Şimdi Ara

Kablonet Upload Yavaşlaması (Twitch 21-23 arası)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,




    Kablonet kullanıcısıyım. 10 Mbit upload hızım var. Twitch yayını yaparken upload hızları ile ilgili 3-4 ayda bir problem yaşıyorum. Genelde 3-5 gün sürüyordu fakat bu sefer neredeyse 10 gündür akşam 21-23 arası bağlantı hızı 1 mbit ve altı hızlara kadar düşüyor. Öncesinde veya sonrasında olması gerektiği gibi değerler alıyorum. 




    Kablonetii aradım problem yok diyorlar.


    Modem firmasını aradım. Problem yok diyorlar. cbw-383z4 modem kullanıcısıyım ve bilgisayara kablo ile bağlı. 


    Speedtest yapıyorum. Yurtdışı serverlar dahil bağlanıyorum. Nadir 7.5-8 Mbit değerler görsem de problem yaratacak değerler değil.


    Twitch serverlarını değiştiriyorum. Farklı ülkelere bağlanıyorum. Farklı farklı değerler almaya devam ediyorum. 21-23 arası 0-3 mbit arası dalgalanıyor. Saat 24 e doğru 3-6 mbit aralığına oturuyor sonrasında ise düzeliyor. 


    Modemi belki 10 yıldır kullanıyorum. Değiştirilmesini talep ettim. O tarafta da stok yok diyorlar. Yine de belli saatler arasında olduğu için o taraftada pek bir umudum yok.


    Bir keresinde aynı problemle karşılaştığımda ip değiştirerek sorunu çözmüştük. Şimdi ise her gün ip değiştiriyorum. Bir umut. Yine çözüm olmuyor.




    Twitch veya obs serverlarında problem olabilir mi diye düşüyorum. Araştırıyorum bu konuda da bir şey bulamadım. Yardımlarınızı bekliyorum. İşin içinden çıkabilmiş değilim.


    Teşekkürler.








  • Dostum aynı sorun bende de var. Biraz araştırınca bir çok kişinin aynı sorunu yaşadığını gördüm. Sorunun modemle alakası yok.

  • Bu sorun tüm ülkede var. Tek çare kablonetten kurtulmak

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.