Şimdi Ara

SAKIN BULAŞMAYIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şu firmaya şuanda taahhüt verdiğim için ne kadar pişman olduğumu anlatamam şu son yaşadığım sorun ve MH hiçbir şekilde yardımcı olmaması beni çıldırttı desem yeridir sorun şu ki dün 15.00 den beri evde internet yok MH aradığınızda ise teknik ekibe bağlamak yerine artık sadece otomatik arıza kaydı açıp telefonu şak diye yüzünüze kapatıyor bağlanabildiğim MH ise sadece kaydın sonuçlanmasını beklememi söylüyor bu hafta sonu online sınavlar var ve internetin en lazım olduğu zamanlarda internetsiz kaldık (faturaya gelince otomatik gününden 1 gün önce çekmeyi biliyorlar o ayrı) bir de eğer adrese ekip isterseniz tam 84.90 TL ücreti var eğer başınıza internet ile ilgili bir sorun gelirse baştan söyleyeyim hiç bir şekilde yardımcı OLMUYORLAR

    Edit: Sorun TT ekipleri tarafından giderildi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 22 Ocak 2021; 13:42:47 >



  • Merhaba, PM üzerinden tarafınıza dönüş sağlanmıştır. Sağlıklı günler dileriz.
  • Teknik servis olayı doğru. Bana da ekip gönderdiler. Sorun sizde değilse ücret yansıma merak etmeyin diye aldattılar. Gelen servis elemanı "Sizde sorun görünmüyor Telekoma haber verdim kabloları kontrol edecek" deyip gitti. Ama bu firma benden 100tl teknik servis ücreti aldı. Defalarca görüştüm iade edilecek, yanlışlık olmuş diye sallama cevaplar verdiler. Simdi hakem heyetinde dosya. Cok korkuyorum bunlardan, parayla sattıkları modemi isteyebilir, taahhütsüz bağlantıya taahhüt bedeli çıkarabilirler. Hiç güven vermiyorlar.

  • Amerikantapar, Emperyalistlerin kurduğu IMF'nin tavsiyesiyle özelleştirilen Telekom'un verdiği hizmetlerin özel sektöre geçmesiyle birlikte, özel sektörün yatırım yapmaması ve yatırım yapmadığı için aksayan hizmetlerden dolayı şikayetçi.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.