi artık pert diye birşey yok kalktı bu tabir hasar kayıtlı yada ağır hasar kayıtlı yazıyor. İkincisi bu araçlar belirli bir yüzdelik bedeli geçince sigortada , sigortanın kurallarına göre yapılmayacak ihale de bu hali ile satılıyor. Eskperin on raporuna göre şu gördüğümüz panellerin hepsi yetkili servis bazında değişime müsaittir ve ona göre ön rapor hazirlanir. Sigortadan alan adam bunları değişim yerine teknik olarak onarımı mümkünse elbette onarım yaptırır. İlk satan arkadaş sigorta sana baya bedeli düşük verdiki sovtaji düşük kaldığı için bir kuyruk acın olmuş ki burda havadan yargı dağıtıyorsun.
    Diğer konuya gelince bugün şahinler 50 binden satılıyor bu audi adam istediği ücrete satar mal onun isteyen alır istemeyen almaz. Bence gayet te iyi toplanmış. Saselerde dingilde yani taşıyıcı da sıkıntı yoksa. Motorda bir sorun yoksa. Tavanda boya yoksa gayet makul değerler. Hadi arabadan anlıyorsunuz hadi piyasadan da anladınız ama biraz teknik bilgileri de öğrenin de öyle yorum yapın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brcgnrkrgc -- 5 Şubat 2021; 22:19:31 >




  • Bu araç kazalı olsa ne olmasa ne. 17 yaşında. Feleğin çemberini bitirmiş okey dönüyor. Çıkar alsatçının teki şimdi derki 2021 egeaya para verene kadar bunu alabilirim üzerine para kalır diye.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.