Şimdi Ara

ASUS AC750 MODEM NASIL ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Modem arayışı içindeydim dün incehesapda 350 tl bu modemi aldım. Ama kararsız kaldım. Kullananlar modem iyi mi tavsiye eder misiiniz ? Bu fiyata alınabilecek daha kaliteli ürünler var m ?


    https://www.incehesap.com/asus-dsl-ac51-ac750-modem-router-fiyati-38318//




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmetqzl01 -- 23 Ocak 2021; 12:35:51 >



  • weritaserumok kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler. Önerdiğiniz modem var mı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ahmetqzl01

    Cevap için teşekkürler. Önerdiğiniz modem var mı ?

    Asus'u kötülemiyorum çünkü bende asus kullanıyorum ama alacağınız ürünü iyi araştırıp şikayetlerine bakıp,youtubeda kullananlara sorup bilgi almanız fikir edinmeniz açısından önemli çok yakın bir arkadaşıma aldık ac750 ve wifi konusunda hiç memnun değil eski dandik modeminin bile kapsama alanının daha geniş olduğunu söyledi.


    Ayrıca Fiber mi kullanıyorsunuz Vdsl mi?

    Router mı istiyorsunuz Modem mi?

    Wifi 5(2013) destekli mi Wifi 6(2017) destekli mi?

    En çok ne kadar bütçe ayırabilirsiniz? Bunları belirtirseniz arkadaşlar fikir belirtebilirler.

    Ben fiber kullandığım için Asus'un Wifi6 destekli routerlarından birini satın aldım.(AX82U) Forumda Keenetic ürünleride çok önerilmekte ve memnun olan birçok insan mevcut.





  • VMG 3312B10B 'den DSL-AC750'ye geçtim. İnananın Wifi kalitesi daha kötü. Tek iyi yanı 5Ghz bandı olması ve bazı özelleştirmeler. İşte misafir ağı vs. gibi. Siz artık satın almışsınız fakat almayı düşünenler için fikir versin yazımız, Wifi kapsama alanı kötü.

  • alpmirza kullanıcısına yanıt
    Merhaba bilgiler için teşekkürler. İncehesaptan aldığımı iade ettim. Ama aynı modemi ikinci el aldım. Öncelikle eski TTNet ile aynı hızları veriyor kablolu. Çekim alanı wifi ile eski modemi mi göre daha iyi. Ancak beklediğim kadar iyi değil. 5 GHz bağlantı çok iyi ama mesafe çok kısıtlı modeme yakın olarak telefon ile denediğimde kablolu ile aldığım hızı veriyor neredeyse. Bağlantı kopması falan yaşamadım henüz. Ping değerleri normal. 2.4 GHz benim evimde her yerde çekiyor eski modemde çekmiyordu ama yinede daha yüksek çekim beklerdim. Uyguna bulunur ise alınabilir. Arayüzü çok güzel kullanışlı. Modemle ilgili birşey sormak isteyen olursa çekinmesin yardımcı olmaya çalışırm.
  • weritaserumok kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam sizinde verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Ürünü ikinci el olarak aldım forumdan. VDSL kullanıyorum. 81 mbps indirme 7.5 upload alıyorum. Eski TTNet modemi de aynı hızları veriyordu. Çekim alanı eskiye göre arttı tabi. 5ghz özelliği çok hoşuma gitti ama çok kısıtlı mesafe. Benim işimi görüyor. Ama 400 TL fiyatlarına çıkılır ise keenetic alınır gibi çoğu kişi olumlu geri dönüş yapmış. Uyguna bulunur ise bu modemde kötü değil.
  • Ahmetqzl01 kullanıcısına yanıt

    umuyorum ki sıkıntı yaşamazsınız güzel günlerde kullanın.

  • Allah bu modemi yapan mühendisleri toplu olarak kazanlarda yaksın, gün yüzü görmesinler başka bir sözüm yok...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.