Şimdi Ara

Sizce anti-depresan kullanmaya devam etmeli miyim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar ben 1 yıldır düzenli olarak anti-depresan kullanmıyorum. Geçen sene laroxyl ve dideral,ondan önce de ,7 sene önce prozac sonra da lustral gibi ilaçlar kullandım. Hepsini ayrı doktorlar verdi. İlk önce prozacı sosyal fobi yüzünden verdiler,bir işe yaramadı doğrusu. Sonra lustral kullandım ,faydası oldu çünkü çok kötü hissediyordum. En son da geçen sene laroxyl ve dideral kullandım.


    Bu aralar okul uzaktan olunca bünyem tamamen bozuldu. Geceleri bazen uyuyamıyorum,uyumak istemiyorum. Sınav döneminde acayip stres yaşıyorum,hiç bu kadar stres yaptığımı hatırlamıyorum. Sınavlarda çok fazla dikkatsizlik yapıyorum,ellerim titriyor. Çok çabuk sinirleniyorum,bu sene 2 eşyayı kırdım sinirden. (Çok ciddi eşyalar değil.)


    Özellikle siyasi konularda da çok radikal oldum nedense. Bazı şeylere hiç katlanamıyorum. Bu da ülkenin siyasi havasından olsa gerek.








  • Buraya 9 yaşında çocukta giriyor 60 yaşında adamda. kimisi mühendis kimisi belediyede çalışıyor kimisi başka bi yerde. Sana kim bilir kim doktorculuk oynayıp cevap verecek.

    Gözünüzü seveyim sağlıkla ilgili özellikle ilaç kullanma konusunda doktorunuz harici kimseye soru sormayın.

  • VolcanoPower kullanıcısına yanıt

    Hocam reçetesiz verilmiyor doktora sormadan almam. İnsanlar ne düşünüyor diye sormak istedim o yüzden konu dışı özelde açtım.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.