Şimdi Ara

Turknet'in sınav öncesi bana verdiği sürpriz (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
263
Cevap
0
Favori
19.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
193 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hat değerleriniz ve snr değeriniz güzel, dsl ışığı sönmeden sadece internet ışığının sönmesi zaten dsl'den ziyade

    santral veya servis sağlayıcının altyapısıyla alakalı bir sorun. Bu bende de her gün olmasa da son zamanlarda özellikle akşamları ara ara olmaya başladı, arıza kaydı veriyorum kontrol edilene kadar kendiliğinden geliyor geri. Zaten ping değerleri de bazen fırlayabiliyor, eskiden çok iyiydi. Abone sayıları arttıkça artık internet hizmet kaliteleri düşmeye başladı gibi, altyapı donanımları mı yetersiz kalıyor bilemiyorum. Umarım kendilerine acilen çeki düzen verirler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turknetin sahibi eski bilgisayar muhendisi emekli olmus sirket acmis kendine. Sirketi devredecekmis zarar ediyormus, hisseleri halka arz etmis.

    Cocugu okutmus is guc sahibi yapmis bizden gecti diyor artik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya biliyorum yeri değilde, benim de bi yardıma ihtiyacım var, ttnet adsl İnternetim var son bir haftadır kendi kendine kopuyor gelirse 5-10 dkya geliyor yoksa saatlerce gelmiyor. Evde iki kişi üniversite okuyor tamda sınav haftaları.
    2 kere müşteri hizmetlerini aradım, birinde modem arayüzünden hızlı kurulum yaptırdı, diğeri de altyapı kopma yok sistemden güncelleme yaptık dedi, ikiside anlık çözümler oldu. Sıkıntı ne olabilir bilen birisi yardım edebilir mi?
    Yardımı olur açısından yeni bir pc ve 2 Android telefon katıldı ağa (daha önceden de 1 pc+2 telefon bağlanıyorduk) telefonda ünlem işareti çıkıyor 'bu ağda oturum açın' diye bi siteye yönlendiriyor.
  • Firmanin kronik sorunu gunde 2-3 kere sanki yeniden baslatiliyor gibi gider gelir internet hepte tam lazim oldugunda olur.

    Sorunmu var diye ulasmak icin sadece mesaj kabul ettiklerinden sorununuz en erken 2 gunde cevaplanir bakin cozulmez cevaplanir hattinizda herhangi bir kopma sorunu goremiyoruz ahahahahha

  • LexiLaRouche kullanıcısına yanıt

    Turk Telekom altyapıdan fiber bağlatıp iptal etmiştim ben. Orada kendileri modem veriyor, abonelik bitince geri veriyorsunuz. Ben orada sorun yaşadım.


    Kendi sattıkları modemin de yazılımı kısıtlı. Almasaydınız keşke.

  • Bende de aynı sorun daha kötü bir şekilde vardı, geceleri 5 dk'da bir internet gidiyordu, gün içinde ise ne zaman gideceği belli olmuyordu. Geçen sene vize ve finallere tamamen telefon interneti ile girdim. Yazın ilk fırsatta iss'mi değiştirdim. Sadece ders değil, film izlersin gider, rekabetçi oyun giremezsin çünkü aniden gider, para verirsin ama neye verdiğini bilmezsin çünkü sürekli gider..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adanavalısi -- 26 Ocak 2021; 10:16:35 >
  • Türknette ciddi sıkıntılar var. Kendi kendine internette kopmalar oluyordu. Statik ip alarak sorunu çözdüm. Tabi cepten fazla para çıkıyor ama en azından internet şuanda stabil çalışıyor.

  • Bende de o ara ara kesilmeler oluyordu. Özellikle geceleri oluyordu. Sabrettim,arıza kaydı oluşturdum defalarca veya mail olarak bana alt yapı çalışması olacak dediler kestiler vs. Yine de düzelmedi. BTK ya şikayette bulundum. Turknet bu değişmeyen tavrıyla daha ne kadar müşteri kaybedecek acaba merakla bekliyorum.

  • :D :D en çok bu yoruma güldüm sanırım :D

  • fbbergen F kullanıcısına yanıt

    Diğer modemim eskiydi. Bari iyisini alayım beni götürebildiği yere kadar götürsün dedim. Keşke demeseydim.

  • Başliga bakarmısın :)) sanki memlekette sadece turknetin interneti kopuyor, her interneti kesilen başlık açsın o zaman.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adorer -- 26 Ocak 2021; 14:20:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne güzel ki bu ülkede ?

  • vodafone,superonline kullandım şuanda kablonet kullanıyorum

    İstisnasız hepsinde acı çektim durduk yere giden veya 2-3kat yavaşlıyan internetden halada çekiyorum.
    İyi ki sınavlarım online değil 3gun-1hafta zaman veriyorlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 26 Ocak 2021; 14:25:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telekomdan kurtulup Türknete geçeyim diye düşünüyordum ben de, konuyu okuyana kadar. Napacagız şimdi ulan ya :))

  • quote:

    Orijinalden alıntı: LexiLaRouche

    Bende de o ara ara kesilmeler oluyordu. Özellikle geceleri oluyordu. Sabrettim,arıza kaydı oluşturdum defalarca veya mail olarak bana alt yapı çalışması olacak dediler kestiler vs. Yine de düzelmedi. BTK ya şikayette bulundum. Turknet bu değişmeyen tavrıyla daha ne kadar müşteri kaybedecek acaba merakla bekliyorum.

    Aynı şekilde, senelerdir Turknet müşterisiydim. Son adresimde sürekli kesilme oluyordu, hatta bir keresinde bakır hat bunlar arada bir kesilmesi normal diye bir açıklama bile yaptılar bana. En son çözemeyince sorun sizde parayla çözeriz dediler, iptal ettim. Artık çevremden de hiçkimse müşterisi olamaz.

  • ozz89 kullanıcısına yanıt

    Bu ay benim de ttnet taahhütüm bitiyor. Kampayanlarına bir bakayım dedim ve 3 tane var sadece. Hepsi de aç ağzını yum gözünü kampanyaları. Turknet'te acı çekerim yine de bu ş*refsizlere o kampanyalarla para kazandırtmam diye gazlandım şu an. Sonumuz hayrolsun.

  • ben de turknetliyim. son zamanlarda hemen hemen her gün internet kesintisi yaşıyordum. finaller gelmeden el atmak lazım dedim. sürekli arıza kayıtları ve nitekim olaya telekom el attı. başta telekomdan arayan biri eba falan var kesinti oluyor yoğunluk var yukardan bize de idare edin dediler falan böyle saçma şeyler dedi. sonra kapattırmadım arıza kaydını. diğer gün başka bi ekip geldi. ilk arayan istersen geleyim ama bişey yapamam demişti. her neyse bi ekip geldi kutuya baktılar orda denediler uçlarını falan temizlediler yenilediler. daha sonra başka bi porta geçirelim dediler. arkadaşların biri saha dolabına gitti. orda test ettiler uygun olana geçirdiler. hat değerleri düştü ama internette kesinti kopma vs hiç bir sıkıntı kalmadı. 10 gün falan açık kaldı modem bir kere kopma yaşanmadı. zaten telekom taraflı çalışmalarda önceden bilgilendirme yapılıyordu. bu sorun tamamen benim önceki porttan kaynaklıymış anlamış olduk. bence siz de başka bi porta geçiş talebinde bulunun. belki sizin için çözüm bu değildir ama denemekte fayda var





  • quote:

    Orijinalden alıntı: flyer_mig

    Turknetin sahibi eski bilgisayar muhendisi emekli olmus sirket acmis kendine. Sirketi devredecekmis zarar ediyormus, hisseleri halka arz etmis.

    Cocugu okutmus is guc sahibi yapmis bizden gecti diyor artik.

    Aynen hocam oğlu Maraş Sütçü İmam'dan mezun olmuş, iş bulamayınca babası dükkan açmış. Sizin dediğinize göre şimdi de kime satsak diye bakıyolar demek ki :D

  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    @TurkNetDestek Tekrar merhaba, Türk Telekom sorun sizde diyip olayı benim üstüme yıkıp gitti. Port değişimi talebinde bulundum ona da "Portta sorun olsa Türk Telekom zaten değiştirirdi" diye bir yanıt aldım. Sizin yerinize sorunun kaynağını bulmaya çalışırken bu talebimin TT'ye iletilmemesinin sebebi nedir? 5 yıldır hep 75+ hızlarda hiç sorun yaşamamış olmam ve aynı binada aynı kablolardan hizmet alan kişilerin sorun yaşamıyor olması iç tesisatın sağlam olduğunu gösteriyor bence. Başka ISSlere geçmeye teşvik mi etmeye çalışıyorsunuz?

  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.