Şimdi Ara

WhatsApp Türkiye'den yeni açıklama: Kişisel mesajlarınızı göremeyiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • WhatsApp Türkiye'den yeni açıklama: Kişisel mesajlarınızı göremeyiz



    WhatsApp’ın gizlilik koşullarındaki değişiklik Türkiye’de büyük ses getirdi. Diğer ülkelerde bu kadar etki yaratmayan güncelleme, WhatsApp’ın Türkiye’ye özel açıklamalar yapmasına neden oldu. WhatsApp bir kez daha açıklama yaptı. Bu açıklamalar uygulama içerisine de eklenecek.



    Ayrıca Bkz.Süre doldu: WhatsApp sözleşmesini kabul etmeyenlere ne olacak?



    WhatsApp Türkiye’den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:



    "Gizlilik Politikamız hakkında paylaştığımız son güncellemeden bu yana Türkiye'deki kullanıcılarımızdan birçok soru aldık ve bu soruları yanıtlamak istiyoruz. Bu sabah itibariyle Türkiye’deki kullanıcılarımıza, WhatsApp'ın ve Facebook’un mesajlarınızı göremediğini tekrar teyit eden özel bir durum mesajı göndermeye başlıyoruz."



    WhatsApp Türkiye'den yeni açıklama: Kişisel mesajlarınızı göremeyiz



    WhatsApp'ın açıklamaları durum olarak gösterilecek



    WhatsApp bugün itibariyle kullanıcılara durum mesajı bölümünde çeşitli bilgilendirmeler gösterecek. WhatsApp’ta yayınlanan bilgilendirme mesajlarında kişisel mesajlar uçtan uca şifreli olduğu için siz haricinde kimsenin göremeyeceği, paylaşılan konumu WhatsApp’ın göremediği ve kişilerinizin Facebook ile paylaşılamayacağı ifadelerine yer verildi. Haber içerisindeki görselleri WhatsApp içerisinde ara sıra göreceksiniz.



    WhatsApp Türkiye'den yeni açıklama: Kişisel mesajlarınızı göremeyiz



    WhatsApp yeni sözleşmedeki değişikliğe göre işletmelerle yaptığınız görüşmeleri “daha iyi satın alma deneyimi” sunmaya yönelik özellikler için Facebook’a gönderilecek. Türkiye’deki kullanıcılar, kişisel mesajların da Facebook’a gönderileceğini düşündüğü için farklı uygulamalara yöneldi. WhatsApp bu yanlış anlaşılmayı düzeltmek istiyor.



    WhatsApp Türkiye'den yeni açıklama: Kişisel mesajlarınızı göremeyiz





  • Verdiği sözleşme ile bu zıt değil mi? Ben mi yanlış algılıyorum?

    Önce "Ben bu bilgilerini merkezle paylaşcam kanka, onlar da o bilgiyi işleyip ona göre sana reklam vs bascak." dedi şimdi de "göremem uçtan uca şifreli kanka" diyor. Olm medyum musun benim ne hakkında konuştuğumu görmeden nasıl bana onla alakalı reklam basacaksın?
  • Saçma. Facebook, İnstagram, Twitter, Skype ve Whatsup ayrı ayrı platformlar. Ve ayrı ayrı kullanım alanları var. Bir kişi bir platformda başka diğerinde başka kişi veya gruplar ile iletişim içinde olabiliyor. Kimisinde gerçek kimisinde sanal bir profil altında paylaşımda bulunabiliyor. Bütün bunlar birbiri ile bağlantılı olacak ise tek bir program yapsınlar o zaman ismi Facewhatinstwitskyp olsun. İsteyen buna her tür imza ve yetkiyi versin hepsini bir arada kullansın. Diğerleri ise sadece kendi platformu içinde paylaşım ve bağlantı içinde kullansın ve özel hayat vev gizlilik hakları da asla pazarlık altına alınmasın.

  • Onu göremeyiz bunu yapmayız kelimesini neden Avrupa ülkelerine de söyleyip bize uygulamak istediğin sözleşmeyi onlara da sunmuyorsun

  • Evet bizim sunucumuzda barınıyor ama biz göremeyiz bunları.


  • E bu durum mesajlarını herkes görüyor WhatsApp Türkiye'den yeni açıklama: Kişisel mesajlarınızı göremeyiz 

  • Verdiği sözleşme ile bu zıt değil mi? Ben mi yanlış algılıyorum?

    Önce "Ben bu bilgilerini merkezle paylaşcam kanka, onlar da o bilgiyi işleyip ona göre sana reklam vs bascak." dedi şimdi de "göremem uçtan uca şifreli kanka" diyor. Olm medyum musun benim ne hakkında konuştuğumu görmeden nasıl bana onla alakalı reklam basacaksın?
  • Hadi mesajları görmüyoruz görmüyoruz konuşun konuşun..

    https://www.youtube.com/watch?v=C_1flClFODo&feature=youtu.be
  • DokuzKuyrukluTilki kullanıcısına yanıt
    yanlış biliyorsunuz, sözleşmede de yazışmaların saklanmadığı belirtiliyor ve karşı tarafa mesaj ulaştığı an serverdan silindiği yazıyor. Siz de okumadan galeyana gelenlerdensiniz anlaşılan :)

  • Adamlar kaç gündür geri vites yapıyolar
  • oray kullanıcısına yanıt
    Ben hala kullanıyorum. Anamın "yoğurt al" mesajı atmasını görse de çok umursamam yani.

    Olayı algılamaya çalıştım ben. Teşekkürler bilgiler için.
  • Karşı tarafa ulaştığı anda serverlarından siliniyorsa telefona format attığımızda konuşma geçmişlerini nasıl geri alıyoruz?

  • Göremiyorlarmış, yav he he.
  • Tutuştular, baktılar bir ton hesap silen var..
  • ilkerinanç kullanıcısına yanıt

    alamıyorsun ki, wp yi silip geri yüklersen yerel yedekten konuşma geçmişi çekiliyor ama telefonu komple sıfırlarsan yeniden wp yüklersen sadece kayıtlı olduğun gruplar geliyor ve mesajlar gelmiyor geri

  • Bana önce, mesajları okumadan whatsapptaki yazışmalara göre facebookta ve belki instagramda nasıl reklam gösterebildiklerini anlatsınlar ondan sonra geri kalanı dinlerim.

    Akşam arkadaşımla konuştuğum ertesi sabah facebookta reklam olarak karşıma geliyor, üstelik sözleşmeyi de kabul etmedim...

  • ilkerinanç kullanıcısına yanıt
    Yedeklemeleri google drive'a yapıyorsun çünkü yerel yedekleme haricinde

  • Whatsapp salak avına çıkmış. Yahu benim verimi benden çıkmadan şifreleyen siz, karşı tarafa ulaştığında okunabilir olsun diye şifreyi çözen siz. Şimdi sizin kodlayıp dekod ettşğşnşz şifreden dolayı mı okuyamıyorsunuz yani! Hadi canım sizde. Değişen bir şey yoksa neden AB de her ley anıyken Türkşyede ilke değişimi? Yarın profil resmini porno sitesinde bulursam bana verdiği zararı California mahkemesine gidip mi ispatlayacağım? Esas senin değil bizim kullanma şartlarımız ne bu saatten sonra gel sen onları öğren. Burada ürün benim, o halde şartları sen değil ben belirlerim, ya da haydi kumda oyna arkadaş kendine yeni salaklar bul. Ben değerliyim, boş beleş insan avına devam et.

  • Iyide esas problem bu değil ki.. Esas sorun herkesin Whatsapp kullanıyor oluşu. Dün Signal i kurdum. Baktım, in cin top oynuyor. Hatta birde ortama tam uyan "kendime not" kısmı var. Tüpçü Fikret gibi kendimizle mi yazışacağız?

  • Tabiki yalan, rezanin mesajlarının hepsi mahkemede çarşaf çarşaf görünüyordu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.