Şimdi Ara

Minibüs ruhsatlı araç ile yük taşıma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 9+1 koltuklu ruhsatta minibüs yazan vito,caravelle tarzı bir araç almayı planlıyorum.Amacım şu;normal işimin dışında boş zamanlarımda ofis mobilyaları taşımak ücreti mukabilinde ufak tefek nakliye yapmak istiyorum.İstediğim zaman ise koltukları takıp kalabalık gidilecek bir yer varsa oraya giderek aracı kullanmak istiyorum.


    Biraz araştırma yaptım ama tatmin edici bir cevap bulamadım internette.Eğer dediğim gibi yaparsam polis çevirmesinde başıma iş alır mıyım ?


    Dediğim işi yapabilmek için nasıl bir araç almam gerekir ? Örneğin transporter alırsam koltuksuz yada transit; caravelle alıp koltuk çıkarmamdan farklı bir durum mu olur ?


    Ücreti mukabilinde proje çizilerek koltukları söktürürsem sorunu aşabilir miyim yani vito alıp istediğim şekilde kullanabilir miyim ?


    Bu arada bu src ve taşıma belgelerinden kaçmıyorum almam gerekirse alırım mesela kamyonet diye geçen araçlar için k* belgesi alınması gerekiyormuş 2 3 bin tl fiyatı var yaklaşık onu alırım sorun olmaz src de olmaz.Burada merak ettiğim konu alacağım amacı yukarıdaki amaçla kullanabilmek için çevirmede muayenede sorun yaşamamak için teknik olarak ruhsatta vs aracın nasıl geçiyor olması lazım ? Ya da hangi şartların taşınması gerekiyor ?


    Bu konularda detaylı bilgiyi nereden alabilirim ? Mesela bir polis çevirip sormak mı lazım ? Proje çizen bir yere mi danışmam lazım ? Şöförler odasını mı aramam lazım ?


    Sorularımla ilgili cevaplarınızı bekliyorum teşekkür ederim.








  • aracın her halükarda k belgesine ve sürücüsü de src2+src4 belgelerine tabi zaten sen de bu konuda itirazın olmadığını belirtmişsin bununla birlikte ücreti mukabilinde taşıma işi yapabilmen için esnaf odasına ve vergi dairesine de kayıt olman gerekiyor

  • Minibüsle taşıma işine girmeni tavsiye etmem bir tane panelvan kapalı kasa aracın olsun k belgesi al ama sınıfları var başkasının yükünü taşıyabileceğin belge al bir de src 4 alman gerekli onlar olduktan sonra sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum bu arada aracı değiştireceksen bşraz daha büyük araç almanı tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.