Şimdi Ara

İphone 12 ,Samsung S20/S21 , Huawei P40 Pro, Xiaomi Mi 10, Oppo Reno 3 Pro ( Hangisini alayım? )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selamın aleykum, Konuyu doğru yere mi açıyorum bilmiyorum yanlız kafam çok karışık. 1 hafta 10 gündür telefon araştırıyorum, video incelemeler karşılaştırmalar falan derken izledikçe daha çok karıştı. İşin kötü tarafı mükemmel telefon yok. Bir tanesinde bi özellik iyi iken öbüründe başka bi iözellik yok. Hepsi kendine göre farklı bir yönden daha iyi. Ama ne yazık ki benim için ifade ettikleri şey aynı : Bu kadar para vereceksem 4 sene beni götürmeli. Çünkü şu anda SAMSUNG S9 kullanıyorum 2 buçuk senede gitti telefon ne şarjı dayanıyor ne de işlemci ömrü kaldı. Biri arıyor arayanı görmüyorum falan çok değişik şeyler olmaya başladı.


    https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/407688-413329-415585-425899/xiaomi-mi-10_huawei-p40-pro_samsung-galaxy-s20_oppo-reno-3-pro/


    Ben ne yapayım bana bir fikir verin lütfen !? 1 hafta 10 gün içerisinde almayı düşünüyorum, siz olsaydınız ne yapardınız ?








  • Batarya sana 2.5 sene dayanmışsa çok bile gitmiş. Ben bir buçuk seneden sonra hissetmeye başlıyorum bataryanın öldüğünü, hatta bariz bitiyor pilin işi. 4 sene kullanacaksın da batarya dayanacak, zor iş o. Iphone'da batarya idare etsin diye işlemciyi yavaşlattılar, davalık oldular.


    Tavsiyem cihazın pilini değiştirip temizinden bir sıfırlamanız. S9 iş görmeyecek cihaz değil. Arayanı görememe vs. yazılımsal sorunlar, sıfırlama ile düzelir muhtemelen. Sıfırlayın, gereksiz Samsung yazılımlarını falan temizleyin içinden, kullanın.


    Ben Galaxy S21 kullanıyorum ama ille de alacaksanız Xiaomi Mi 10t iş görür ya da belleği ileride yetmeyebilir derseniz Mi10T Pro.

  • Çinlilerden uzak durun. s20 bu seride eski. Onu da eleyin. Düz s21 ise fiyatını hak eden premium bir cihaz değil onu da eleyin. iOS rahatsız etmeyecekse ve iPhone 12 mini değilse hiç düşünmeden 10bin TL üzerinde iPhone 12 doğru tercih olacaktır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • S21 ve İphone 12 arasında seçim yapın derim.

  • Yoğun Android özelliklerinin kullanımı yoksa Apple Iphone'lara daha fazla destek veriyor. Ama Android'lerde de iyi bir amiral gemisi uzun süre iş görür. Huawei'nin Google sorunları var biraz, tavsiye etmek istemiyorum pek. Xiaomi Mi 10 biraz boş bir cihaz artık, Mi10T Pro tercih edilebilir, fiyat olarak da iyi. S20 de işlemci sorunlu bir seri, S21 daha iyi bu konuda.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sis651 -- 7 Şubat 2021; 3:48:57 >
  • S10 plus kullanıcısı olarak s10 plus ya da iphone 12 derim. S20deki 990 işlemcisi verimsiz. Çin firmaları yazılımda p40 hariç zayıf. Burada seçimi ben p40 ya da iphone 12 tarafında kullanırım ki 12 mükemmel bence. Ama apple cok bilgi erişimi istiyor donunuzdaki seri kodunuza kadar alırlar o derece. P40 da Çin hükümetine data sızdırma var mı bilemem zira p3o a kadar bu durum huawei için tam geçerli değildi ama p40 da xiaomi deki gibi olursa alınmamalı. Xiaomi yazılımda güncelleme buglarıyla bezdirir, huawei deseniz market apk kurma app gallery vs ama avantajlı tarafları da var google olmayan telefon pil konusunda daha iyi. Data olayını ve şarj adaptörünü saymazsak 12> p40> mi10t>s20

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 bin üstü alınacaksa kesinlikle iPhone
  • Bu seviyelere çıktıktan sonra iphone 12 iyi bir tercih olur. 5nm işlemci, ekran teknolojisi, 5g, kamera özellikleri açısından iy bir paket sunuyor 12.
    Ama bu kadar çıkamam diyorsanız ve android 10 olmasa da olur diyorsanız huawei de iyi bir seçenektir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.