Şimdi Ara

Ubisoft ve Massive Entertainment Açık Dünya Star Wars Oyunu Duyurdu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
2
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ubi'ye bende giydiren biriydim ama Legion'ı saymazsak son oyunları gayet başarılı. Valhalla çok kaliteli bir yapım. THe Division 2 keza öyle ki Star Wars'u da bu ekip yapacak. SnowDrop harika bir oyun motoru. Division görsel olarak müthiş görünen bir oyun ışık ve gölge kaynakları neredeyse hiçbir oyunda bu kadar bol ve gerçekçi değil. Her ışığın hacimsel olması ve bir gölge yaratması, ışıklandırma kalitesi vs. Oynanış olarak da Destiny 2'nin tek rakibi zaten Division 2. Teknik olarak da HDR'ı en iyi kullanan motorlardan biri Snowdrop. Keza Dolby Atmos'u da harika entegre etmiş Division 2'ye Massive. Bu detayları çoğu yapımcı önemsemezken Massive'i takdir etmek gerek. Böyle bir Star Wars çok iyi olur. İlk günden alınır. EA'in Battlefront ve Fallen Order çöpü gibi olmaz en azından. EA'de harcıyorlar Star Wars'u.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 13 Ocak 2021; 18:34:43 >
  • valla star wars evreninde geçen bir open world oyunu olsun isterse görevler tekrar etsin. Dünya bile yeter. Karakterimiz bounty hunter olsa keşke.

  • Battlefront dışındaki sw oyunları hiç heyecanlandırmıyor.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Massive'in bu güne kadar geliştirdiği oyunlardan özellikle Division 1 ve 2 yi uzun süreler oynadım.Açıkcası bu yapımlar looter-shooter türünde online içerikli oyunlar olsada arka planda bir hikayede barındırıyordu.Bu nedenle eğer farklı bir Star Wars oyunu olacaksa bence yine loot odaklı bir oyun üzerinde çalışıyor olabilirler.Massive'in tamamen hikaye odaklı bir oyun deneyiminide merak etsemde Division 1 ve 2 den elde ettikleri tecrübeyi muhtemelen bu oyunada aktaracaklardır.Snowdrop Engine Division dışında çok fazla kullanılmasada oyun motoru oldukça iyi görseller sunabilen teknolojik eklentilerde içeriyor.Bu nedenle Snowdrop ile bir Star Wars oyunu açıkcası görsel olarak iyi duracaktır.


    Bu projeyi duyursalarda diğer yanda fazla bir haber alamadığımız Avatar ve içeriklerle güncellenmeye devam eden Division 2 de Massive'in elinde,bu nedenle Star Wars oyun haklarının 2023 e kadar EA de kalması nedeniyle bu oyunun en iyi ihtimalle 2023 sonrasında çıkabileceğini düşünüyorum.Bu esnadada muhtelemen Jedi Fallen Order 2 yi görebiliriz. 





  • GG
  • Evet gençler oyun yabancı birkaç gezegende açık dünya olarak geçecek ve outpost olarak uzay gemileri ele geçireceğiz. Gezegendeki klonları keserek kendimize cüzdan, kemer vs. yapacağız. Oyunun baş kötüsü darth vader oyunun trailerları boyunca sürekli gözümüze çarptırılacak ama oyunda sadece 3 kere görüşücez.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Philipp_Plein kullanıcısına yanıt

    Hocam Allah aşkına "Çöpler" derken neyi kastettiniz ?


    AC oyunları çöp mü ?


    Division serisi çöp mü ?


    Ghost Recon serisi çöp mü ?


    Crew serisi çöp mü ?


    Trial serisi çöp mü ?


    Far Cry serisi çöp mü?


    Çöp nedir ? Fikrinize saygı duyarım ama "Çöp ve Boş" gibi hiç bir anlam ifade etmeyen saçma sapan kelimeler yerine içi dolu yorumlar olursa bizde bilgi sahibi oluruz?


    Bu yorumu yapan biri ya oyunları oynamadan "çamur atıyor" ya da saatlerce oynayıp sırf "polemik" çıksın diye bunu yazıyor.


    Belki oyunu oynamak isteyen biri yorumlara bakarken faydalanabilir. Ama siz "Çöp".


    Çöp mü ? Niye çöp ? Neden çöp?


    Allah aşkına artık bu tarz yorumlar sizi de rahatsız etmiyor mu ?

  • Beklentilerim ve hayalim:


    Rocksteady ayarında bir combat ve açık dünya sunan bir Mando oyunu. Yavaş yavaş gelişme olacak. Her türlü araç ve ekipman hizmetimizde olacak (tabi ki hepsine hemen erişemeyeceğiz). İllaki ucuz oyun sonu twisti vermeye gerek yok, gerçekten güzel ve kaliteli bir hikayesi olsa bile yeterli. Benim asıl beklentim gameplay kısmında. İnsanlar için ayrı A.I., yaratıklar için ayrı A.I. ve taktikler olmalı.


    Bak SW evreninle ilgili inanılmaz bilgilerim yok ama bana 1 sene verilsin, oyuncuların mest olacağı bir gameplay planı yapabilirim. Ciddiyim. Hikaye kısmı da lore aşığı kişilere bırakılsın.

  • Massive'in yaptığı World in Conflict, hala açıp oynasanız dibinizi düşürtecek bir yapım. Keza ilk Division ve atmosferi, Snowdrop'un teknik başarısı ...

    Bu adamlar kod yazmayı biliyor.

    Ancak Ubi taahhütü altında olmaları her zaman şüphe ile yaklaşmamız gerektiğinin gerçekliğini de değiştirmiyor.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Umarım Star Wars evrenine yakışır bir oyun yapabilirler, bu kadar kısa sürede geliştirilecek olması düşündürüyor.  

  • sizce karakter jedi mı yoksa bounty hunter mı olmalı?

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.