Şimdi Ara

Ahşap masif panel masa yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 160x75 kayın ahşap masif panel kestirdim gerekli ahşap yağını aldım boyadım, buna masa iskeleti ve ayağı monte etmek kaldı birtek. Ikea dan alınma eski 120x60 masamın metal iskeleti ve ayaklarını monte etmeyi düşünüyorum masraf yapmamak adına.

    Sormak istediğim şey ahşap masa için vida yuvalarına dübel somun tarzı bir ürün çakmalımıyım yoksa direk masa iskeletini vidalasam olurmu ahşap panele?




  • Alıntı

    metni:
    Arkadaşlar bende bilgisayar masası olarak ahşap yemek masamda değişiklik yaptım ayaklarını keserek kısaltım çok güzel oldu masa için vida yuvalarına dübel somun tarzı bir ürün çakmalımıyım yoksa direk masa iskeletini vidalasam olurmuAhşap masif panel masa yapmak 



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirsari123 -- 14 Ekim 2022; 17:1:15 >
  • Perturbator kullanıcısına yanıt
    Merhaba bende benzer bir masa yapmaya calisiyorum. Paneli zimparalayip hemen rubio yağ sürdüm. Fakat panel egiliyor zamanla. Ters çeviriyorum, once düzleşiyor sonra tesmrs cevirdigim yonde eğiliyor. Siz benzer sorunla karsilastiniz mi

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kocerc K kullanıcısına yanıt

    Merhaba hocam, masif ahşapa direk 4 ayak takıp kullanırsanız belki dediğiniz şekilde eğilme yapıyor olabilir sonuçta ağır bir yapısı var.


    Ben yıllar önce ikea dan masa alıp kullanmıştım modeli galant, onu satmak yerine değerlendirme yoluna gittim. Onun masa iskeleti ve ayakları üzerine bu aldığım kayın ahşap masif paneli monteledim ve şuan da onu kullanıyorum, herhangi bir eğilme yapmadı çünkü masa altında metal iskelet var, dayanıklı ve sağlıklı bir görüntüsü var, uzun yıllar daha kullanırım.


    İkea galant' ın metal iskeleti dediğim ve kullandığım bu, görüntüyü yabancı bir siteden aldım;


    Ahşap masif panel masa yapmak




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.