Şimdi Ara

GramFree Kazanç Sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sizlere GramFree sisteminden bahsedeceğim. Günlük bir takım görevler yaparak para kazandıran sistem. Hesaplamaya bakıldığında günlük 15 dakika harcanarak 50-70 TL civarı bir kazanım yapmak mümkün. Birim olarak gram kullanılıyor ve içeride 500 gramınız olduğunda çekim yapabiliyorsunuz. 1 gram 3,43$ ediyor bu da 500 gramın, 1700 $ gibi bir rakama tekabul ettiği anlamına geliyor. İnternet başında sürekli vakit geçirenler için zengin olma fırsatı değil, akmasa da damlayan pasif gelir sayılabilecek bir sistemi var. Site biraz incelendiğinde her şey gayet yerli yerinde, çalışan bir sistem. Henüz yeni bir sistem olduğu için ve 500 gram a ulaşıp çekim yapmadığım için %100 güvenlidir çalışıyor diyemeyeceğim. Ancak parasını çeken bir çok kişi olduğunu gördüm. Günlük facebookta, instagramda harcanan vaktin daha azını bir kaç görev yaparak maddi kazanç olarak karşılığını alma fikri oldukça güzel. Sitedeki sistemde level aldıkça günlük gram kazanımınız artıyor. Referansınız ile kayıt olan her bir kişi için hesabınıza 3 gram ekleniyor.


    Refli Link:

    https://GramFree.cc/?r=14147710


    Refsiz Link:

    https://gramfree.cc/

     

    Kazanç yöntemleri


    Free Roll – Saatte bir kez basabiliyorsunuz ve sadece roll tuşuna basmanız yeterli. 1000 gram kazanma şansınız var. Bunu saatlik oynanabilen ücretsiz çekiliş olarak düşünün.

    Videos – Sponsorların veya sitenin kendi yüklediği videoları izleyerek gram kazanıyorsunuz. Video başlayınca sayaç çalışmaya başlıyor (60 sn) ve sayaç bitince kazandığınız gram hesabınıza ekleniyor.

    Smart contracts – 12 saatlik bonus gibi düşünebilirsiniz.

    Lottery – Bu da piyango bileti. Kazandığınız gramlarla bilet alıp çekilişe katılabiliyorsunuz ve çok yüksek rakamlar kazanabiliyorsunuz. (Bir ihtimal)


    GramFree gerçek mi değil mi bunu çekim yaptıktan sonra göreceğim.




  • Deneyelim bakalım


    https://GramFree.cc/?r=14165799 şu referansı şuraya park ediyim de gelen olur belki




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ouoo -- 29 Ocak 2021; 12:45:19 >
  • https://GramFree.cc/?r=15413277 referal link budur deneyelim bakalım

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.