Şimdi Ara

Mezunluk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mezunlara bir şey soracağım.Bu sene duzgun bir yeri kazanamam.Daha tyt konularım bitmedi.70 civarı yapiyordum düştüm.Ayt ye başlamadım.Mezuna kalacağım.Mezun seneye güzel başlamak için ne yapmalıyım.Mezunlar 12de keske neleri yapsaydım diyorsunuz?Su an neler yapmam avantajlı olur benim için


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • eylüle kadar tyt yi tamamen bitirip aytnin de yarısından çoğunu bitirmeye çalış. tabi bunun için de şimdiden çok çalışman lazım yani mezuna kalıcam diye rehavete kapılma
  • yav daha sınava kaç ay var tytnz 90lara çok rahat varabilir, aytye de vakit kaybetmeden başlayın, hedefiniz ne

  • abi mezunluğu sınav sonucu açıklanınca düşünün gerçekten ben bile bunalıma girdim senin yerine burda sınava kadar köpek gibi çalışsan iyi sonuç alırsın yazık ediyosunuz boş yere hoş gönlünüzce olsun tabi her şey

  • Bu sene kazanacakmış gibi çalış seneye için en iyisi bu olur
  • tahmin ediyorum ki forumdan etkilendiniz. Mezun birisi olarak 5 ay çok uzun bir süre çalışmak için. Birçok şey halledilebilir. Son aylara girince "ulan ne kadar çok vaktim varmış" deme ihtimaliniz çok yüksek. Hatta 1 hafta kala ulan 1 ayda aslında ne çok şey halledilirmiş moduna girebilirsiniz. 1 ay sonra keşke bu ay iyi çalışsaydım diyebilirsiniz.


    Açıkça söyleyeyim hedefiniz yüksek olup son ay 70 li net yapsanız tamam mezunluk düşünülebilir. Ancak 5.25 ay süre kalmış halen vaktiniz var. Mezuna kalmayı hafife almayın. 1 yıl çok iyi çalışırım bana tekrar zaman verseler diyorsunuz içinden ama süreç içinde öyle yürümüyor işler.


    Kendinizi forumla kıyaslamayın benim netlerim düşük demeyin. Bu forumda çoğu kişi atıyor, sonuçlar açıklanınca o netleri yazanların yarısı forumdan kayboluyor zaten. Yok 4. kez integrale döndüm de yok tüm konularım bitti de. İnanın bunları söyleyenlerin birçoğu moral bozup sizi elemeye çalışıyor. Ancak doğru söyleyenlerde var muhakkak. Olmasa idi bu forumda tr dereceleri olmaz idi.


    Velhasıl kelam foruma çok takılmayın, aynı zamanda bu sınava 2,5 mn kişi giriyor. Bu forumdakilerin çoğu sınava değer verdikleri için burada. Sınavı umursamayan yüz binler var. 60-70 netten 90-100 netlere çıkmak çok zor değil ancak 90-100 den sonrası zorluyor.


    Elinizden geleni yapın olmazsa mezuna kalırsınız ama şimdiden "mezuna kalırsanız" seneye pek bir farkınız olmaz bu kadar net söylüyorum.





  • Konu açılmışken ben de soruyorum TYT 60-65 Yapıyorum
    AYT: Matta Limitteyim, Edebiyatta Divan, Şiir Bilgisi, Tanzimat bitti
    15-20k gelir mi
  • tyt netleriniz açar mısınız?

  • calmdownbro C kullanıcısına yanıt
    Türkçe 25-28
    Sosyal 11-15
    Matematik 20-25



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F655C4790 -- 14 Ocak 2021; 21:43:56 >
  • Çalış gelir
  • Matınız çok iyi şuanlık. Ea için konuşursak biraz çabalarsanız gelebileceğini düşünüyorum. Türkçe'ye ağırlık vermenizi düzenli paragraf ve dil bilgisi çözmenizi tavsiye ederim. Sosyali 15'in üzerine çekmeye çalışın. Sosyalde ne kadar çok soru çözerseniz o kadar bilgi öğrenirsiniz. Ve çokça soru çözmek matematik kadar yormuyor sosyalde. Acaba gelir mi diye düşünmeyin. Çalışmanıza devam edin.

  • calmdownbro C kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
    Beni matematik üzüyor en çok ben matematığe daha çok ağırlık vermeme rağmen bu netlerdeyim belki benim yerimde başkası olsa + 25 nete çıkmıştı.
    Ek olarak Pandemiden dolayı 2. kez kurum denemesine girdim onlardan da 27 küsaratlı geldi ve Toprak denemesi çözüyordum 28-32 arası geliyordu
    Apotemi'nin 3.Denemesinde 20 Tonguç TG'de 22 geldi onlar moralimi bozdu
    Ek olarak ben 1-2 aydır 60-65 net arasındayım,ı bende sıkılıp AYT Kasmaya başladım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F655C4790 -- 14 Ocak 2021; 22:5:14 >
  • Hocam üzülecek bir durum yok. 15-20 k ea öğrencilerinin çoğunun mat aralığı sizin şuan ki aralığınız. Bence sevinin. Az çalıştım, çok çalıştım demeyin.


    Türkçe'de netinizi en iyi çıkmış sorularla anlarsınız. Bazı paragraflar saçma olmakta kıstasınız çıkmış sorular olsun. Sosyalde yanlış çalışıyor olmalısınız o halde veya tekrar iyi yapmıyor olabilirsiniz. Selami Hocanın tarih tekrar videoları iyidir bilginiz olsun.

  • calmdownbro C kullanıcısına yanıt
    Tarihten 5 sorudan 3-4 yapabiliyorum coğrafya 0 yaptığım denemeler de oluyor, Yavuz Tunadan çalıdmayı düşünüyorum yarın için bu arada teşekkür ederim yorumlar için
  • Hocam bende eayım ve sizin gibi coğrafya çalışmayı düşünüyorum ancak yavuz tuna videoları çok uzun geliyor bana. Ben şöyle bir yol izleyeyim diyorum, benim biraz coğrafya temelim var ancak oturup coğrafya tyt daha önce çalışmadım okul bilgileri bundan dolayı mehmet eğit tyt coğrafya genel tekrar izleyip bolca coğrafya denemesi çözerek coğrafyayı çok vakit harcamadan bitirmeyi düşünüyorum. Belki sizin de işinize yarar diye söyleyeyim dedim.

  • calmdownbro C kullanıcısına yanıt

    Forumdan degil hocam.Zaten burda o netleri yapan kişilerin çoğu mezuna kalıp yapmış.Denemeler sıralamaları vs.Zamanın yetebilecegini düşünmüyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • calmdownbro C kullanıcısına yanıt

    Mesaj silindi




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prensesela -- 16 Ocak 2021; 0:20:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Prensesela P kullanıcısına yanıt

    Allah rahmet eylesin. İnanın seneye başarabilirim şimdi salayım derseniz seneye hiç beklemediğin şeyler de olabilir. O yüzden riske atmayın elinizden geleni yapın.

  • keşke calıssaydım dedim sadece. Sen de çalış ben sene başı çok iyi başladım. Baktım netler artmıyor + sıkıldım falan Aralıktan Marta kadar yattım. (Hiç çalışmadım değil de az kaynak çözüyorum konu tekrarı vb yok) Marttan sonra başladım adam akıllı. Yine kurtaramadım

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.