Şimdi Ara

WOT Destek Taktik Önerileriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,



    Oyunu yıllar önce (ortalama 4) sene önce falan oynamıştım. Ancak pek ilerleme yapamadım. Şimdi tekrardan oynamayı düşünüyorum. Sormak istediğim bir kaç soru var.


    Öncelikle tek hedefim isterse tank 0.01 km hızla gitsin ama vurdumu yamultsun inletsin.

    İsterse mermisi 40 saniyede bir dolsun ancak vurdumu rakibin nevri dönsün istiyorum. Bu tarzda bir oyuncu için ne öneriliyor. Ne oynamalıyım.


    Birde üstteki isteğin tam tersi, uçsun kaçsın deli fişek ferrari gibi gitsin tutulamaz olsun kolay dönsün vs. için ne önerilir.


    Birde mühimmatlarla alakalı, delici mermi nerede kullanılır patlayıcı mermi nerede kullanılır vs. bir öneri alabilirsem mutlu olurum.


    Değinmediğim konularda da fikriniz öneriniz varsa açığım :)


    Edit: Arkadaşlar 1 saattir oynuyorum. Özellikle yüksek patlayıcılı yani HE mermiler ile yaptığım 70 atışın 58 tanesini sekiyor. Çıldırmak cinnet geçirmek üzereyim :D




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 34HIL34 -- 17 Ocak 2021; 15:15:1 >







  • T110e3, Strv103b  

  • 34HIL34 kullanıcısına yanıt
    Vurgumu yamultan arkadaşlar FV4005 ve J.Pz.E100
    Hızlı, uçan, kaçan ama on numara da adam yamultan arkadaşımız da EBR105
    Bu tanklar adamı pişman etmez.
    Benim sevdiğim, oynamaktan zevk aldığım tanklar da Badger, S. Conqueror, EBR 105, Obj 705A
  • Merhabalar hocam öncelikle oyundaki tankları haritaları vs tanımanız gerekiyor ki hangi tankla nerede nasıl iş yapabileceğinizi bilmelisiniz yoksa arkadaşların dediği tankları da alsanız mermi bile atamadan ölebilirsiniz bunları öğrendikten sonra en kıytırık tankı bile alsanız oyun size keyifli gelmeye başlaya bilir fv4005 j100 bunlar td sınıfında en çok vuran tanklar ama hangi tankın neresi zayıf noktası bilmeden atarsanız ya dammage atamazsınız ya az atarsınız yada karşı tankın zırhını delemezsiniz sektirirsiniz düz mantıkla düşünüyorsanız attığım zaman ne olursa olsun vursun öyle bir tank yok :) bir tek artler vuruyor sanırım o şekilde ama onlarda eskisi gibi vurdumu her zaman inletmiyor bu oyun sabır ve tecrübe ile oynandığı zaman keyif veriyor... Mermi tiplerinide kullanım alanları şöyle yine oyun hakkında tanklar hakkında bilgi sahibi olman lazım ki hangi mermi hangi tanka atılır bilesin patlayıcı mermiler genelde ya trol top dediğimiz tanklarda t49 kv2 fv 4005 typeheavy5 vs gibi tanklarda kullanılır yada duruma göre adam açı vermiş ise normal atışın yada zırh delici merminin sekeceğini biliyorsan o zaman taciz atışları ile normal hasarından biraz feragat ederek dammage atabilirsin yada karşında ki bazı med light ve arty tanklarda zırh oranı çok düşük olanlar var onlara normal merminin çok çok üstünde dammageler atabilirsin yani patlayıcı mermilerin asıl özelliği zırh oranı ne kadar düşükse attığın merminin hasar oranı o kadar yüksek oluyor. Normal mermileri anlatmaya gerek yok zırh delici mermilerde namludan çıkış hızları sebebi ile ve mermi yapısı nedeni ile normal mermilerin ile delemeyeceğin tankların delemediğin kısımlarını delmene yardımcı olur örnek vericek olursak normal mermin 200mm zırh deliyorsa zırh delici mernin 280mm delebilir buda zırhlar arasında ciddi artış demektir.


    Ama her şeyden önemlisi tankları tanıman zırh ve top değerlerini bilmen çok önemli yoksa sürekli sektirir durursun düşmanını tanı :)





  • 10.7 saniyelik dolum oranı ve ortalama 450-480 hasarı ile özellikle ve özellikle rakipten gelen topların çoğunu sektiren oyunun kaderini değiştiren IS-7 tankını tavsiye ediyorum.. Forumda adı geçen ingiliz agacı son sürüm tank avcısı fv'nin bile korkulu rüyasıdır ıs 7

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne güzel bırakmışsın ne demeye tekrar başlıyorsun ki, sinir hastası , küfürbaz olmak istiyorsan buyur devam et. dün zevkine günlük görevleri yapayım dedim 24 maçta 4 galibiyet 24 maçın 18 inde low tier çıktım ama hiç benim seviyeden low tier tank görmedim, 5 maçta tam 14 kırmızı oyuncu benim takımımda idi, kalan maçların tamamında bizdeki kırmızı oyuncu sayısı rakiptekinden hep fazla idi, birde gold bile atsan delemiyeceğin tanklarla eşleştirlmeni saymıyorum bile, gelde maç kazan yada zevk al.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.