Şimdi Ara

Okulların 1 Mart'ta Açılması Planlanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İlkokul, özel eğitim okulları, 8 ve 12. sınıflar için okullar 1 Mart'ta açılması için hazırlıklar yapılıyor. Köy okulları 15 Şubat'ta açılacak, ama vaka sayılarının artması durumunda tekrar yüz yüze eğitime ara verilmesi söz konusu. Sınavlar, lisede 1. dönem sınavları tamamlanmayanlar (ve karneler) hakkında henüz bir açıklama yapılmadı.


    https://www.trthaber.com/haber/gundem/cumhurbaskani-erdogan-koy-okullarinda-15-subatta-yuz-yuze-egitim-basliyor-552697.html




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bob The Sponge -- 1 Şubat 2021; 20:35:29 >







  • açıldığı gibi kapanacak. hani aşılar, daha doğru dürüst aşılama yapılmadı. öğrenci tayfasnın ve velilerinin yaş ortalama belli, çoğuna sıra gelmedi bile. o iş zor.

  • Okullar açılır, özel okullara, servislere filan kayıtlar yapılır, ekonomiye can verdikten 1 ay sonra tekrar kapatılır :D

  • Tembelliğe ve yatmaya alıştırılmış bir topluma hadi kalk çalış demek kolay ama eyleme geçirmek bu saatten sonra cokcok zor olacak. Teknoloji çağında, taş devrini yaşayan bir ulkenin kaybedecek 1 dk si yoktur. Eğitimin öncelik olmadığı bir ülkede adalet, ekonomik gelişmişlik, kültür, sanat ve insan haklarından bahsetmek abesle iştigaldir. Eğitimli insanın istenmediği bir ortamda da nelerin olduğunu gayet net görüyoruz günümüzde.
    Bu arada covidli hastanin sifirlanmasi muhtemelen 1-2 yılı bulacak, yatmaya alisanlara müjde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yasaklarla ilgili bir haber yokmu hala bıktık artık wela

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.