Şimdi Ara

iPhone 12 Apple silikon kılıf

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hissiyatı çok hoşuma gittiği ve deri kılıfa nazaran daha hafif olduğu için tercih ettim ancak hem dokusu hem de içerdiği mıknatısın etkisiyle ne kadar metalik pislik varsa topluyor. Silikon da zaten tüyleri çeken bir malzeme. Sürekli arka yüzeyde topaklanma oluyor benim gibi hassas olanlar kesinlikle yaklaşmasın. Birde 2 haftalık olmasına rağmen kenarları soyulmaya başladı 2 senede ne hale gelir kim bilir.


    Görselde beyaz zerreleri görebilirsiniz sürekli bu halde. Silsenizde gitmiyor yer değiştiriyor. Gitse bile birkaç saate yine bu hale geliyor. Yazık Apple...

    iPhone 12 Apple silikon kılıf

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Apple kılıflarını pek beğenmiyorum çok daha iyi markalar var.Uag,mous, speck, bunların clear olan modelleri gayet iyi.

  • size katılıyorum ben de siyah renk olan silikon kılıfı iade işlemini başlatıcam yarın hepsiburada üzerinden. geri ödemesi yapılınca deri kılıf almayı düşünüyorum. özellikle cebe sokup çıkarırken kumaşa yapışması ve aşırı toz toplaması insanı çileden çıkarıyor. telefonu cepten cıkarmak zulum resmen.

  • Sakın bulaşmayın. Telefonun çerçevelerini kapatmıyor hemen ne kadar toz toprak varsa yapışıyor kılıfa. Hissiyatı da kötü fiyatı da çok pişman oldum şahsen. Çok daha iyi kılıflar eminim vardır.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.