Şimdi Ara

Raporlarına cevap alabilenler var mı gerçekten?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merak ediyorum bunu. Çünkü 7 aylık süreçte raporlarımdan sadece 1 ya da 2'si başarıyla sonuçlandı. Bu 7 aydır, rapor ettiğim kullanıcı sayısının haddi hesabı yok. Rahat 3 haneli sayılara ulaştı. Çok büyük çoğunluğu küfürden ve bu raporladıklarımın ceza almamasının bir açıklaması da yok. Kendi dediklerine göre cezalar otomatik veriliyor yapay zeka tarafından. Madem böyle, bu yapay zeka bozuk mu da açık açık edilmiş küfürleri saptayamıyor? Neredeyse her maç küfürden birilerini raporluyorum ama hiçbiri ceza almıyor. Ben küfür etmiyorum maçların %90'ında. Ama küfür ettiğim maçları da raporluyorum. Arkadaş bana da ban atın ama şunlara da atın. Ne yanlış rapor yolluyorum ne de gereksiz açıklama yazıyorum. Cidden neden bu kadar kötü destek anlayamıyorum.
    Dereceli girmiyorum uzun süredir rahat takılmak için ama küfürden kurtulmana imkan yok. Arkadaş normal oyun ya (gerçi aramda bile küfreden mallar var). İrelia'yı yeni almışım, karşıma olaf geliyor haliyle kötü oynuyorum. Jungle yardım da etmiyor. Daha sonra olaf bota gidiyor kill alıyor adam botta anneme küfrediyor. Bakıyorum 2 maç önce ireliayla kendisi feedlemiş. Ben bu adamı raporluyorum ama hiçbir şey olduğu yok. Başka bir maçta lb oynuyorum, lanede kata var karşımda. Benden bir şey çıkmayacağını anlayınca bota roam atıyor, zaten botun canı az, kovalamayayım şu lane'i iteyim diyorum. Adam daha nehire ayak basmadan soru işareti atıyorum, üstelik garanti olsun diye bottakilerin kafasına ünlem atıyorum, geri çekilmek için 10 - 15 saniyeleri var ama double veriyorlar. Sonra chat logda her şey yazmasına rağmen cait bana küfrediyor ss nerde diye. Şimdi bu gibi adamlar ban yemediği sürece oyunun nasıl iyi olmasını bekleyebilirsiniz? Artık /sustur all yapıyorum ama bu da çözüm değil. Büyük bir iletişimsizlik sorunu oluyor. Her türlü açık chatten daha iyi ama derecelide de olmaz böyle.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • Türkiye'de raporlar inanılmaz yanlış bir şekilde yapıldığı için, algoritmanın sağlıklı çalıştığını düşünmüyorum.

    Normalde sistem, küfür edenleri raporlamak için tasarlanmadı zaten. Toksik oyuncuları saptayıp bunları uzaklaştırmak için tasarlandı.

    Her sunucunun kendine özel "toksik" seviyesi var. Çan eğrisi gibi düşün, çan'a tutunamayanlar banlanıyor.

    Kaldı ki bizim çan eğrimizin zirve noktası da küfür edenlerle dolu olduğundan   Aşağıda kalanlar da, ban yemek için k*çını yırtanlar oluyor zaten.

    Üstüne bir de rapor sistemi, yanlış raporlardan dolayı düzgün bir bilgi elde edemediği için, bunları saptamakta zorlanıyor.

  • Cruella kullanıcısına yanıt
    Küfür etmek ne zamandan beri toksiklik sayılmıyor? Çan eğrisi olayı mantıklı ama yanlış bir uygulama olduğu gerçeğini de değiştirmiyor. Normal oyunda denediğim azirle kötü oynadığım için, afk kalan biri dışında diğer herkesin bana 40 dk boyunca hakaret etmesi nasıl ban sebebi olmaz? İlla birinin başkasının allahına küfretmesi mi lazım ban yemesi için?
    Benim sonuca ulaşan sadece 2 raporum var ve ikisi de raporladığım birçok oyuncudan daha az toksikti. Yanlış raporlama yapmıyorum. Kötü oynayan var diye gidip raporlamıyorum bilerek beslemeden. Sadece küfür etmişse küfürden raporluyorum. Küfür etmeden flame yapıyorsa onun 1 üstündekini işaretliyorum. Gereksiz açıklama yapmıyorum. Ne dedilerse onu yapıyorum ama yok maalesef, bir şey olmuyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çoğunluk olarak insanlar yanlış raporladığı için sistem sapıtıyor. Bireysel bir durum değil.


    Oyunun amacı, insanları terbiye etmek yerine kâr amacı güden bir şirket olduğunu düşünürsek, kafamızda bazı şeyleri daha iyi oturtabiliriz bence.


    Basit bir kıyaslamayla, Türkiye sunucusunda yapıp ban yemediğin hareketlerden, EUWest sunucusunda yapıp ceza alman çok daha yüksek.


    Aynı işi farklı ülkelerde yapıp, aynı refah seviyesine ulaşamamak gibi.





    Bir kaç yıl önce şöyle bir şey sunmuştum Riot'a. Her sunucuda - farklı oyun modunda oynayanlar, farklı dereceli sıralamasına sahip olanlar - belli gönüllü oyuncular seçip, onları kısa bir eğitim niteliğinde bir süreçten geçirip -rapor sebepleri nelerdir, kimler rapor edilmelidir vs.- bu oyuncuların raporları, daha öncelikli bir seviyeye taşınmalı. Bu oyuncular neyi raporlayıp raporlamayacağını bildikleri için, sistem bu oyuncuların yolladığı raporu çok daha iyi analiz edecek, ve ona göre yaptırımlar uygulanacak. %100 bir çözüm değil tabii ki ama, en azından, bu oyuncuların oyununa gelenler daha rahat tespit edilebilecek.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cruella -- 31 Ocak 2021; 18:34:3 >
  • Ben geçen report addim böle bişe yolladılar
    OkuL : Cehennem
    Ders : 40dk.Iskence
    Sira : Yatak
    Ders : Ninni
    Ogretmen : Öcü xD
    ...............Odev : TehLikeLi
    MaddeKitap : Boyama Defteri
    Tahta : Tuval
    Tenefus : Cennette Gezinti :)
    Zil : Cankurtaran Sesi :)
    Bahce : KardeLen YoLu
    Laboratuvar : KimyasaL PatLama Merkezi :D
    OgretmenLer Odasi : MayinLi BoLge :D
    Kopya : ILk Yardim merkezi
    SozLu : Korku DoLu DakikaLar :))
    Karne : SayisaL Loto :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son 20 oyunda 4 kere raporlanmışım ve 14 gün hesabım askıya alındı sistem çalışıyor

  • Toxic adi altinda banlar tamamen spam uzerine kurulu. Bir oyuncu 100 oyun boyunca sadece tek cumle ile millete sovse gene ban yemiyor. Ama 3 oyun boyunca chatde spam yapsa ve 3 oyun boyunca raporlansa ban yiyor. Chat loglarina eklenen toxic olmayan kelimeler bunun kaniti.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avukat arkadaşım var, SS alıp ticket atıyor, eğer perma atmazlarsa yasal işlem başlatmakla tehtid ediyor ve işe de yarıyor.

  • HAHAHAHAHAHA YİNE BANLANMIŞ HAKEDİYOSUN HAHAHAHAHAHAHAHAHA

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cruella

    HAHAHAHAHAHA YİNE BANLANMIŞ HAKEDİYOSUN HAHAHAHAHAHAHAHAHA

    Üzüleceksin ama hayır, maladin gittiğinden beridir lol bölümü sebebiyle 1 kere bile ban yemedim, son 3-4 yıldır yediğim banların istisnasız hepsi ülke gündeminden, ağla.

  • Ben oynadığım zamanlar normal oyunda her 3 maçta bir Allah’a kitaba küfreden veletleri nefret söyleminden reportladığım halde çok az geri dönüş alıyordum sonrada bıraktım zaten kaç aydır oynamıyorum.Tr serverında oynanacak oyun değil maymun dolu




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dxdiag36 -- 1 Mart 2021; 20:2:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün aldım, aklıma bu konu geldi
  • belki banlıyorlardır ama her raporun sonucunu bildirmiyorlardır.

  • Eu Westte oynuyorum. Geçen gün oyun içerisinde lüzumsuz yere aile bireylerime , aileme ve bana direk hakaret eden bir oyuncuyu ki tekrar soyliyjm lüzumsuz yere yaptı, feedlemedim şikayet ettim. 30 dakika sonra cozumlendigine dair mesaj ekranimda belirdi. Mesajlari uygunsuz bulunup ceza verildiğine dair. Ancak şikayet ederken içine bana ettigi hakaretleri yazdım. Açıklamadaki içerik ile oyun chati tuttuğu için hizlica ceza aldi.


    Diğer oyunlarda da şikayet ettiklerim var monkey doggy gibi seyler yaziyorlar, ancak onlar hafif oldugundan ciddiye alinmamis olabilir. Aileye hakaret ve direk nefret soylemi bariniyorsa affetmiyorlar. TR sunucusu için aynisini soyleyemem. Zaten her oyunda kufur girla gittiginden yani oyuncularin %50 si toksik ve kufurbaz oldugundan bir aksiyon almiyorlar. Ben de orada oynamiyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şahsen çok sinir olduğum birini 5-6 ticket ile banlatmıştım onun dışında tek ticket ile banlamıyorlar

  • Dora stratera Özsoy kanalında riot ofisini bastım diye bir video var. Video da doğru raporlamayi gösteriyor. O video TR servetinin izlemesi gereken bir video.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheSilentGhost-T

    Dora stratera Özsoy kanalında riot ofisini bastım diye bir video var. Video da doğru raporlamayi gösteriyor. O video TR servetinin izlemesi gereken bir video.

    Kendi kanalına yüklenmemiş videosu var mı ? Uygurlar ölsün diyen birine görüntülenme kazandırmak istemiyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jungian_Shadow

    Kendi kanalına yüklenmemiş videosu var mı ? Uygurlar ölsün diyen birine görüntülenme kazandırmak istemiyorum.



    Alıntıları Göster

    nasıl hocam? açıklar mısınız?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.