Şimdi Ara

Kablonet CS:GO Ping Dışı Gecikme...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. İlginç bir sorunum var. 4-5 senedir kablonet kullanıyorum ve memnunum genel olarak. Şuan 100mbit olan tarifeyi kullanıyorum ve yeterli hızı da alıyorum. Ama CS:GO oynarken bir sorun dikkatimi çekti. Birine ateş ettiğimde kan belli bir gecikmeden sonra ortaya çıkıyor. Pingim olağan seviyelerde (65-100). İnternetteki bir kopmadan sonra telefonun internetiyle oyuna devam ederken bir sorun olduğunu anladım. Yıllardır oynadığım oyunda telefonla bağlanınca (daha yüksek ping olmasına rağmen) böyle bir gecikme yoktu. Arayıp arıza kaydı bıraksam ping sorunum yok. CGN havuzuna dahil olduğumdan ordan da çıktım ve sorun devam ediyor. Diğer kablonet kullanıcıları karşılaştırabilirler mi? Hem telefonun internetiyle hem kablonet internetinizle bağlanıp oyunu belli bir online modda test edebilir misiniz? Öyle ahım şahım bir kasma var diyemeyiz ama Global Elite ve Faceit üst seviyelerde oynayan biriyseniz bayağı bir sıkıntı olduğunu anlıyorsunuz. Açıkçası 2 yıl daha taahhüt verdim ama sorun genel ise cayma bedelini ödeyip farkli bir iss düşünmem mümkün olabilir.








  • aynı sorunu süperonline fiber ile yaşıyorum pingim stabil ama delay var online oyun üst seviyelerde oynanmıyor. herhangi bir gelişme var mıdır hocam

  • Evde hem superonline fiber hem de Türk telekom vdsl+ var..

    Ama ilginçtir ikisinde de aynı gecikme var..tuşa basmamla ekranda hareket görmem arasında 1 saniye var..duruma göre artıyor..özellikle ve özellikle ilk hızlanma anormalll yavaş..ilk hareket ilk hızlanma çook yavaş..

    Hem superonline fiberde hem Türk telekomda aynı sorun olması normal midir..

    Bu sorun internette değilse nerededir.

    Platform ps4.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • superegoid S kullanıcısına yanıt

    Eğer iki internette de aynı sorunu yaşıyorsanız PS4ünüz veya gamepadinizdedir.

  • Ben de kablonet kullanıyordum bu sorundan dolayı vdsl geçtim. Yine aynı. Deathmatch oynuyorum. Adamı vuruyorum, yarım saniye sonra ölüyor. Ölünce zaten bir dıt sesi geliyor oyunda. O ses bile belli ediyor oyunda gecikme olduğunu. Ne zaman biriyle yakın mesafe karşılaşsam hep o beni önce görüyormuş gibi öldürüyor. Önce ateşe ben başlasam bile yarım saniye delaydan dolayı hep ben ölüyorum. Dikkat ederseniz havada merminin gidişini bile görebilirsiniz. Mermi yavaş gidiyor. Oyun nedense yavaşlıyor. Sanki vsync açıkmış gibi.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.