Şimdi Ara

AMAZON 120/35 TÜM ÜRÜNLER (kişiye özel & amazon satıcılı) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
12
Favori
22.687
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • xxlboy kullanıcısına yanıt

    aynı e-mail yazmışsın yukarıda o yüzden dedim.  

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Furbey40

    Hocam eşimin adına hesap açsam yine ban yer miyim? Doğal olarak adres aynı olacak.



    Alıntıları Göster

    tecrübeyle sabittir ki oluyor. ama hesabı kapatmıyor sadece ürün alımını yasaklıyor. mesela ayakkabı kategorisinden birçok ayakkabı aldınız artık limiti neye göre nasıl belirliyorlar orasını amazon biliyor ayakkabı alımını hem kendi hesabından hem de eşinin hesabından yasaklıyor. sipariş veriyorsun ancak sipariş iptal ediliyor ve bir mail geliyor bir hanenin ailenin ihtiyacından fazla vb aldınız amazon politikaları geregi bilmem ne diye buna göre sade ihtiyacınız dahilinde ürün alın. al satçıları amazon kucaklıyor ve bu da bence çok güzel bir uygulama.





  • Müşteri hizmetlerinden alınan bilgiye göre; yeni açılan üyeliklerde kampanyaların aktif olması için 1 hafta geçmesi gerekiyormuş.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: 4007

    Üstadım merhaba. Şimdi bir evde 6 kişiyiz. Telekomun neti var. Şİmdi 6 kişi de telefona indirip alışveriş yapsa (kesinlikle bu kupon için demiyorum) sonuçta adres ve ip aynı olduğu için problem olmaz mı ?


    @ViLLazZo

    amazon.tr açıldığından beri babamın ve benim hesap aynı ip ile kullanıyoruz sorun olmadı. Chat zamanında sormuştum. Bir hesaba birden çok ( farklı isimlerde ) kart eklerseniz sorun olabilir demişti.

  • Üstat bence kendileri de bilmiyor. Birisi diyor ki ip aynı sorun olur oto ban yersin. Diğeri diyor ki isimler farklı olursa aynı üyelikte sorun olmaz. Bir başkası diyor ki her ikisi de sakıncalı.  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazon.tr ve saçma sapan uygulamaları.Daha prime den bi halt göremedik. Ver ulan herkese işte zaten fakir ülkeyiz develüasyon olmuş vs vsvsv

  • MH'ya neden kod çalışmıyor diye sorulduğunda, kod limite ulaşmış ve kodu kullanabilmek için de kullanilacak hesabın en az 6 günlük olması lazım denildi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takipte kalalım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Madem amazon 1 den fazla hesap kullananı banlıyor, ozaman biri bana şunun mantığını söylesin; mobil uygulamada ayarlardan girip hesap değiştir özelliği ne alaka? Benim orda 3 tane hesabım var mesela süreklide o hesaptan diğerine geçiyorum bu özelliği amazon kendi eklemiş uygulamasına, madem yasak onu neden koyuyo?
    Buda aynı şekilde 2 3 hesap kullananın banlanma tezini doğrudan çürütüyor sanırım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • skynex S kullanıcısına yanıt

    Bu durum Türkiye ye has bir durumdur


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • skynex S kullanıcısına yanıt
    Bu durumu m.hizmetlerine sormak gerek ama aklima şu geliyor ola ki açılmış birden fazla hesabınız varsa birleştirin çünkü yasak manasi da cikarilabilir.
  • tolgahan22 kullanıcısına yanıt

    Üşenmedim girdim baktım hesapları değiştir bölümüne, şöyle bir açıklama metni var ;


    Not: Herkese açık olan veya tanımadığınız kişiler tarafından kullanılan cihazlara Amazon hesabınızı eklemeyin. Cihaza erişimi olan herkes Amazon hesaplarınıza da erişebilir. Mobil uygulamanıza eklediğiniz herhangi bir yeni Amazon hesabı, cihazdaki fotoğraflarınız veya dil tercihleriniz gibi uygulama izinlerini otomatik olarak devralır. Bir Amazon hesabındaki uygulama ayarları değiştirildiğinde bu değişiklik tüm Amazon hesapları için geçerli olur.

    -----

    Açıklamalarında "Amazon hesaplarınıza" şeklinde geçiyor söz, Amazon hesabınızda demiyor, öyle olsa hesabınızda der ve birleştirin şeklinde uyarı geçerlerdi, benim anladığım Amazon 1 kişiye 1den fazla hesap açmasına müsade ediyor hatta hesaplar arası hızlı geçiş yapılsın diye böyle bir özellik koymuşlar uygulamaya


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 6 hesabım var .ikisini sık kullanıyorum.diğerlerini kod falan verdiği zaman kullanıyorum.bu zamana kadar sorun olmadı

  • Kod hala geçerli mi acaba?


    Daha önce hesabımızla alışveriş yaptıysak olmuyor mu?

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.