Şimdi Ara

Elon Musk, Clubhouse’da Kripto Paralar, Dogecoin ve Bitcoin Hakkında Konuştu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tesla ve SpaceX CEO’su ünlü girişimci Elon Musk, son zamanların popüler uygulaması Clubhouse’da Bitcoin ve kripto paralarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kendisine yöneltilen sorulara cevap veren Musk, Bitcoin konusunda geç kaldığını ama şu anda bir Bitcoin destekçisi olduğunu ifade etti.


    Twitter’da popüler altcoin Dogecoin (DOGE) ile attığı tweetler ile gündeme gelen Musk bu sefer de son günlerin popüler uygulaması Clubhouse’daki Bitcoin paylaşımları ile gündemde. Musk bu sefer de sosyal medyanın gündemine Bitcoin konusunda geç kaldığını ve Bitcoin destekçisi olduğunu söyleyerek girdi.


    Clubhouse’da Good Time adlı yayına katılan Musk, burada birçok konudan söz etti ve kendisine yöneltilen kripto para sorularına cevap verdi. Musk, şu ifadeleri kullandı:


    “Bu noktada Bitcoin’in iyi bir şey olduğunu düşünüyorum. Bitcoin’in destekçisiyim. Partiye geç kaldım ama bir destekçiyim. Bitcoin, geleneksel finans uzmanları tarafından geniş kabul görmenin eşiğinde.”


    Musk ayrıca Dogecoin (DOGE) hakkında da konuştu. Musk, “Çoğu zaman en ironik veya eğlenceli sonucun en olası sonuç olduğunu düşünüyorum. Ve benim için en eğlenceli sonuç Dogecoin’in küresel yeni dünya para birimi haline gelmesi olacaktır” ifadelerini kullandı.


    Kaynak: Kripto Para Haberleri




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.