Şimdi Ara

Sahte Cv ile iş aramak Hk.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Denemek istediğim ve forum üyelerinden fikir almak istediğim hede.


    Udemy'den alacağım java eğitimi sonrası Java sektöründe iş arayacağım ancak yaptığım projeler yok.Cv'ye şu projelere katıldım,bilmem şurada sistem mimarisiydim diye yazmayı düşünüyorum.Anlaşılmaması için ne tavsiye edersiniz? Daha önce bu yöntemle iş arayan var mı?




  • yazının opacity sini 0.1 yaparsın kolayca anlaşılmaz

  • Gökşen PASLI G kullanıcısına yanıt
  • Kariyer.net'te ki herhangi bir yazilim is ilaninin "istenilen ozelllikler" kismini kopyalayip CV'ne yapistir, baska bir seye gerek yok.

  • oldu diyelim işe girdikten sonra seni cv de yalandan vakıf oldugun konulara atayip performans beklerlerse ne diyebilirsin ki
  • %100 işe yarar işe alım görüşmesinde anlamayacakları teknik terimler söyle
  • hocam cvye yazdiginiz seyleri size mulakatda sormayacaklarini mi saniyorsunuz?
  • bir çok işe alımda görüşme yaptım, aklıma gelmişken anlatayım, belki örnek teşkil eder


    muhasebeci alacağız, ilanda detaylar var. ismi lazım değil o kişi geldi, mali müşavirin yanında senelerce çalışmış vs vs


    konuştuk şunu biliyor musun bunu biliyor musun hepsini biliyorum dedi, dedim ki peki hepsini bi kenara koy excel i biliyor musun, dedi ki tabii ki formüller falan hepsini yazıyorum. çok güzel dedim.


    kız işe başladı.


    bize kesilen faturayla bizim kestiğimiz faturayı ayırt edemiyor.

    kdv dahil tutardan kdv yi düşemiyor

    hepsini geçtim, excel de formüller yazarım diyen kız iki hücredeki sayıları toplayamadı, başlık satırını filtrelemeyi bilmiyor


    sonuç?


    ben istifa ettim o devam ediyor. (orda yaptığım işler sistem yönetimi + yazılım geliştirme + muhasebe)


    demem o ki doğru yanlış bi şekilde bi yerden başlamak lazım. sonrası geliyor. kaybedecek bi şey yok. böyle bende çok örnek var. bi ben yapmadım böylesini

  • İşe başvuran şahıs yabacı dile hakim olduğunu belirtmiş. Müdürün masasında da tesadüfen yabancı bir ekonomi dergisi duruyormuş. Açmış bir sayfasını ve "bana bu sayfada ne yazıyor bir anlat" demiş. Adam bakmış bir süre o sayfaya, sonra ceplerini yoklamış, ve eyvah arabamın anahtarı sanırım kapısında takılı kaldı, gidip alayım demiş. Ve bir daha da dönmemiş.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K110 -- 28 Ocak 2021; 18:3:10 >
  • TROJ T kullanıcısına yanıt
    hocam excel biliyorum dediğinde önüne bi bilgisayar koyup 2-3 işlem yaptırsaydınız ya
  • Kız güzel se o kadar kusura bakılmaz.

  • Her zaman iş veren çalışanın yeteneklerinin üstünde işler ister zaten, bu nedenle bu şekilde bir şey yapmak sağlık değil. Aynı zamanda başvurduğunuz yer bunu fark ederse şirketlerin arasında dönen kara listeler var, iş bulmanız epey zor olabilir. Tavsiyem udemy den kurs alarak sonra durumunuz el veriyorsa bir süre staj yapmak. sonrasında iş bulmanız oldukça kolay olacaktır.

  • Mülakatlarda en önemli şey cvnizde yazan şeyleri anlatabilmenizdir. Eğer cvnizde yazdığınız bir şey hakkında sorulan sorularda tökezlerseniz karşınızdaki kişi yalan söylediğinizi anında anlayacaktır.

  • yıllar önce çağrı merkezinde işe girdim beni birinin yanına verdiler. çağrı aldık ettik falan bir süre sonra ben takım lideri oldum o temsilci kaldı. herneyse ben ayrıldım o ayrıldı falan 2-3 sene sonra önüme bir cv geldi. bir baktım aa bana çağrı almayı öğreten eleman. ama ne enteresandır biz aynı zamandalarda takım lideri olmuşuz ama ben hiç hatırlamıyorum.
    hiç bozuntuya vermeden görüşmeye davet ettirdim. arkadaş geldi beni gördüğü an kafasından kaynar sular döküldü. Abi sen ne zaman takım lideri oldun dedim? ya kardeşim biliyorsun işte fala n fıstık yüzü yerlerde.
    işin özü yapmadığınız işi yazmayın patlarsınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.