Şimdi Ara

Dakikalarca Bekletilen Ambulans

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Video şubat 2019 da yayınlanmış. Açıklama metnini de aynen kopyaladım. Ne düşünüyorsunuz...


    Recep Tayyip Erdoğan’ın her yere gittiğinde olduğu gibi Bursa’ya geldiğinde neredeyse tüm merkezi yolların kapatılması kentte ciddi trafik sorunlarına neden oluyordu. Son olarak bugün Bursa’ya gelen Tayyip Erdoğan için kapatılan Atatürk Caddesinde bir ambulans, sirenlerini çalıştırmasına rağmen yol açılmadı ve hasta dakikalarca Bursa Devlet Hastanesi’ne ulaştırılamadı.

    Polis yolu açmadı


    AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın cuma namazını Ulucamii’de kılmak istemesi üzerine saatlerce kapalı olan Atatürk Caddesi trafiği Cemal Nadir Caddesi’nden Bursa Devlet Hastanesi istikametine doğru yönlendirildi, bu nedenle kilometrelerce uzayan kuyruklar oluştu. Oluşan trafik sıkışıklığına giren ve acil hasta taşıyan bir ambulans, yurttaşların tepkilerine rağmen yolu açmayan trafik polisleri nedeniyle Bursa Devlet Hastanesi’ne dakikalarca ulaşamadı.


    Yurttaş isyan etti


    Ambulansın yolun açılması için sirenlerini çalıştırmasına rağmen yolu trafiğe açmayan polise yurttaşlardan tepki geldi. Onlarca yurttaşın araçlarından inerek polise tepki göstermesine rağmen verilen talimat gereği yolu açamayan polislerle halk arasında gerilim yaşandı.









  • ne tepkisi bu bursada hala %55 oy alıyolar


    boş yapmasın vatandaş


    eşşek gibi bekleyeceksiniz.

  • Akp terör örgütüne 1 canımızı daha verecekmişiz neredeyse.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.