Şimdi Ara

90'lı Yıllardan Yeşil ve Avrupai İstanbul Videosu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • tesadüfen bu videoya denk geldim meğer istanbul ne kadar modern insanlarla ve yeşil çevreyle doluymuş, şimdi betona ve ortadoğuya dönmüşüz





  • Vay be harika otobüsde hababam sınıfi biz neleri kaybetmişiz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arnavut zühtü -- 22 Ocak 2021; 18:41:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yani sizin şu kapalılık üzerinden artık modern ayrımını yapmanızdan gerçekten gına geldi. Yok ortadoğu, yok suriyeli yok şu yok bu. Gerçekten sıkılmadınız mı?


    Bu güne kadar kaç tane Suriyeli tanıdıysam hepsi ingilizce biliyordu. (Üniversite için söylüyorum) Bizim öğrenciler daha yeni yeni öğrenmeye çalışıyordu. Konuştuklarında değişik konulara değinilirken, bizimkiler afedersiniz de şeyinin derdindeydi.


    Beyler, o yıllarda istanbuldaki halk hala aynı halk. 20 yıl da biz geri kalmadık. Biz yıllardan beridir böyleyiz. Bunu tercih ettik. Bunu artık kabullenin. Eskiden moderndik felan geçin bu hikayeleri. Asla modern olmadık. Bu durumu kendimiz seçtik ve yaşıyoruz. Bundan sonra nasıl olunabilir o konuşulmalı. Gerçekten eskiden şuydu şimdi bu olduk hikayesine inanıyorsanız kendinizi kandırıyorsunuz.


    Bu bahsettiğim olay sadece suriyeliler için geçerli değil. Bir sürü endonezyalı, bangladeşli ve arap ülkelerinden gelen insan tanıdım. Hepsi maşallah bir şeyler biliyorlar. Yanlarında ezik kalırsınız bunu net olarak söyleyeyim. Sizde kendinizi kandırmayın...





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.