Şimdi Ara

Dsmart ek paketleri ilgili dolandirildim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba;

    Yaklasik 2.5 senedir dsmart abonesiyim. Paketim tum kanallar acik sekilde olmasina ragmen son zamanlarda belgesever-eglencesever ek paketine dahil olan kanallar kapali.M.h ise ek paketlrin suresinin tamamlandigi disinda herhangi bir sey dile getirmiyor. Ne yapmam gerekir arkadaslar? Sikayetvar a yazsam bi sonuc alir miyim?



  • Valla hocam bende tüm kanallar açık diye üye oldum ama bana tüm kanallar açık değil dediler üyelikten sonra bıktım artık aramaktan etmekten kimsenin bişey bildiği yok
  • burak335 kullanıcısına yanıt
    https://www.sikayetvar.com/d-smart/belgeselsever-ek-paketi-hakkim-d-smart-tarafindan-gormezden-geliniyor

    Sikayet kaydi actim. Desteklerseniz sevinirim. Umarim bir cozum buluruz.
  • Bende de aynı durum oldu. Mh arayınca 6 ay hediye etmişiz dedi. Şimdi ücrete tabilermiş. 6 ay sonra iptal zamanında görüşürüz dedim.
  • Şikayetvar’a başka bir sorunumu yazmıştım. 4 gün oldu aramadılar bile. Yani artık müşteriyi umursamıyorlar bile
  • erc44 kullanıcısına yanıt
    Bende de surekli farkli seyler soyluyorlar. Gerekirse tuketici hakem kuruluna kadar gidecegim
  • erc44 kullanıcısına yanıt

    Aynısını bende yaşadım. 7 yıllık aboneyim. Açın ses kaydımı dinlemek istiyorum dedim yüz takla attılar. Taahhüt dolsun görüşürüz dedim. Bu ay sonu dolacak. Ben biliyorum onlara. Benim dedigim olacak ben teklif sunacağım, umrumda degil isterse kapatsınlar yalancı sahtekârlar

  • dsmart bunu hep yapıyor tahüt yoksa iptal edip kurtulun alın bi xiaomi tv box stick android sistem istediğini yükle dıgiturk play , turkcell tv+ , dsmart go , netflix , amazon prime , xtream ip tv , herşeyi destekliyor
  • Dediğini yaptım şuana kadar niye almamışımki cok mutluyum 😁

  • btk'ya şikayet edin.

  • Size yapılan teklifler konusunda yazmıştım, epey oldu. Yaşadıklarıma göre bazı tüyolar vereyim.

    Teklif alırken kesinlikle 2 yıl teklif kabul etmeyin. Veya 2 yıllık çok uygunsa, ona göre pazarlık yapın. Tüm kanalar açık demek, MH nezdinde Mega Paket demek oluyor. Tüm kanallar açık istiyorsanız Mega+Belgeselsever+Eğlencesever vb. ismini söyleyerek talep edin. Ayrıca genelde Hoşgeldin paketi tanımlayıp üzerine Mega ve diğer paketleri hediye tanımlıyorlar. O konuda da süreye dikkat edin, 12 aylık uzatacaksanız tüm hediye paketlerin de 12 ay olması gerekir. 24 ay uzatalım diyip, size 12 ay Mega veya 6 ay Belgeselsever verelim, 12 ay sonra arayıp yeniden hediye alabilirsiniz derlerse kabul etmeyin. 12 ay sonra karşınızda muhatap bulamıyorsunuz, isterseniz iptal edin diyorlar, mecburen parasını ödüyorsunuz.

  • aynı kepazeliği bana da yaptılar. taahhütname yenileyelim dediler ek paketler hediye dediler faturaya yansıttılar ek paketleri.

    3-4 saat önce e devlet üzerinden iptal başvurusu yaptım.

    yine e devlet üzerinden tüketici haklarına şikayet ettim.

    az önce yayınlar gitti komple. Büyük ihtimal iptal ettiler.

    ve lakin beni arayan soran vs olmadı. Ceza bedeli ve neden iptal ediyorsunuz gibi sorular için de aramadılar.
  • Dsmart baş ağrısına sebeb bir platform .Müşteri temsilcileri sürekli yanıltıcı bilgi verip aboneliğinizi uzatmaya çalışıyor.
  • Birçok kullanıcının başına geldi bu olay.


    Hediye dedikleri paketleri vermiyorlar uğraştırıyorlar, 20 gün önce tahahütüm bitti iptal talebi verdim yayınlar kapandı, hoşgeldin paketi + 1 yıl mega paket hediye dediler kabul ettim hoşgeldin paketiyle yayınlar açıldı 20 gündür mega paket verilmedi 2 kez müşteri hizmetleriyle görüştüm ama çözüm üretmiyorlar açıkça müşteriyi kandırıyorlar. Hediye paketleri kesinlikle kabul etmeyin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 1 Nisan 2021; 12:47:14 >
  • Sevgili Arkadaşlar, D-Smart kurulduğu günden beri abonesiyim. Bu yıl abone olmak istemediğim halde 24 ay sabit fiyatla hoşgeldin paketiyle beraber tüm kanallar açık olacak şekilde (üzerine basarak 3 kez müşteri hizmetlerine telefonda tekrar ettirdim) abone oldum. Üzerinden sadece 2 ay geçti ve ek paketlerin hepsi kapandı. Btk, şikayet var ve kendilerine maille şikayette bulundum. Daha olmadı tüketici hakem heyetine de şikayet edeceğim. Daha ne yapılabilir bilmiyorum ses kaydı incelenirse gerçek ortaya çıkar. Ama Dsmart'a yine yanıltmadı. Biz yandık siz yanmayın.
  • Arkadaşlar daha önce hoşgeldin üstüne tüm paketler hediye şeklinde 22 TL 2 yıl taahhüt yenilemiştim ama 1 aydan sonda kanalların kapandığı burda belirtmiştim şikayet kaydından sonda haklı bulundum ama beni aradıklarında dışardaydım müşteri temsilcisi tamam ben tüm kanalları açtım dedi eve geldim gene açılmamıştı bugün aradım gene yani halletmiştiniz dedim iptal birimine bağladılar ağzıma ne geldiyse söyledim 1 ay tüm kanallar açık hediye şeklinde şu an geçiçi çözüm üretti bir kayıt daha oluşturdu bakalım ne olacak
  • Bana da aynı şeyler oldu . 4 ay boyunca düzenli aradım ve btk ya şikayet ettim onun sonucunda çözüldü. Yetkili bir arkadaş çözdü .8 senelik aboneyim bu seneki gibi bir işle ilk defa karşılaştım.
  • shunter kullanıcısına yanıt
    Bakalım benim nasıl çözülecek burdan çözüm olursa yazarım
  • D-Smart kadar şikayet alan bir kuruma hala inanan varsa pes diyorum. Kaçın kurtulun. Ben kurtuldum.
    Mi box cihazım vardı TV plus aldım. Tüm kanallar açık 12.90 TL ye mis gibi. Artık şu tüpçü ye para kazadirmayın. Bein connect 1 ay ücretsiz deneme veriyor. Prime video, Netflix varken uğraşmaya değmez .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kosesoysahin

    Bakalım benim nasıl çözülecek burdan çözüm olursa yazarım
    Vallahi benim 8 senelik aboneliğim boyunca hiç şikayetim olmamıştı ama . Bu sene etmediğim küfür kalmadı . 4 ay fazla fatura çıkardılar . Yapılan konuşmayı 4 ay dinleyip te bir dönüş yapan olmadı her defasında ben aradım .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.