Şimdi Ara

ILL - Dehşet bir Korku - Gerilim Oyunu Geliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Forumda konusu yok sanırım. CLOUT games tarafından geliştirilen oyunun tanıtım fragmanını izledim az önce, dehşete düştüm, bu kadar gerçekçi fizik ve animasyon olabilir mi ? Çok korkunç bir durum. Oyun hakkında çok fazla bir bilgi yok, sanırım proje yarıda durmuş ama sonra devam etmişler bu yıl içinde çıkacağı söyleniyor









  • Hiç çıkmayacak oyunların fragmanı gibi olmuş. Şöyle çıkarsa baya iyi olur ama hiç sanmıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana bu şekilde çıkacak gibi gelmiyor.

    umarım yanılırım.

  • Anında Eight Days'i akla getiriyor. Sony'nin oyun dünyasına hiç utanmadan attığı yalan gibi. Crosshairi koy, ammo hud'unu koy, yapıştır CGI'yi ekrana. Böyle gelmez bu oyun. Yapılamaz diye demiyorum yapılır ama böyle gelemez neden? Oynanış mekaniği. O shotgun sahnesi çok güzel gerçekçi ama ben gameplay değilim diye bağırıyor. Bir oyun öyle oynanamaz zaten keyifli olmaz sarhoş gibi sallana sallana bir süre sonra içiniz bulanır. Ha gelirse de 3 saatlik tech demo tadında bir şey gelir. Böyle adı sanı duyulmamış eskiden yaptığı buna benzer işler olmamış yapımcılardan böyle videolara güvenmeyin. Koca koca yapımcılar yapamıyor bunlar nasıl yapsın videoda vaadettiklerini? Ufak bir indie de değil videoda gördüğümüz. Parçalanmanın partiküllerin fiziklerin çılgın attığı detaylar var. Capcom bile RE Village'de bu videonun yanına yaklaşamıyor ama adamlar 3-5 kişi böyle oyun yapacak güya ne hikmetse.


    Dikkat çekme amaçlı bol süslemeli bir duyuru olup bunun ekmeğini yiyerek kırpılmış bir survival crafting horrorumsu bir şey gelecek diyorum ben.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 23 Şubat 2021; 1:58:0 >




  • Dante kullanıcısına yanıt

    Haklı çıkma ihtimalin yüksek hocam.

  • Sabırsızlandım hocam. Çok güzel görünüyor.

  • bu oyun çıkarsa benim gözümü silksinler.

  • Yeni oynanış videosu yayınlandı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zack06 kullanıcısına yanıt

    Bu ne şimdi ya  

  • Mortal Shell’de baya hype olmuştum ama oyun çıkınca ne olduğu ortaya çıktı. Bu oyun da böyle olur. 3-5 kişi yapmış helal olsun denilir sonra unutulur gider.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Alıntı

    metni:
    Anında Eight Days'i akla getiriyor. Sony'nin oyun dünyasına hiç utanmadan attığı yalan gibi. Crosshairi koy, ammo hud'unu koy, yapıştır CGI'yi ekrana. Böyle gelmez bu oyun. Yapılamaz diye demiyorum yapılır ama böyle gelemez neden? Oynanış mekaniği. O shotgun sahnesi çok güzel gerçekçi ama ben gameplay değilim diye bağırıyor. Bir oyun öyle oynanamaz zaten keyifli olmaz sarhoş gibi sallana sallana bir süre sonra içiniz bulanır. Ha gelirse de 3 saatlik tech demo tadında bir şey gelir. Böyle adı sanı duyulmamış eskiden yaptığı buna benzer işler olmamış yapımcılardan böyle videolara güvenmeyin. Koca koca yapımcılar yapamıyor bunlar nasıl yapsın videoda vaadettiklerini? Ufak bir indie de değil videoda gördüğümüz. Parçalanmanın partiküllerin fiziklerin çılgın attığı detaylar var. Capcom bile RE Village'de bu videonun yanına yaklaşamıyor ama adamlar 3-5 kişi böyle oyun yapacak güya ne hikmetse.Dikkat çekme amaçlı bol süslemeli bir duyuru olup bunun ekmeğini yiyerek kırpılmış bir survival crafting horrorumsu bir şey gelecek diyorum ben.


    Selam arkadaşlar.  


    Oyun beklediğim gibi gerçek yüzünü göstererek patatese dönmüş. Ha Condemned'i epey çağrıştırıyor ben keyifle oynayacağım muhtemelen. Ama ilk videoya nazaran aynen beklediğim gibi patates olmuş.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 30 Aralık 2021; 21:13:23 >




  • Başrol abimiz sanırım Cyberpunk 2077'deki V karakteri. 

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.