Şimdi Ara

POLO 6R 1,6 TDI MOTOR ARIZA IŞIĞI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Meşhur CAY motor 2011 polo 1,6 tdi araca sahibim geçen gün motor arıza ışığı yaktı aracım. OBD cihazıyla baktım P2425 hata kodu egr valf arızası bugün 15-20 dk 2500-3000 devirde 3-4 viteste sürdüm aracı sönmedi ışık obd cihazıyla hatayı siliyorum ama geri geliyor bir süre sonra.


    İnternette araştırdığım kadarıyla temizleme yöntemi varmış ama ne kadar sağlıklı bilemiyorum ve yazılım attırıp iptal ettirenlerde var. Ama ben her zaman değiştirmekten yana olduğum için kale marka 1250tl buldum değiştirmek mantıklımı ? aracı satmak istiyorum zaten bu aralar. Arabanın çekişinde gidişinde sorun yok hızlanması iyi.




  • Sat gitsin pis fasizm arabasini, turkler icin turkenhold turk kopekleri bizim arabalarimiza tapiyorlar yakinda onumuzde dom...lacaklar diyen milleti kalkindirma. Tr ye fabrika acmayip aciz ulkeye ne fabrika ne yatirim yapilmaz diyen perlamentonun Alman basinindaki sozlerine inat sat.

    Gecici cozum egr sini temizlet hata kodunu sil oyle elden cikar. Satacagin arabaya bosu bosuna masraf yapma. Poloyu yurutecek maddi gucun varsa cunku parcasi pahali,yakiti yuksek japona yonel.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • flyer_mig kullanıcısına yanıt

    sen önce renaultdan kurtulda konuş fransız arabasını tercih yapıp alman arabasına gelince pis faşist yabancı yatırımını çeken şerefsiz arabası sen almana para kazandırmayıp fabrikası var diye fransız arabası alırsan yine türke değil fransıza kazandırmış oluyorsun alman almasan nolucak

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.